Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Rickard Persson

Rickard Persson visar hur du hittar drivkrafter och nya lösningar för att komma runt självpåtagna begränsningar. Genom att förändra din attityd kan du se möjligheter i utmaningar och nå full potential. Med både allvar och humor fångar Rickard publiken när han, utifrån det självupplevda, berättar vad som händer när vi möter stora utmaningar och känner att vi inte riktigt räcker till.

Sedan 2013 inspirerar, motiverar och utbildar Rickard med sina föreläsningar. Han visar hur vi bär på enorma resurser. Han har själv sett till att göra det han vill och inte låta sig begränsas av föreställningar om vad som är möjligt. 

Vill du få järnvilja att övervinna alla hinder? Boka Rickard Persson!

Urval av tidigare beställare: 
LSZ consulting, Life! festival, Life without barriers, Vännäs kommun, Liljaskolan Vännäs, Nytida AB, Almi, företagspartner, Plusko, youth organization, Arbetslivsresurs, Umeå kommun och Kalix kommun.

 • Effekten av att boka Rickard Persson

  Rickards främsta syfte är att inspirera sin publik. Plus att lära oss hur vi kan skapa möjligheter utifrån de förutsättningar vi faktiskt har, men kanske inte själva vågar tro på. Till exempel: hur gör man om man vill spela gitarr men bara har fyra fingrar? Och kan man resa ensam till Indien trots att man är blind?

 • Rickard Persson som talare

  Inspirerande, motiverande och fångar publiken. Rickard varvar fakta med egna erfarenheter på ett lättsamt sätt och skapar eftertanke. Han inspirerar, motiverar och utbildar. Utöver det vanliga. Med det starka budskapet om att övervinna det svåra och till synes omöjliga får vi ta del av en kunskap som leder oss till verklig personlig utveckling. Med sig själv som exempel guidar Rickard oss till större självmedvetenhet och visar hur vi kan fortsätta framåt även när målet tycks vara förlorat.

 • Så arbetar Rickard Persson

  Föreläsningarna är från 30 min upp till 3 timmar och kan vara ett inspirerande inslag i en konferens, kick-off eller utbildning. Föreläsningarna anpassas till kundens behov och önskemål.

 • Rickard Persson erbjuder

  En föreläsning om att hitta till det stora inom dig själv. Om att förlora allt men att vinna tillbaka något mycket större.

 • Rickard Persson passar till

  Rickard passar grupper som behöver få inspiration och motivation för att se möjligheter istället för hinder. Han talar för företag, ledare, medarbetare, elever och organisationer. Även Rickards musik utgör en del i hans föreläsningar.
  Föreläsningen brukar vara 1–3 timmar och den kan vara ett inspirerande inslag i en konferens, kick-off eller en utbildning.

Talaren utgår från Västerbotten
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Rickard Persson miste synen i en sprängolycka 1996. Trots detta valde han att fortsätta framåt i livet. Rickard har sedan dess sett till att göra sådant han själv vill. Han låter sig inte begränsas av någon annans föreställningar om vad som är eller inte är möjligt.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

”Made me realize how much I can do”

2018-09-11, 16:41

”Listening to Rickard’s speech made me realize how much I can do. How able I am and what potential is hiding within me.” Roman Brath, filmmaker and designer

”En gripande berättelse”

2018-03-01, 16:34

”En gripande berättelse men framförallt med det inspirerande budskapet om vad vi verkligen kan åstadkomma med viljan”
– Roland Samuelsson
Liljaskolan Vännäs

"Han inspirerar och delar med sig av sina erfarenheter på ett fantastiskt sätt."

2017-08-18, 09:54

"Rickard har i dag familj. Han har rest själv till länder i bland annat Asien och Sydamerika. Han inspirerar och delar med sig av sina erfarenheter på ett fantastiskt sätt. Detta om vad vi verkligen kan åstadkomma när vi börjar använda de förmågor som finns att upptäcka inom oss själva".
Roman Brat, Slovakia

"Ett mycket inspirerande budskap!"

2017-08-18, 09:53

"Trots att det kan verka omöjligt visar Rickard hur det inte bara går men också hur vi kan lära oss så mycket mer om oss själva. Ett mycket inspirerande budskap och trots det dramatiska i berättelsen så finns glimten i ögat"

Birgitta Bjur, Umeå kommun.

Rickard Persson talar om:

Expertområden:

Prisklass:

15.000 kr - 30.000 kr

 • Mitt motto

  ”Andras åsikter behöver inte bli din verklighet. Att möta nedgångar i livet betyder inte att du är begränsad. Dina drömmar är endast så stora som du vågar drömma dem.”

Våra inre resurser — Rickard Persson

The story of Rickard Persson (narrative telling).

Andra talare inom samma område

Maria Lindberg

Inspireras av Maria Lindberg, världsmästare i boxning! Hör hennes föreläsning ”Uthållighet i världsklass”, där hon berättar om hur hon hittade sin passion i livet och om hur den rycktes i

Fredrik Hertzman

Fredrik Hertzman visar hur vi på ett enkelt och hållbart sätt hittar vår inneboende potential och riktning. Och vilka synergier och oanade resultat som nås när vi vågar g

Dan Nerenius

Dan Nerenius berättar om hur han med upparbetad viljestyrka och målmedvetenhet lyckades kämpa sig ur alkoholmissbruk, tillbaka till ett värdigt liv som respekterad medmännis

Erik Winqvist

Erik Winqvist vet hur man ökar lönsamheten i en organisation genom att göra medarbetarna passionerade och få dem att arbeta för ständiga förbättringar. Hans insikter bygger både på egna e

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Årstaängsvägen 9, 3 Vån
117 43 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap