Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Sandra Wigren

Vad händer när man blottar sig in på bara huden? När man väljer att vara transparent med sig själv och sin bakgrund? Alla har vi en historia och alla bär vi på smärta och skam i olika former. Att våga välja att vara naken är att våga välja att vara sig själv.

Sandra Wigren överlevde tsunamin i Khao Lak i Thailand 2004. Då stod hon på toppen av sin karriär som programledare på tv. Efter det blev hennes liv aldrig mer detsamma. Den tsunami som sköljde över henne efteråt innebar en nedåtgående spiral av långa sjukhusvistelser, feldiagnostiseringar, posttraumatisk stress, alkohol och droger.

Sandra är idag en totalt orädd person som vågar vara helt öppen med sin historia. Med mycket humor, glädje och energi förmedlar hon sina insikter om livet. Genom sitt uttrycksfulla och självutlämnande sätt lämnar hon ingen oberörd. För många är nyckeln till framgång att det finns någon som ser till att de följer en utstakad bana samt peppar och stöttar dem när de behöver motivation. 

Som certifierad internationell personlig tränare och livs-/yrkescoach kan Sandra hjälpa dig att nå olika typer av mål.

Urval av tidigare beställare:
World Global Network, Global Woman Club Stockholm, London och Amsterdam. På Global Woman Summit I new York 14–17/7 så delar hon scen med ingen mindre än Les Brown.

Sandra har föreläst för både mindre intimare grupper och i större sammanhang, också i kombination med både clown och eld.

 • Effekten av att boka Sandra Wigren

  Sandra lämnar ingen oberörd. Genom förmågan att kunna plocka fram andras livsglädje, transparens och att våga vara avskalad. Att kunna se sina kvalitéer och våga leva mer. Att komma ur vardagens gnäll och se livet i ett större perspektiv.

 • Sandra Wigren som talare

  Sandra är varm och rapp med stor integritet. Hon har en stark passion för att hjälpa och lyfta andra och få dem att hitta sitt unika jag.

 • Så arbetar Sandra Wigren

  Talaren anpassar sig efter beställarens behov och önskemål. Hon använder gärna sin profession som skådespelare, clown och eldartist till att förstärka upplevelsen och känslan.

 • Sandra Wigren erbjuder

  Sandra är väldigt rörlig och flexibel i sitt sätt att kommunicera med åhörarna. Hon anpassar sig gärna efter beställarens behov och önskemål.

 • Sandra Wigren passar till

  Privat el offentlig sektor, mässor, konferenser, för ungdomar, pensionärer och inom idrottsvärlden

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska som andraspråk

Sandra överlevde tsunamin i Thailand 2004. Hon har arbetat som cirkusartist, skådespelare och personlig tränare under 25 år.

Sedan barnsben har Sandra känt sig hemma på scenen, som är hennes bästa forum för att uttrycka sig. Först i form av teater och sedan som etablerad clown och eldartist via cirkusskola. Därefter in i TV-rutan, där hon var med och startade SVT:s Barnkanalen. Efter det har vi kunnat se henne på TV 3 och Kanal 5 i humor-, spel- och dokumentärprogram.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

”Berör på ett sätt som får den mest hårdhudade att mjukna”

2018-03-29, 09:56

”Sandra berör på ett sätt som får den mest hårdhudade att mjukna, och får folk att vakna upp och se livet ur ett perspektiv där allting är möjligt.”

Sandras föreläsningar är både gripande och underhållande. Hon aktiverar publiken och har en förmåga att nå varje individ.

Sandra arbetar mycket med barn och ungdomar. Både som artist och genom sin clownkaraktär Mary – där hon låter barn få vara barn så länge de kan och uppmuntrar dem att fantasi är magi – och med magi kan man skapa precis vad man vill. (Det gäller även vuxna :)

Idag kopplar många unga ihop att lyckas med att jobba på tv eller i mediabranschen. Eftersom Sandra har många års erfarenhet från den världen vill hon hjälpa ungdomar genom att slå hål på myten och visa dess baksida. Den tomma jakten på bekräftelse är ett farligt spel, och det finns många som är redo att utnyttja andra.

Sandra arbetar även som kontaktperson för att hjälpa ungdomar som har problem av olika slag och som är självmordsbenägna.

Sandra Wigren talar om:

Expertområden:

Prisklass:

10.000 kr - 30.000 kr

 • Mer om priser

  Går att forma föreläsning/pris efter publik, ändamål och tid.

 • Mitt motto

  ”The Lotusflower rises thru mud before blossoming,
  Move past challenges and keep growing.”

Boka en oförglömlig inspirationsföreläsare.

Sandra Wigren är kvinnan vet hur man vänder motgång till framgång.

Det är när livet är som mörkast och smärtan som starkast som vi är ämnade att växa och upptäcka att livet är magiskt.

Andra talare inom samma område

Anna Sunneborn

Anna Sunneborn slår fast hur man säger Ja till det som för en framåt! Hur man ger sig nya utmaningar och framförallt en meningsfull vardag. Målet med Annas fartfyllda föreläsning är att få p

Mikael Lund

Mikael Lund är expert på alkoholism, spelberoende och anhörigproblematik. Han har föreläst på universitet, högskolor och företag samt medverkat i tv-programmet Lyxfällan som terapeut.

Louise Gustafsson

ALLA stöter vi någon gång i livet på svårigheter. Just när vi är som mest sårbara måste vi ändå orka och vara som starkast. HUR gör man? Louise Gustafsson vet av egen erf

Ing-Marie Bergh

Glädje, lycka och styrka bör dominera livet. Ändå drabbas vi någon gång, eller flera gånger, av sorg eller kanske psykiska trauman. Då är det viktigt att kunna prata om det och att lyssna

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap