Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Riitta Eivergård

Med Riitta Eivergård får du och medarbetarna starkare resultat genom att ta vara på och utmana era styrkor. Hennes mission är att göra det enkelt att engagera, motivera och leda både sig själv och andra. Riitta utbildar, föreläser och coachar med stark närvaro och personlig glöd. Hon har lång erfarenhet och ett brett kunnande inom utveckling och utbildning både från offentlig och privat sektor.

Riitta har en sällsynt kombination av teoretiska ämneskunskaper inom samhälls- och beteendevetenskap, vuxenpedagogik samt marknadsföring. Ständig nyfikenhet för ny forskning och kunskap präglar hennes gedigna erfarenhet från olika organisationer. För att skapa bestående resultat i organisationer använder hon systemiskt tänkande och ledarskap som grund. Riitta kombinerar sina seriösa arbetsmetoder med ett supportande förhållningssätt och humor. Hon förvaltar på ett insiktsfullt sätt svensk och finsk organisationskultur i sina utbildningar och föredrag.

Hennes styrka som talare och pedagog är skickligheten att vara närvarande i det som sker, entusiasm, situationshumor och seriöst lättsamma stil. Hon skapar med sin personlighet en trygg och inspirerande atmosfär som stimulerar alla sinnen. Och får åhörarna upptäcka saker de inte visste att de kände till.

Urval av tidigare beställare:
TeliaSonera, IF, Nyföretagarcentrum, MEDA/Mylan, Ashfield, Astellas, Nordic Council of Shopping, Friskis & Svettis, Sofigate AB och Designtorget AB.

 • Effekten av att boka Riitta Eivergård

  Riitta förmedlar ny kunskap och insikt, skapar aha-upplevelser om den egna förmågan och möjligheten att skapa förändring. Lärdomar som deltagarna tar med sig och kan omsätta i praktiken i det dagliga arbetet, där den verkliga inlärningen sker. Genom att använda insiktsfull humor sprider hon energi och glädje i arbetet.

 • Riitta Eivergård som talare

  Riitta inger förtroende, är närvarande, modig, kunnig, trygg samt ödmjuk och reflekterande. Hon har alltid verifierad kunskapsbas, hon är evidensbaserad och inkluderar samt aktiverar publiken med sitt personliga sätt. Hon använder och överraskar med hjälpmedel som tilltalar flera sinnen och stimulerar olika lärostilar.

 • Så arbetar Riitta Eivergård

  Riitta utgår från kundens specifika frågeställning och bygger upp uppdraget i nära dialog med kunden på ett pragmatiskt sätt.

 • Riitta Eivergård erbjuder

  Talaren har även färdiga koncept för föredrag, men bygger gärna upp föredraget/utbildningen i dialog med utgångspunkt i kundens aktuella frågeställning och situation.

 • Riitta Eivergård passar till

  Både privat och offentlig sektor, konferenser, längre utvecklings-/förändringsprogram, skräddarsydda utbildningar. Även kick-offs där man behöver positiv startenergi eller workshops för mindre grupper.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska, Finska

Fil kand i samhälls- och beteendevetenskap
Folkhögskollärarexamen
Diplomerad marknadsekonom
Certifierad NLP-practitioner
Certifierad ICF-coach

Riitta Eivergård har arbetat som kompetensutvecklare, chef och internkonsult. Hon har varit medlem i en ledningsgrupp och arbetat med organisationsutveckling, intern kommunikation och rekrytering. Riitta har även varit affärsutvecklare inom bemanningsbranschen, arbetsmiljö- och hälsofrämjande samt varit projektledare för outsourcing. Hon har haft eget företag sedan 2013 med entreprenörskap, coaching, utbildning och rekrytering.

Riitta har egen erfarenhet av negativ stress. Hon vet hur man hittar tillbaka till sin energi. Hon startade eget företag tack vare den erfarenheten. Riitta brinner för områden som är centrala för att människor ska kunna göra ett bra jobb, göra det de är bra på och samtidigt ha roligt. Tidigare erfarenheter från olika organisationer och ledarstilar har gett henne förståelse för vilket ledarskap som fungerar för att få människor att våga möta utmaningar och lita till sin egen förmåga att växa. Ledarskap med hjärna, hjärta och humor.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

2018-02-22, 16:30

”Thank you so much, Riitta rockar.”

2018-02-22, 16:30

”Du är den mest efterlängtade konsulten hos oss.”

2018-02-22, 16:29

”A very good coach.”

2018-02-22, 16:29

”Riitta created a fantastic atmosphere.”

2018-02-22, 16:29

”Training and facilitator were fantastic.”

Riitta Eivergård talar om:

Expertområden:

Prisklass:

10.000 kr - 30.000 kr

 • Mer om priser

  Halvdag 60 procent av heldag. Specialframtagna uppdrag enligt överenskommelse med kunden.

 • Mitt motto

  ”Hjärna, hjärta och humor.” ”Det ska vara roligt, annars är det inte kul.” ”Om jag vill lyckas med att föra en människa mot ett bestämt mål måste jag först finna henne där hon är och börja just där.” Kierkegaard

Andra talare inom samma område

Jenny Andersson

Vill du få mer energi och effektiva verktyg för bättre ledarskap, närvaro, kommunikation och utveckling? Jenny Andersson är en hyllad och flitigt anlitad föreläsare som brinner för att ge

Ewa Braf och Love Lönnroth

Hur funkar förändringsledarskap bäst i praktiken? Ewa Braf och Love Lönnroth illustrerar detta med humor, igenkänning och praktiska exempel. De utgår ifrån just er organisations verklighe

Jan-Åke Björck

Jan-Åke Björck är experten inom framgångsrik förhandling. Hur vänder man ett underläge i en förhandling? Och hur når man win-win? Jan-Åke vägleder dig som vill vässa din förmåga inom områ

Johan Berger

Johan Berger arbetar som coach, föreläsare och handledare inom vård och omsorg samt hälso- och sjukvård med att utveckla ledare och medarbetare i arbetsrelaterad kommunik

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap