Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Peder Tennek

Människan är full av inre tillgångar, som bara väntar på att få komma fram. Vi bestämmer själva hur vi ska leva, njuta och utvecklas. Varje sekund är ett val, och vi har ett eget ansvar för hur omgivningen påverkar oss. 

Peder Tennek är en sprudlande föredragshållare, som inte låter sig begränsas av sin grava synskada. Han lär er hur nyfikenhet och ett öppet sinne kan förändra er framtid. Peder vet att nya vanemönster kan skapa energi och en positivare miljö på arbetsplatsen och i privatlivet.

 • Effekten av att boka Peder Tennek

  Peder har lösningar på allt och visar hur man kan plocka fram sina inre tillgångar. Storytelling, film och en smittande entusiasm gör att tiden går fort i hans sällskap.

 • Peder Tennek som talare

  Med sin underhållande berättarstil lämnar Peder både tänkvärdheter och goda skratt efter sig.

 • Så arbetar Peder Tennek

  Peder delar med sig av sina egna erfarenheter och kunskaper om framgångsrika attityder, positivt tänkande och förändring.

 • Peder Tennek erbjuder

  Peder tar oss med på en resa in i våra framtida liv. Ser vi möjligheter eller problem? Inställning, flexibilitet, ordval och lusten att utvecklas blir allt viktigare för vår framtid.

 • Peder Tennek passar till

  Konferenser, seminarier och personalutvecklingsdager, tillfällen där människor vill dra i referensramarnas gummiband. Dra ut det långt och det går aldrig tillbaka till samma läge.

Talaren utgår från Skåne
Typ av föreläsning Inspirerande
Kön Man
Språk Svenska, Engelska som andraspråk

Peder har en bakgrund inom företagsledning, artisteri, management och projektledning.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Peder ger oss många tänkvärda och positiva tankar som vi tar med oss på livets resa”

2017-10-13, 17:23

”Med värme, energi och humor inspirerar Peder med sitt framförande. Han övertygar oss i publiken om att allt är möjligt, bara inställningen är den rätta - väljer jag att se hinder eller möjligheter? Peder ger oss många tänkvärda och positiva tankar som vi tar med oss på livets resa”.
Malin Eneborg
Marknadskommunikatör
LVI Low Vision International

"Otroligt inspirerande!"

2017-09-05, 15:35

”Vi på Capio Medocular träffar dagligen personer som har problem med sina ögon/sin syn. Otroligt inspirerande att på vår kick off få höra Peder Tennek, som själv är synskadad, prata om att “inget är omöjligt” och att det är man själv som individ som bestämmer vilken inställning man ska ha i alla olika situationer. Föreläsningen har inspirerat oss såväl i vårt dagliga privata liv som i kontakten med våra patienter”.

- Malin Westerberg, enhetschef, Capio Medocular Stockholm

"Peder trollband oss !"

2017-09-05, 15:34

”Med värme och humor berättade Peder hur ett handikapp inte begränsar livets möjligheter. Peder trollband oss med sin livsbejakande inställning och med sin känslomässiga berättelse om livets möjligheter och utmaningar. Föreläsningen berörde på djupet och flyttade perspektiven. Detta var storytelling på riktigt”.

- Ola Falck, personalchef, Åstorps kommun

"Tack!"

2017-09-05, 15:33

”Att ställa sig på scen en ruggig höst morgon i Stockholm inför över 500 förväntansfulla chefer, kräver mod och engagemang. Med passionen för livet och nyfikenheten av att klara av såväl vardag som större äventyr bjöd Peder Tennek oss på en resa utifrån sina personliga erfarenheter av att tidigt i livet ges förändrade förutsättningar. Förutsättningar som skapat möjligheter. Att få inspireras och tvingas tänka att allt är möjligt är lite som att åka berg och dalbana. Jag drabbas fortfarande av handsvett och lätt illamående när jag tänker på tanken att mina kommande medarbetare kanske är en av dem med andra förutsättningar än jag. Och kanske måste jag våga tänka att det omöjliga ska bli möjligt för att bli riktigt framgångsrik. Här kommer krävas mer av mig än jag levererat tidigare men, det är möjligt, det har Peder lärt mig. Tack!”
- Malin Larsson, ordförande för föreningen för chefer och ledare

Andra talare inom samma område

Sahar Almashta

Bra bemötande, fungerande mångfald, kommunikation, kulturcoachning, rekrytering och organisationsutveckling är något föreläsaren Sahar brinner för. Hon är …

Peter Häggström

Med unika erfarenheter av högpresterande miljöer inom idrott och näringsliv tar Peter Häggström sig an begreppet prestation ur nya infallsvinklar. Han framhåller i …

Johan Ullman

Läkare Johan Ullman är en fantastisk talare för dig som vill ha en inspirerande hälsoföreläsare till ditt företag eller organisation. Med stabil grund i medicinsk …

Andreas Jonsson

För att nå de resultat du eftersträvar måste du börja med dig själv som individ. Man kan aldrig prestera i grupp med medarbetare som känner att de inte har tillräcklig …

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon:  0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

Roos & Tegnér 7A Hotell UKKO.se

© 2008–2018 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap