Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Silje Lea

Silje Lea visar vägen i förändringsprocesser, genom kommunikation. Hon är experten som 23 år har coachat och faciliterat individer och grupper till förändring i såväl livet som i arbetet. Hon arbetar med människor från alla branscher och i verksamheter på alla nivåer.

Helt naturligt står Silje för det som är äkta och genuint. Hon tror inte på fina ord om förändring. Hon tror på att göra jobbet på riktigt. Jobbet som kräver engagemang, mod och tillit till att ta nya perspektiv både hos sig själv och andra. Matematiken är enkel, för att skapa nytt måste man vara villig att se, tänka och göra nytt. Gamla mönster behöver ersättas med nya. En process Silje med glädje och skarpt sinne leder människor genom!

Silje brinner för att människor ska våga välja förändring på riktigt. Förändring där helheten får vara med. Där kunskap ger tillgång till sortering, insikt och perspektiv. Där modet blir större än rädslan och ursäkterna. Modet som gör att människan vågar välja förändring och växande. För om något är Silje övertygad om människans glädje och kraft ligger i att våga växa. 

Törs du växa och förändras? Boka Silje Lea!

Urval av tidigare beställare:
Unionen, Sandvik, Tjejzonen, Retriever, Stångåstaden, Riksorganisationen Unga Synskadade, Nacka kommun, Systembolaget och Handelsanställdas förbund.

Webbplats

 • Effekten av att boka Silje Lea

  Kunskap, kraft, mod och perspektiv att våga säga ja till den möjlighet förändring faktisk är. 
  I förändringen ligger växten. I växten ligger glädjen.

  Varje människa som deltar i föredrag eller en förändringsprocess lett av Silje kommer gå därifrån med såväl insikter om sig själv som insikt och verktyg i hur få till förändring. I möte med Silje får man konkreta och tydliga verktyg som är enkla att omsätta till sig och sin vardag både på jobbet och i ens privatliv.

 • Silje Lea som talare

  Tydlig, trygg och engagerad. Mycket glad och energisk. Närvarande i mötet med åhörarna och anpassar föredraget och processen i mötet som sker för att nå önskat intention. Silje interagerar och skapar snabbt och enkelt kontakt med deltagarna. Hon behärskar konsten att se individen i gruppen såväl som hon ser gruppen som helhet.

 • Så arbetar Silje Lea

  Silje skräddarsyr och anpassar alltid upplägg utifrån behov och önskemål hos beställaren.

 • Silje Lea erbjuder

  Inspirerande och utbildande föredrag och föreläsningar som ger kraft, perspektiv och mod.

  Kortare och längre förändringsprocesser som både inspirerar, utbildar och ger ökat kunskap i enkla men kraftfulla verktyg i kommunikationen.

 • Silje Lea passar till

  Alla typer av verksamheter där människor möts, kommunicerar och har önskemål om att utvecklas och åstadkomma små eller större förändringar.

  Kortare och längre förändringsprocesser för såväl individer i öppna grupper som företagsledning, ledarteam, enheter, avdelningar och arbetsgrupper i verksamheter på alla nivåer.

  Alla typer av föredrag och föreläsningar där deltagarna vill inspireras till förändring för att må bättre och mötas äkta och på riktigt såväl med sig själv som sin omgivning.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska, Norska

I 23 år har Silje arbetat med människor där fokus har varit förändring och utveckling genom
kommunikation. Hon har gedigen erfarenhet och har jobbat med coaching, ledarskap, grupp- och teamutveckling samt utbildning inom både privat och offentlig verksamhet. Under flera år utbildade Silje människor från en mängd olika branscher inom kommunikation- och förändringsprocesser i både Stockholm och Oslo.

Silje är certifierad på avancerad nivå i Kommunikologi (läran om kommunikation och förändring), har grundutbildning i psykosyntes och är utbildad arbetsterapeut.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Förmåga att på ett okomplicerat sätt nå in till kärnan!"

2018-10-24, 12:20

”Silje har en förmåga att på ett okomplicerat sätt nå in till kärnan och hjälpa till att plocka fram det som är på riktigt.”

"Besitter verkligen kompetens!"

2018-10-24, 12:20

"Silje besitter verkligen kompetens att bena ut en händelse och process för att skapa tydlighet. Dessutom har hon en förmåga att få lösningen att te sig hur naturlig som helst.”

"Stor pondus, säkerhet, värme, empati och humor!"

2018-10-24, 12:19

“Med stor pondus, säkerhet, värme, empati och humor vann Silje de enskilda medarbetarnas förtroende direkt.”

"Välgjort, roligt och inspirerande!"

2018-10-24, 12:19

“Tack Silje för din professionella ledning. Med din tydlighet, noggrannhet och inkännande av organisationens och medarbetarnas behov blev arbetet både välgjort, roligt och inspirerande.”

"Energi och glädje!"

2018-10-24, 12:18

“Med en påtaglig energi och glädje mötte Silje oss alla, både som grupp och individer. Silje backar inte undan för några frågetecken, utan kan möta även tuffa frågeställningar.”

"Står stadigt när det blåser!"

2018-10-24, 12:18

“Silje är orädd och står stadigt när det blåser både i grupper och med den enskilda individen. Med värme, omtanke och tydlighet leder hon både grupp och individ till bättre förutsättningar för trygghet, samarbete, respekt och glädje."

Andra talare inom samma område

Maria Engström-Eriksson

Låt föreläsaren Maria Engström-Eriksson ta ledarskapet, medarbetarskapet och företaget till en ny nivå där du får insikt om hur hjärnan hjälper och stjälper dig. I föreläsningen Led Hjärna får du ...

Anne Forsell

Somliga tror på tur, andra på slumpen och några på himmelriket. Anne Forsells erfarenhet av idrott – både som aktiv och som elittränare, har visat att framgång inte är någon tillfällighet

Karl Schultz

Karl Schultz är den pragmatiske telekomledaren med över femton års erfarenhet av att omsätta stora organisationers strategier i handling. Han har även lett organisationer genom processo

Johanna Lundin

Jämställdhetskonsulten Johanna Lundin föreläser om normer, mångfald och jämställdhet. Genom humor och igenkänning skapar hon både engagemang, motivation och ett normkritiskt perspektiv ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap