Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Tommy Einarö

Vill du utvecklas men vet inte hur? Tommy Einarö är föreläsaren med brinnande passion för utveckling, både av företag och människor. Han arbetar med fokus på genomförandekraft. För att det ska bli möjligt måste nuläget och lösningarna förtydligas. Du som åhörare får en röd tråd, från det du vill skapa till dina mål. 

Efter föreläsningen har du en förståelse och en hel del praktiska verktyg för hur du ska tackla hjärnans mer primitiva beteenden som hindrar din framgång. Det gäller både privat och på jobbet. Tommy Einarö är sällsynt utifrån perspektivet att han har bred erfarenhet av allt från industrigolvet till neuroforskning i universitetets korridorer. Det senare i kombination med säljare och chefsbefattningar i både småföretag och stora internationella läkemedelskoncerner.

Tommy kombinerar idag sitt kunnande om hjärnan med sin erfarenhet av företagsledning och företagsutveckling. De hänger nära ihop.

Upptäck hur hjärnan fungerar och bli mer effektiv. Boka Tommy Einarö!

Urval av tidigare beställare:
Akademiska sjukhuset, Packsize Technologies, Combimix, Enköping kommun, ICA, Ericsson, Creative Makeup, Triller Mat och Bröd AB och Sandvik Coromant.

  • Tommy Einarö som talare

    Engagerad, en glödande föreläsare som gärna involverar publiken med frågor och dialog.
    Han använder mycket egen erfarenhet och självupplevda situationer som exempel. Humor och glimten i ögat i kombination med seriositet och kunnande är typiska kännetecken.

  • Tommy Einarö erbjuder

    Inspirationsföreläsningar med enkla konkreta verktyg för personlig utveckling, ledarutveckling och effektivisering av verksamhet och företag. Detta är en föreläsning som rönt stort intresse och där deltagarna är väldigt nöjda och inspirerade.

    Tommy använder en kombination av sin kunskap om hjärnans funktioner med egen erfarenhet av utveckling inom företag, verksamhet och ledarskap.

Talaren utgår från Uppsala
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Kick-off
Kön Man
Språk Svenska

Tommy Einarö har erfarenhet från industrigolvet i husfabrik och åkeriverksamhet. Han studerade sedan på vuxenskola och läste in naturvetenskaplig gymnasielinje. Därefter genomförde han en med kand-utbildning plus forskning inom neurologi samt en Master of business administration i internationell marknadsföring.

De tjänster Tommy innehaft är säljare, produktchef, marknadschef, affärsområdeschef och VD i stora och små läkemedelsföretag. Han har erfarenhet att jobba med stora internationella företag på högsta managementnivå. 2008 startade han sitt eget företag Peragenda AB och driver idag framgångsrikt förändrings- och förbättringsarbete i företag och organisationer med fokus på genomförandet.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

”Företaget började tjäna pengar”

2018-06-25, 16:20

”Under de första 18 månaderna genomförde vi över 300 förbättringsaktiviteter i företaget. Det var först när jag vågade avsätta tid för förbättringsarbete som företaget började tjäna pengar.” Matilda Mielind, ägare Bosses Friserare, Barber and Babes, Frans Hår & Stil

”Har hjälpt oss att bli mycket mer professionella”

2018-06-25, 16:19

”För Triller Mat och Bröd har Peragenda varit oerhört värdefullt. Efter flera år av kraftigt ökad omsättning och i ett generationsskifte i ledarskapet har Tommy hjälpt oss att bli mycket mer professionella och bättre chefer.” Lotta Triller, VD, Triller Mat och Bröd AB

”Bestående förbättring av verksamheten”

2018-06-25, 16:18

“Jag har jobbat med många konsulter, både stora och små. Din metod är den enda som medfört bestående förbättring av verksamheten.” M Markström, Avd.chef, Akademiska sjukhuset

2018-06-25, 16:17

”Chefer och medarbetare på olika nivåer får mycket tänkvärd och ny kunskap för att bättre förstå den egna hjärnans funktioner och dess inverkan på ledarskapets beteenden och konsekvenser.”

2018-06-25, 16:17

”Chefer och medarbetare på olika nivåer får mycket tänkvärd och ny kunskap för att bättre förstå den egna hjärnans funktioner och dess inverkan på ledarskapets beteenden och konsekvenser.”

2018-06-25, 16:17

”Jag tog med mig flera av de verktyg du talade om och nu använder jag dem varje dag på jobbet.”

2018-06-25, 16:17

”Hade jag inte lyssnat på dig hade jag inte haft min verksamhet kvar idag.”

2018-06-25, 16:16

”Mycket inspirerande och tänkvärt.”

Andra talare inom samma område

Teo Härén

Teo Härén är en av vår tids mest aktiva och efterfrågade föreläsare, med världen som arbetsfält. Vilka vägar kan företag och individer välja för att få ut det …

Tatiana Håkansson

Tatiana Håkansson föreläser engagerande om de högaktuella ämnena integration, normkritik och rasism. Såsom färgad, adopterad och invandrad till Sverige har …

Anna K Lundin Gustafsson

Anna K Lundin Gustafsson är föreläsaren och utbildaren med stark passion om team och ledarskap. Få insikter om feedback och vikten av att uppmuntra …

David Holmberg

Hur får man alla i en organisation att verkligen agera i linje med strategin? Endast 10 procent av alla strategier som tas fram implementeras till fullo. Det svåra är int

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

Roos & Tegnér 7A HotellCool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap