Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Terry Evans

Terry Evans erbjuder interaktiva föreläsningar baserade på ämnen som personlig utveckling, känslornas språk och hur våra känslor påverkar vårt dagliga liv. Medvetandet och medvetenhet, ledarskap, intuition och det paranormala. Han är en dynamisk talare med en förmåga att fånga sin publik från första stund. 

Terry använder sig av sin långa livserfarenhet, där han varit tvungen att anta utmaningar som sjukdom och motgång. Han berättar om hur han förvandlat dessa erfarenheter till effektiva verktyg. Terry Evans anser att alla har en omfattande resurs inom sig, som vi ofta inte är medvetna om att vi har.

När Terry Evans arbetar med grupper och individer har han alltid som mål att göra det inspirerande för att hjälpa människor finna sin medfödda potential och sin egen individuella sanning, det som är rätt för just dem. Hur kan vi skapa bättre livskvalitet? Vad kan vi göra för att må bättre och se möjligheterna livet bjuder på? Hur kan vi förverkliga våra drömmar?

Urval av tidigare beställare:
SAAB Trollhättan, Aftonbladet Söndag, Tidningen Nära, Svenska Hypnosskolan och Sällskapet för parapsykologisk forskning (SPF).

 • Effekten av att boka Terry Evans

  Terry Evans väcker nyfikenheten inom åhörarna och inspirerar till förändring. Många upplever en känsla av hopp och att möjligheterna har blivit fler. Det som tillsynes var omöjligt är plötsligt möjligt - det går att förändra sitt liv, även för den som upplever sig ha “kört fast” i livet.

 • Terry Evans som talare

  Terry bjuder på sig själv och använder sig av sin livserfarenhet med en stor portion humor och värme. Terry Evans har en unik känslomässig intelligens, som genomsyrar hans sätt att bemöta publiken. Det är inte många som lämnar föreläsningen oberörd, han har en förmåga att väcka något inom åhöraren.

 • Så arbetar Terry Evans

  Terry Evans anpassar fördrag efter beställarens behov och önskemål.

 • Terry Evans erbjuder

  Terry Evans erbjuder inspirerande och tankeväckande föredrag. Hans föreläsningar är ofta interaktiva. Innehållet anpassas utifrån beställarens önskemål.

 • Terry Evans passar till

  Mässor, konferenser, events och organisationer inom privat och offentlig sektor.

Talaren utgår från Örebro
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Inspirerande
Kön Man
Språk Engelska

Terry Evans växte upp i London, och har en bakgrund som projektledare inom byggnadsbranschen, men han har alltid varit intresserad av att utforska det okända.

Intresset för mediumskap började helt oväntat vid 22 års ålder efter ett första möte med ett medium. Idag har han 48 års erfarenhet av arbetet som medium och relaterade ämnen, både i Sverige och internationellt. Vilket gör honom till en av Sveriges mest välkända medium.

Terry Evans driver företaget Creative Experiences och har sin egen kursgård i hjärtat av Bergslagen, där han undervisar och arbetar med personlig utveckling för att hjälpa individer att upptäcka sin medfödda potential och sitt livs syfte. De senaste åren har han vigt en stor del av sin tid till arbetet med forskning relaterad till medvetandet.
Terry är dessutom författare/skribent och skriver mycket för sin egen nättidning Ascala News. Sedan 2012 svarar han även på läsarnas frågor i Aftonbladet Söndag. Han har arbetat för TV-programmen “Förnimmelse av mord” och “Det Okända” där man undersöker paranormal aktivitet i människors hem.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"En enastående kommunikatör med en unik förmåga att få kontakt med människor!"

2019-02-11, 17:02

"Terry Evans är en enastående kommunikatör med en unik förmåga att få kontakt med människor, oavsett ålder, kön, yrke eller kultur." /Hans Liljenström Professor i biofysik vid Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU).

"Har en förmåga till att inhämta information som är utöver vad som är möjligt med våra vanliga fem sinnen!"

2019-02-11, 17:01

“Jag träffade Terry Evans första gången hösten 2011 i samband med att en liten forskargrupp skulle göra EEG mätningar på Terry, för att se om det fanns några specifika förändringar då han försatte sig i det tillstånd han befinner sig i då han utövar sina ”mediumistiska förmågor.” Terry Evans har en förmåga till att inhämta information som är utöver vad som är möjligt med våra vanliga fem sinnen. Han använder den skickligt och med en genuin önskan att hjälpa människor.” /Jan Pilotti Leg läkare Specialist i barn- och ungdomspsykiatri, Fil kand. matematik, teoretisk fysik samt medvetandeforskare.

"Mycket populär bland tittarna!"

2019-02-11, 17:01

“Jag har i många år arbetat med Terry Evans under inspelningarna av TV-programmet Det Okända. Sedan starten har Terry varit en stor profil för programmet och mycket populär bland tittarna. Han har utan förhandsinformation vid otaliga tillfällen bevisat sina mediala förmågor och givit oss detaljer om platser och människor som senare visat sig stämma på pricken. Han har vid varje tillfälle varit mån om att låta människorna han träffar vara delaktiga i hans arbete och att ge dem verktygen att utveckla sina egna mediala förmågor. Terry har alltid nära till skratt och har med sin positivitet och nyfikenhet gjort det lätt att arbeta med honom.” /Erik Halén, Producent Det Okända

"Har verkligen förmågan att se och plocka fram det bästa!"

2019-02-11, 17:00

”Terry har verkligen förmågan att se och plocka fram det bästa hos människor. Genom sin kunskap, både från sitt arbete och sin livserfarenhet, ger han oss möjligheten att upptäcka vår egen inre sanning. Vilket resulterar i att vi får en härlig trygghet och en stark självkänsla!” /Helen Engström arrangör Hälsomässan Själens Harmoni

"Aldrig har vi mötts av en sådan läsarstorm!"

2019-02-11, 17:00

“Terry Evans har svarat på läsarfrågor i Aftonbladet Söndag sedan 2012 och hans sidor är i dag en viktig del av innehållet. Engagemanget från läsarna är stort, aldrig har vi mötts av en sådan läsarstorm som när vi en gång råkade utelämna sidan.” /Monika Israelsson redaktör Aftonbladet Söndag

Terry Evans talar om:

Expertområden:

Prisklass:

30.000 kr - 50.000 kr

 • Mer om priser

  Priset beror på om man vill att Terry ska använda sig av tolk för att översätta till svenska samt hur långt Terry måste resa (resekostnader, boende etc). För en hel dags arbete är priset 50 000 kr.

 • Mitt motto

  “Don’t just think about it, take the risk to do it.”

Andra talare inom samma område

Pa Modou Badjie

Pa Modou Badjie är en av Sveriges mest inflytelserika artister. Han har turnerat landet runt med bandet Panetoz och tävlat i Melodifestivalen ett flertal gånger. Det stora genombrottet fi

Frida Södermark

Frida Södermark är inspirationsföreläsare inom områdena hälsa och självledarskap. En föreläsning kombinerad med någon av hennes böcker är ett utmärkt sätt att påbörja en förändring till det ...

Rebecca Krantz

Rebecca Krantz föreläser om självledarskap, nycklar till fungerande och kraftfull kommunikation, neuroledarskap och hur vi väljer våra tillstånd. Hon pratar alltid ur ett ho

Gert Andersson

Gert Anderssons får publiken att pendla mellan sorg, pinsamheter och humor på ett alldeles speciellt sätt. Han berättar om sin tuffa uppväxt, fylld av fysisk och psykisk misshandel av sina föräldr

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap