Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Patrik Lindkvist

Patrik Lindkvist riktar sig till dig som inspireras av tanken på att få göra reklam och marknadskommunikation som inte bara försvinner i mängden. Det handlar om att få ut maximal effekt och om vad som skiljer det magiska från det mediokra. Han berättar om erfarenheter, forskningsresultat och framgångsrika kommunikationsinsatser.

Patrik är creative director, art director och strateg med över 15 års erfarenhet från reklam- och kommunikationsbyråer. Han har jobbat med några av Sveriges och världens största varumärken och har vunnit både svenska och internationella utmärkelser. 

Patrik har hållit presentationer för sina kunder under alla år och anlitats som föreläsare under de senaste sex åren. Sedan 2013 driver han en egen reklam- och kommunikationsbyrå och i oktober 2017 släpptes hans bok ”Magisk kommunikation. Om obekväma idéer och konsten att skapa effekt.” Boken har efter det blivit nominerad till Årets Marknadsföringsbok och använts som kurslitteratur på Berghs School of Communication, Distansinstitutets kommunikatörsutbildning och DMG Educations utbildning för kommunikatörer i musikbranschen.

Urval av tidigare beställare:
• Berghs School of Communication
• Luleå Tekniska Universitet
• Folkuniversitetet
• DMG Education
• Marknadsföreningen i Jönköping
• Emergines – The Emerging Leaders Network
• Adlongruppen – ett nätverk av Landstinget Blekinge, Landstinget i Kalmar län, Region Örebro län, Region Östergötland, Region Halland, Region Kronoberg, Region Jönköpings län och Landstinget Sörmland
• Kunskapsnätverket HIV/STI Mellansverige – ett nätverk av Landstinget Dalarna, Landstinget i Värmland samt Region Gävleborg, Region Uppsala och Region Västmanland
• Innovationsplatsen på Karolinska Universitetssjukhuset

 • Effekten av att boka Patrik Lindkvist

  Efter Patriks föredrag blir deltagarna inspirerade att våga vara obekväma. De tänker till kring människor och deras relation till varumärken, produkter och tjänster och deltagarna får en förståelse för vad det är som gör att marknadskommunikation ibland blir fruktansvärt effektiv och ibland inte särskilt effektiv alls.

 • Patrik Lindkvist som talare

  Patrik är något så ovanligt som en energisk kreatör och analytisk strateg i en och samma person. Och det märks i hans föreläsningar. Han blandar inspirerande anekdoter med insiktsfulla resonemang byggda på forskning och studier. Han väcker känslor och förklarar varför och han gör det på ett både lättsamt och trovärdigt sätt. Patrik är ödmjuk och lugn, samtidigt som han utstrålar en aldrig sinande energi och entusiasm för reklam och marknadskommunikation. Hans föreläsningar är inspirerande, underhållande och faktaspäckade. Och får dig att våga vara obekväm.

 • Så arbetar Patrik Lindkvist

  Patrik skräddarsyr sina föredrag efter uppdragsgivarens behov och kan anpassa längd och innehåll efter önskemål. När han satt sig in i förutsättningarna för uppdraget tar han fram ett förslag på upplägg och stämmer av med kunden.

 • Patrik Lindkvist erbjuder

  Patriks föreläsningar tar dig med till den plats där magisk kommunikation uppstår – i mötet mellan strategi och kreativitet och i det oväntade. Han delar med sig av erfarenheter, forskningsresultat och insikter, och han berättar om inspirerande kommunikationsinsatser. Han berättar också hur du kan lära känna människan bakom konsumenten bättre och vilka egenskaper framgångsrik kommunikation har. Allt för att undvika att bli en del av bakgrunden.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

• Författare av boken ”Magisk kommunikation” som ges ut av Roos & Tegnér i oktober 2017
• Grundare, creative director, art director och strateg på reklam- och kommunikationsbyrån Magic Circle.
• Tidigare art director på Klirr Stockholm, nkel kommunikation och Bilbo & Co
• Bachelor of Fine Arts i reklam och grafisk design vid Sam Houston State University i Texas
• Projektledarutbildning i mål- och resultatstyrning hos Kunskapsnätverket Mellansverige
• Under sin tid som byråägare och kommunikationsrådgivare har Patrik arbetat med företag som Unilever, Fisherman’s Friend, Telia, Beckers, Findus, Coca-Cola, Arvid Nordquist, Bonnier Utbildning, MTG, Viasat, Bosch, Siemens, IDG, Astra Zeneca, Warner/Chappel Music, Saco och 13 olika landsting och regioner.
• Patrik har fått en rad utmärkelser för kommunikationsinsatser både i Sverige och utomlands.

Boken har efter det blivit nominerad till Årets Marknadsföringsbok och använts som kurslitteratur på Berghs School of Communication, Distansinstitutets kommunikatörsutbildning och DMG Educations utbildning för kommunikatörer i musikbranschen.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Anna-Karin Johnson

Anna-Karin Johnson ger tips om hur vi kan bli bättre på att kommunicera med varandra – såväl på jobbet som hemma. Hon visar hur vi ”pratar” med kroppen och vad rösten ger för olika sig

Michael Riise

Lär dig att presentera med kroppens överlägsna kommunikationsmöjligheter och områdets mest effektiva teori. Michael Riise föreläser och leder din träning. Han har mångårig erfarenhet av

Tony Grahn

Att få uppleva det där flowet — när allt bara stämmer — behöver inte vara en lycklig slump. Tony Grahn lär dig prestera på topp när det verkligen gäller. Varje gång och oavsett situation

Johan Berger

Johan Berger arbetar som coach, föreläsare och handledare inom vård och omsorg samt hälso- och sjukvård med att utveckla ledare och medarbetare i arbetsrelaterad kommunik

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap