Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Thomas Ravelli

Hela Sverige höll andan framför teven den där julidagen 1994. Spänningen förbyttes i ett öronbedövande jubel när Thomas Ravelli tog den sista straffen mot Rumänien. Detta gjorde Sverige klart för VM-semifinal i fotboll. Därefter har han hyllats för Århundradets idrottsögonblick, som VM-medaljör och som vinnare av Mästarnas mästare. Thomas är än idag en av våra mest folkkära idrottare.

Under alla år som internationell fotbollsspelare har Thomas lärt sig massor som han gärna delar med sig av. Han ger därför föreläsningar, där han med hjälp av sina erfarenheter föreläser om individutveckling i grupp och arbetslag. Utöver detta medverkar Thomas som konferencier samt arrangerar fester. Han bistår även gärna som gästtränare, visar effektiva tekniker samt ger goda råd. 

Boka Thomas Ravelli och övervinn dig själv! 

Blogginlägg: Om du föregår med gott exempel påverkar du din omgivning i positiv riktning

Hemsida

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Svenska, Engelska som andraspråk

Thomas Ravelli vann sitt första SM-guld 1980. År 1981 tog hans lag Öster det andra SM-guldet. Samma år debuterade han i A-landslaget. År 1989 blev Ravelli proffs på heltid i IFK Göteborg, där han hade en mycket framgångsrik karriär med sex SM-guld.

I allsvenskan spelade han totalt 430 matcher. Han avslutade sin fotbollskarriär genom att spela säsongen 1998–1999 i Tampa Bay Mutiny, USA.

Thomas Ravelli lade fotbollsskorna på hyllan 1999 efter hela 24 säsonger som elitspelare. Idag, när han inte arrangerar fester, hoppar in som gästtränare eller vinner SVT:s Mästarnas mästare, arbetar han som konferencier, moderator och föreläsare.

Nästan ett kvarts sekel av idrott på elitnivå har fört med sig sällsynta lärdomar och erfarenheter som Thomas gärna delar med sig av. Han bjuder dig på konkreta redskap för att våga tro på dina egna förmågor, prestera när det verkligen gäller samt ger en vänlig men bestämd knuff ut ur komfortzonen.

Thomas Ravelli älskar att få andra att skratta, så du kan vara säker på att det blir en underhållande föreläsning, fullspäckad med igenkänningshumor och roliga anekdoter. En riktig motivationskick!

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Tommy Davidovic

Tommy Davidovic är omtalad för sin förmåga att ge publiken känslan att allt är möjligt. Med sin glöd och sin okuvliga tro på andra människors förmågor talar han med en övertygelse i särkl

Karolina Rahm

Karolina Rahm är en välkänd och erfaren moderator, som de flesta känner igen från både TV och teater. Hennes främsta fokus ligger idag på ledarskapsutveckling och helhets

Gert Andersson

Gert Anderssons får publiken att pendla mellan sorg, pinsamheter och humor på ett alldeles speciellt sätt. Han berättar om sin tuffa uppväxt, fylld av fysisk och psykisk misshandel av sina föräldr

Sonia Elvstål

Sonia Elvstål håller inspirationsföreläsningar om mål, motivation och drömmar kopplat till hälsa. Sonia miste sitt vänstra underben i en motorcykelolycka men tack vare olyckan började ett ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap