Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Rasmus Åkerblom

Rasmus Åkerblom vill göra världen klokare. Det är inget litet uppdrag, men med ett vetenskapligt och kritiskt tänkande tror Rasmus att det går. Den som har hört hans föreläsning kommer att se på världen med nya ögon.

Rasmus är vetenskapsjournalisten som blev programledare. Idag driver han Mediabruket, Sveriges ledande produktionsbolag för kunskaps-tv. Ni känner säkert igen honom från program som Vetenskapens Värld. Det kan ha varit ett inslag om kvantfysik eller det senaste om dinosaurierna. Rasmus berättar enkelt och nära publiken om det svåra. Han är påläst och passionerad.

Och nu när världen verkar vara tokigare än på länge, ger sig Rasmus ut på vägarna för att lära oss hur vi kan bli klokare. Han förklarar hur hjärnan fungerar, berättar om mänsklighetens största upptäckter och delar med sig av praktiska tips om hur vi kan fatta bättre beslut – klokskap som vi kan använda både i vardagen och för att bli mer framgångsrika på jobbet. Rasmus föreläser även om hur man presenterar sin vetenskapliga berättelse, och han är en mycket uppskattad moderator.

Urval av tidigare beställare:
Uppsala Universitet, Mälardalens Högskola, Sveriges Arkivarier, Karolinska Institutet

 • Effekten av att boka Rasmus Åkerblom

  Den som har sett Rasmus föreläsning bär med sig insikter för resten av livet. Publiken har förstått mer av sina egna hjärnor. De förstår att de har tänkt fel i en rad situationer, men att de nu har fått verktyg för att fatta bättre beslut. De förstår också hur vi ska prata med varandra på ett nytt sätt för att nå bättre resultat. Och allt detta kan publiken använda både hemma och för att bli effektivare och kreativare på jobbet.

 • Rasmus Åkerblom som talare

  Rasmus Åkerblom har energi. Mycket av den. Ibland pratar han nästan fortare än han tänker. Men ingen fara, han landar alltid på fötterna. Han brinner för att förmedla nya insikter och han ger sig inte förrän varje lyssnare börjar se världen på ett nytt sätt.

 • Så arbetar Rasmus Åkerblom

  Rasmus jobbar gärna nära kunden för att se till att föreläsningen passar perfekt för ditt syfte. Kanske vill du att publiken ska få en boost inför en nya arbetsuppgifter, eller en snabbkurs i hur de ska förmedla sin berättelse för tv. Du väljer, Rasmus fixar.

 • Rasmus Åkerblom erbjuder

  Rasmus erbjuder föreläsningar för både mindre sällskap och för hela storföretag. Han delar med sig av insikter och engagerar publiken. Hans mål är att aktivera åhörarnas hjärnor. De ska få tänka till och lära sig nytt. De ska bli klokare genom att lära sig hur kritiskt och vetenskapligt tänkande är användbart för alla.

 • Rasmus Åkerblom passar till

  För gammal som ung, för många eller få. Rasmus ger klokhetsinjektioner på konferenser, mässor och kick-offs.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Journalisthögskolan (JMK), reporter och redaktör Sveriges Radios Vetenskapsredaktion, programledare Sveriges Televisions Vetenskapsredaktion, grundare Mediabruket AB.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Dennis Westerberg

Dennis Westerberg bjuder på en energigivande föreläsning om hur människan fungerar mentalt med fokus på stresshantering, arbetsglädje, ledarskap och kreativitet. En föreläsning fylld

Eva Swede

Lär er hantera stress och förmågan att nå egna och gemensamma mål. Eva Swede ger er nya perspektiv på ledarskap, teamutveckling och organisation i en digitaliserad värld med hög förändringst ...

Katarina Cornelius

Vill du ligga steget före i digitaliseringen? Katarina Cornelius visar hur förutsättningarna för att bedriva verksamhet förändras nu när vi trätt in i den digitala nätverksvärlden. Hon

Gabriella Wejlid

Öka kreativiteten, sätt igång idéflödet och få en helt ny förståelse för hur hjärnan fungerar! Gabriella Wejlid håller aktiva och inspirerande seminarier i ”Kreativitet”, ”Hjärnan ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap