Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Hälsa, friskvård / Mindfulness / Thorwald Lorentzon

Thorwald Lorentzon

Thorwald Lorentzon är en gediget erfaren instruktör och utbildningsledare i meditation/mindfulness, qigong och tai chi. Han föreläser om österländsk syn på hälsa, där både kropp och själ måste vårdas för att vi ska må bra och prestera effektivt. Både hälsotalen och produktionen förbättras för den organisation som satsar på medarbetarnas helhetshälsa.

Meditation, qigong och tai chi är flertusenåriga metoder som är mycket effektiva vid stresshantering, läkning och personlig utveckling. Thorwalds koncept är föreläsningar som varvas med praktiska övningar, så att deltagarna verkligen får med sig verktygen efteråt och kan använda dem dagligen.

Thorwalds arrangemang når maximal effekt genom denna kombination av sakkunskap och praktiskt kunnande. Sedan 2008 har Thorwald handlett hundratals deltagare till aha-upplevelser, insikter och ökat välbefinnande.   

Boka Thorwald för en stärkande nystart!   

Hemsida    

Podcast

Blogginlägg: Förändring … inifrån och ut!

Urval av tidigare beställare:
Region Skåne, Lunds universitet, Falu lasarett, Ystad Saltsjöbad, ILCO Skåneregionen, Svenska kyrkan, ATIM Kvinno- och tjejjour, kommuner (Bromölla, Kristianstad, Sjöbo, Ystad m fl).

 • Effekten av att boka Thorwald Lorentzon

  Thorwald är mycket mån om att arrangemanget ska bära frukt direkt efteråt. Publiken får med sig praktiska och teoretiska kunskaper för tillämpning, inom områden som är nya för många och fortfarande relativt okända för oss här i väst. Alla får studiematerial i form av film och/eller textdokument för att de ska kunna praktisera framgångsrikt på egen hand.

 • Thorwald Lorentzon som talare

  Thorwald är en inspiratör som brinner för sina områden. Med humor och värme lotsar han in deltagarna i sina kompetensområden och låter få del av alla de erfarenheter som han samlat genom åren.

 • Så arbetar Thorwald Lorentzon

  Thorwalds gedigna erfarenhet av kunder/deltagare i många olika åldrar gör att han kan vara helt självgående i upplägget av ett uppdrag. Men beställaren är självklart välkommen att delta i processen. I i så fall skräddarsyr Thorwald efter önskemål och behov.


 • Thorwald Lorentzon erbjuder

  De praktiska inslagen med träning är en fundamental del i Thorwalds arrangemang. Hans mål är att deltagarna på allvar ska stifta bekantskap med meditation/mindfulness, qigong och tai chi samt upptäcka kraften i dem. Vad? Hur? och Varför? är tre frågor som alltid besvaras!

 • Thorwald Lorentzon passar till

  Privat eller offentlig sektor, mässor och konferenser.

Talaren utgår från Skåne
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande
Kön Man
Språk Svenska

Thorwald har i grunden en fil dr från Göteborgs universitet 2006. Han är vidare certifierad qigong- och meditationsinstruktör samt tai chi-instruktör. Thorwald har därtill lång erfarenhet av asiatiska kamparter, vilken också blev hans väg till han verksamhet idag.

Thorwald driver Livsbrunnen sedan 2008. Han bor i Skåne men arbetar i hela Sverige. Företaget har även en filial i Dalarna.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

”Imponerar med sin gedigna kunskap”

2017-06-13, 16:50

”I egenskap av projektledare för Bromölla Kommuns 'Hälsa Mera'-vecka anlitade jag Thorwald Lorentzon till qigong-klasser för kommunanställda under en heldag. Thorwald imponerar med sin gedigna kunskap, sin ödmjukhet och värme samt sin förmåga att få alla att känna sig inkluderade.
I tider då stress och tidsbrist sätter sina spår är såväl qigong som meditation kraftfulla redskap. Thorwald blev mycket uppskattad och omtyckt av deltagarna. Jag kan varmt rekommendera honom till liknande arrangemang.”

Vickie Peolin

”Väldigt bra koncept”

2017-06-13, 16:48

”Väldigt bra koncept med föreläsning varvat med övningar. Du lyckades förmedla ett lugn och peka på vikten av att ta hand om oss själva. Fint att det gick att ha meditation på arbetsplatsen. Det pratades om föreläsningen ett gott tag efteråt och det med värme.”

Sofia Davidsson, teamledare Region Skåne

Thorwald Lorentzon talar om:

Expertområden:

Prisklass:

5.000 kr - 15.000 kr

 • Mitt motto

  “Det bästa tillfället att plantera ett träd var för 20 år sedan. Det näst bästa är idag.“

Lian Qi Bafa gong

Andra talare inom samma område

Åsa Nilsonne

Åsa Nilsonne är psykiater och professor i medicinsk psykologi vid Karolinska Institutet i Stockholm. Hon är expert på mindfulness och relationer och är en framgångsrik författare till bl.a. flera bö

Elin Borg

Vill du skapa det liv där du mår som allra bäst? Elin Borg visar hur du med mindfulness och stärkt självmedkänsla kan förändra hela din tillvaro. Hon brinner för att hjäl

Igor Ardoris

Igor Ardoris är en mycket fängslande och empatisk föreläsare som blev känd hos svenska folket genom sin insats som idrottslärare i SVT:s prisbelönta serie klass 9A. Han anlitas flitigt och är en för

Ola Schenström

Med över 35 års erfarenhet som läkare och den ende i hela landet som uteslutande arbetar med mindfulness är Ola Schenström en ledande auktoritet på området. Han hävdar att mindfulness är et

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Årstaängsvägen 9, 3 Vån
117 43 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap