Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Peter ”Peppe” Ekmark

Peter ”Peppe” Ekmark

Peter ”Peppe” Ekmark peppar chefer och ledare till att utföra deras viktigaste uppgift i toppklass – att leda sina medarbetare till att nå maximal potential och resultat. Allt detta genom att leda och sälja med kärlek. Peppe är ingen vanlig föreläsare. Han vet hur man når extrem lönsamhet och högmotiverade team genom att sälja och leda med kärlek. 

Det har han bl.a. gjort de sex senaste åren som försäljningschef på MTG/TV3. Han vägleder er genom konsten att skapa framgångsrika företag och entusiastiska säljteam. 

Med utgångspunkt från sitt eget liv levandegör han sin tes ”Allt går bara DU vill”. Han började med extremt låg självkänsla men utvecklades till en dynamisk entreprenör, säljare och framgångsrik chef. Bl.a. under 12 år på Metro och TV3. Han levererar föreläsningar om vikten av att leva sin dröm, om att våga och att ha passion för det man gör. Bli toppsäljare, toppledare och nå din framgångstopp med tips från Peppe Ekmark. 

Peppe har mer än 30 års erfarenhet inom försäljning och ledarskap, bland annat som säljare, säljchef och försäljningsdirektör inom Kinnevik-koncernen. Han är ett levande bevis på att det går att både leda och sälja med kärlek, och att resultatet på sista raden visar att den inställningen skapar lönsamhet. Om och om igen. Peppe har startat över 10 olika företag genom åren. Många har blivit framgångsrika men några har också varit mindre lyckade, en erfarenhet som har berikat honom enormt och som han också gärna delar med sig av.

 • Peter ”Peppe” Ekmark som talare

  Med många roliga och dramatiska exempel från hans arbetsliv och privatliv levandegör Peppe Ekmark i sitt föredrag hur han gång på gång har lyckats vända problem till framgång. Han är en föreläsare med stor närvaro och en härlig humor.

 • Peter ”Peppe” Ekmark erbjuder

  Peppe erbjuder inspiration utöver det vanliga, konkreta tips och redskap för att du ska nå verklig framgång. Dessutom lär han dig att njuta mer och stressa mindre.
  Det är föreläsningar som inte bara handlar om ledarskap och försäljning. De handlar om livet, om hur du kan nå din fulla potential och hur du skapar verklig framgång både för dig själv och för ditt företag. Allt som krävs är att DU vill!

 • Peter ”Peppe” Ekmark passar till

  Peppes föreläsningar passar utmärkt när man behöver ny energi på företaget, vid förändringar, på en kick-off eller bara som ett skönt inslag i vardagen. Han riktar sig både till chefer, ledare och medarbetar på arbetsplatsen.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man

Peppe är talare, författare och utbildare inom försäljning, ledarskap och personlig utveckling. Hans föreläsningar handlar om vikten av att leva sin dröm, om att våga och om vikten av att brinna. Både i medgång och motgång. Han vill inte lämna någon oberörd.

Han växte upp som den blyga lilla killen som aldrig tog någon plats. Med dåligt självförtroende och självkänsla gick det så långt att han i unga år var nära självmord. Efter en skilsmässa var han tvungen att göra en vändning på 180 grader och hamnade till slut på en kurs där allt vände. Det var där som han kom till insikt om vad livet verkligen handlar om och att du i princip kan nå hur långt du vill. Bara du verkligen vill det.

Denna lärdom tog han med sig in i näringslivet och det tog inte lång tid innan han lyckades skapade oanade resultat, som han och omgivningen blev både förundrade över och imponerade av, flera gånger om. Dessa lärdomar vill han gärna dela med sig av till andra.

Peppe har vunnit ett flertal priser och utmärkelser för sina insatser, men de bleknar i jämförelse med den kärlek och uppskattning han har fått av sina medarbetare. Det går att leda och sälja med kärlek.

När han inte är ute och föreläser är han idag VD för företaget Papilly AB (Publ.), vars viktigaste uppgift är att minska den psykiska ohälsan i Sverige genom att få människor att stressa mindre och njuta mer av livet. Detta genom ett digitalt självledarskapsprogram som med forskning från bland annat Karolinska Institutet och Stressforskningsinstitutet hjälper människor att må bättre.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Jag kan verkligen rekommendera!

2017-02-08, 13:37

Jag blev rekommenderad Peppe när vi planerade vår temadag. Vi träffades några gånger och han lyssnade in ordentligt vilken känsla som vi ville åstadkomma under dagen. Peppe pratade i över 1,5 timme och alla ville att han skulle fortsätta prata. Han pratade om målbilder, teamwork, motivation och blandade detta med erfarenheter – bra som dåliga- från sitt eget liv och arbetsliv. Det var en mycket inspirerade föreläsning och det lyfte vår temadag till en helt annan nivå. Jag kan verkligen rekommendera Peppe till alla som vill peppa sina medarbetare. - Sara Potander, Kilroy Sweden

Peter har vunnit ett flertal priser och utmärkelser för sina insatser men de bleknar i jämförelse med den kärlek och uppskattning han har fått av sina medarbetare. Det visar att det går att leda och sälja med kärlek.

När Peter inte är ute och föreläser är han VD för Papilly AB (Publ.), vars viktigaste uppgift är att minska den psykiska ohälsan i Sverige genom att få människor att stressa mindre och istället njuta mer av livet. Detta genom ett digitalt självledarskapsprogram som, genom forskning från bland annat Karolinska Institutet och Stressforskningsinstitutet, hjälper människor att må bättre.

Andra talare inom samma område

Eli Göndör

Föreläsaren Eli Göndör talar framförallt om religion och integration i Sverige. Han är fil.dr. i religionshistoria med inriktning mot islamologi och Mellanöstern. För många är han känd som krönikör ...

Flemming Mouritsen

Flemming Mouritsen föreläser om kundservice, kundbemötande och kommunikation. Flemming vet vad som gör att kunder återkommer och blir stamkunder, hur viktig attityden är och hur du bygger up

Magnus Hedberg

Man skulle verkligen kunna kalla Magnus Hedberg för den nya tidens föreläsare. Med en blandning av innovativa kunskaper och träffsäkra exempel från verkligheten så lockar han publiken till skratt. M

Anders Andrae

Välj att komma tillbaka! Efter svåra motgångar står man inför ett livsval: Man kan fortsätta vara deprimerad och leva ett destruktivt liv, eller kan man ta tag i det liv man har. Anders A

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap