Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Inspiration / Sonia Elvstål

Sonia Elvstål

Sonia Elvstål håller inspirationsföreläsningar om mål, motivation och drömmar kopplat till hälsa. Sonia miste sitt vänstra underben i en motorcykelolycka men tack vare olyckan började ett bättre liv. Sonias erfarenheter kring att sätta mål i livet för att ta sig framåt ger en vändning till ett mer berikande liv. Med en livsglädje som smittar tar hon med sig åhörarna på en resa genom en olycka, ett ben kortare och till ett bättre liv.

Med en järnvilja och obotlig optimism har hennes CV fyllts på med allt ifrån deltagande i SVTs ” Mot alla odds”, grundat Piratfestivalen till att vara demolerad robot i TV-serien ”Äkta människor”.

  • Sonia Elvstål som talare

    Hennes mål med föreläsningarna är att inspirera till större närvaro i livet. Sonia delar med sig av hennes erfarenheter, bjuder på glädje och insikter, varvar humor och skratt med allvar och eftertanke – allt för att lämna efter sig en känsla av att livet ger oss oändligt många möjligheter.

  • Sonia Elvstål erbjuder

    Sonia erbjuder föredrag anpassade till er dag, välj en föreläsning som är skräddarsydd efter önskemål inom ämnena mål, delmål, hälsa, att våga, kämparglöd, drömmar och motivation.

  • Sonia Elvstål passar till

    Hennes föreläsning passar till flera olika sammanhang där man behöver fylla på med inspiration, motivation och kicka igång med en extra dos av livsglädje. Hon förgyller gärna era personaldagar, kongresser, medlemsmöten eller andra sammankomster.

Talaren utgår från Jämtland
Typ av föreläsning Inspirerande
Kön Kvinna

15 maj 2009 vaknade Sonia upp på ett sjukhus utan vänster underben, många i hennes omgivning trodde att ”Det här fixar hon inte” , likaså trodde Sonia om sig själv. Men hon hade aldrig tidigare känt sig så stark som efter olyckan.

Som ensamstående mamma och heltidsarbetare lärde hon sig att gå igen. Innan olyckan tackade hon på ett sätt nej till livet och antidepressiva tabletter var hennes vardag.

En utmaning som att ”lära sig gå igen” blev en väg in till att ta plats i sitt eget liv igen och att få en insikt i att sätta mål i livet för att ta sig framåt är vändningen till ett mycket bättre liv. Idag är hon föreläsare, en bättre mamma, en bättre vän och en bättre version av sig själv.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Kristian Fohlin-Svensson

Vill du öka kundnöjdheten och lönsamheten? Kristian har gedigen erfarenhet av att skapa förståelse och insikt i vad som gör en organisation eller grupp effektiv. Hur man undviker misstagen som så m

Pelle Hanæus

Samarbete inte trots olikheter – utan tack vare dem! En hel generation växte upp med Pelle Hanæus i tv-rutan, där han var Henrik i ”Tillbaka till Vintergatan”. Liksom i tv-serien är samfö

Stefan Berg

Stefan Berg avslöjar underhållande varför vi är som vi är, varför vi gör som vi gör och hur du förstår dem som inte kan förstås. Du som någon gång haft med människor att göra har säkert m

Abdalhaqq Kielan

Imam Abd al Haqq Kielan är svensken från Mälardalen som blev imam. Numera ger han föredrag han om islam, en religion som kan verka svårbegriplig och ofta utmålas i media som otäck och grym. Samti

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Årstaängsvägen 9, 3 Vån
117 43 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap