Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Peter Wilén

Peter Wilén har tränat flera tusen säljare till succé i sammanlagt nio länder. Han har också utbildat över 1200 chefer i sju länder där Norden är basen. När Peter föreläser gör han det med en stor portion humor och befriande insikter. De är ofta hämtade ur Peters utbildningar som han genomfört med stor framgång under snart femton år.

Flera av Peter Wiléns föreläsningar handlar om sälj eller ledarskap och riktar sig till säljande organisationer. Föredraget Vinnande beteenden visar hur vi når framgång och blir omtyckta i möten med andra människor, på arbetet eller i vår vardag. Varje föreläsning är skräddarsydd för att säkerställa att historier och exempel skapar igenkänning hos åhörarna och är så nära kopplade till deras vardag som möjligt.

Bland tidigare beställare märks: Elgiganten, Stadium, MediaMarkt, Mäklarringen, Euromaster, Lindex, Bauhaus, StjärnaFyrkant, FirstStop, Bridgestone, Actic, Blåkläder, BoGrönt, samt Nelson Garden och Zodiac.

 • Effekten av att boka Peter Wilén

  Efter en föreläsning med Peter så har alla i rummet interagerat på ett aktivt sätt. Man har funderat, haft åsikter och fått insikter. Många gånger har man svarat på frågor eller räckt upp en hand, men framförallt har man skrattat åtskilliga gånger.

 • Peter Wilén som talare

  Peter Wilén har under sina snart 15 år som affärsutvecklare, utbildare och föreläsare samlat på sig en mängd erfarenhet från många olika branscher. Han väver in publiken i föreläsningen på ett lekfullt sätt och verkar alltid ha ett rappt och roligt svar när någon i publiken säger något.

 • Så arbetar Peter Wilén

  Peter Wilén genomför en behovsanalys med dig som beställare för att säkerställa att föreläsningen eller utbildningen utformas för att möta er verklighet så bra som möjligt.

 • Peter Wilén erbjuder

  Peter Wilén skräddarsyr föreläsningar och utbildningar utefter kundens behov och önskemål. Han anpassar utbildningen utifrån kundens utmaningar och vad som ska uppnås.

 • Peter Wilén passar till

  Företag, organisationer och grupper som vill framåt och kan må bra av att skratta tillsammans samtidigt som ni får inspiration, insikter och kunskap, ofta direkt riktade till er marknad och verklighet.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Svenska, Engelska som andraspråk

Peter Wilén är professionell föreläsare och utbildare sedan 2003. Han har under långa perioder utvecklat affärer samt tränat sälj och ledarskap i flera av de kedjor du handlar i med jämna mellanrum. Före det hade han ledande befattningar inom sälj och marknad inom både B2B och B2C på svenska, amerikanska och japanska företag med ansvar för nordiska marknader.

Men grunden till sin säljkunskap fick Peter under sina år på Electrolux Business School då han knackade dörr och sålde dammsugare. Peter är certifierad i DISC-analys och driving forces. Han har även studerat på IHM och går själv på minst en utbildning eller föreläsning per kvartal för att ständigt hålla sig i framkant inom sina egna områden.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

”Uppskattade och inspirerande utbildningar”

2017-06-09, 11:05

”Jag har haft förmånen att jobba tillsammans med Peter under de senaste tio åren. Jag har både deltagit på utbildningar för Peter och anlitat honom för att genomföra utbildningar i många olika former. Det enda jag kan göra är att ge min 100 procent rekommendation till er som funderar på att anlita en utbildare inom sälj, ledarskap, affärsmannaskap eller teambuilding. Peter har ett engagemang som gör att han dedikerar sig fullt ut till sitt uppdrag, oavsett om vi jobbat ihop i hemelektronik eller trädgårdsbranschen så har han tagit sig tid för att förstå verksamheten, anpassat sina utbildningar därefter och sedan genomfört uppskattade och inspirerande utbildningar. Men framförallt så har utbildningarna skapat resultat för bolagen på sista raden.”

Bank Bergström, CEO Scandinavian Design Online AB

”An excellent motivational speaker”

2017-06-09, 11:03

”Peter is an excellent motivational speaker. He specialises in sales and management.”

Linda Chai Wahlgren, Head of sourcing & private label at CDON

”Really good knowledge of retail and sales”

2017-06-09, 11:01

”Peter is a fantastic speaker who gets his audience to listen. Peter has really good knowledge of retail and sales. I can certainly recommend Peter if your company needs help with sales.”

Thomas Härstedt, MediaMarkt

”Inspirerande föreläsning med många ögonöppnare"

2017-06-09, 10:59

”Fantastiskt inspirerande föreläsning med otroligt många ögonöppnare. Lättlyssnad och rolig föreläsare med mycket intressant innehåll. Jag kommer att använda en helt annan teknik vid kommande kundbesök och är helt övertygad om att vi kommer att skapa avsevärt många fler affärer. Föreläsningen har också hjälpt mig att förstå massor om mig själv och det innebär att det blir lättare att anpassa mig efter hur kunden fungerar.”

Mikael Grimteg, VST AB

Andra talare inom samma område

Daniel Skyle

Vill du bli manipulerad när du är ute på nätet? Om du vill slippa det är källkritik allt viktigare att kunna. Daniel Skyle är journalist och specialiserad på …

Dennis Westerberg

Dennis Westerberg bjuder på en energigivande föreläsning om hur människan fungerar mentalt med fokus på stresshantering, arbetsglädje, ledarskap och …

Bo Tonnquist

Bo Tonnquist är föreläsare, författare och konsult med lång operativ erfarenhet inom projektledning, verksamhetsutveckling och marknadsföring.

Olle Leckne

Den digitaliserade världen har ändrat förutsättningarna för marknadsföring och konsumtion, men det är alltjämt människor som interagerar. Olle Leckne visar …

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

Roos & Tegnér 7A HotellCool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap