Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Ola Tornberg

Ola föreläser om hur vi kan utveckla vår kommunikationsförmåga för att få mer effektivitet, glädje och motivation i vardagen. Han har unika kunskaper från att möta människor i olika situationer. Från de som befinner sig akut kris till de som har en längtan efter att utveckla sig själva och sitt team. Oavsett situation så finns det vissa grundläggande kommunikationsverktyg som ökar chansen till framgång. Det är dessa Ola delar med sig av.

“Alla individer, team, företag eller organisationer som både önskar förbättra arbetsglädjen och resultaten, bör i minsta fall ha en grundkurs i kommunikation med Ola.” 
Anders Thelberg, Norges Golfförbund

Olas kunskaper efterfrågas av organisationer och personer som vill få ut mer av sin potential och/eller bli bättre på att möta andra människor. Han har medverkat som expert i både tv, radio och tidningar. (Ex Morgonsoffan Tv4, Vetenskapens värld Svt, Sveriges radio mm)

Urval av tidigare beställare:
SEB, Volvo, Stockholms stad, Adecco, Norges Golfförbund, Nordfas Invest, Föreningen Tilia, Under Kevlaret, Stockholms brandförsvar, Polisen mfl.

 • Effekten av att boka Ola Tornberg

  Ola ger åhörarna Insikter som gör att de plötsligt känner mer hopp inför de utmaningar som står framför en. Detta är en vanlig effekt av det som Ola presenterar.

 • Ola Tornberg som talare

  Ola är en lugn och trygg talare som vet vad han pratar om, han blandar allvar och humor på ett sätt som håller åhörarna engagerade.

 • Så arbetar Ola Tornberg

  Utifrån kundens behov tar Ola fram ett upplägg som ger störst möjlighet att uppnå önskat resultat.

 • Ola Tornberg erbjuder

  Ola anpassar hela föreläsningen efter kundens behov, och kan även inkludera workshops, coaching, handledning och medling.

 • Ola Tornberg passar till

  Olika former av utbildningssituationer där kommunikation står i fokus. I anslutning till företagsevent, kick-off, team building, konferenser mm.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Ola har en unik bakgrund där intresset för mänskligt beteende, psykologi och kommunikation alltid varit i fokus. Han har utforskat Buddhismen i ett flertal länder och drivit en egen meditationsgrupp.
Sedan 2006 har han aktivt tränat och praktiserat Nonviolent Communication och varit ordförande i den Svenska föreningen för denna form av kommunikation. Även utbildad inom Motiverande samtal och NLP.
För närvarande har Ola ett deltidsuppdrag som kommunikationstränare/handledare på Självmordslinjen, Föreningen Mind. Under mer än 20 år var han professionell golfspelare och tränare, med fokus på den mentala sidan av spelet.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Ola Tornberg talar om:

Expertområden:

Prisklass:

23.000 kr - 50.000 kr

 • Mer om priser

  Priset beror på vilken typ av uppdrag som väljs, längden på uppdraget samt gruppens storlek. Beställaren står för lämplig lokal och nödvändig utrustning (Ex mikrofon, högtalare etc.) Kostnad för resa och ev övernattning tillkommer.

Andra talare inom samma område

Magnus Hedberg

Man skulle verkligen kunna kalla Magnus Hedberg för den nya tidens föreläsare. Med en blandning av innovativa kunskaper och träffsäkra exempel från verkligheten så lockar han publiken till skratt. M

Jonna Bergh

Från catwalken i Paris till sidewalken i Sverige – chefredaktören Jonna Bergh tar med publiken på en inspirerande resa från modets huvudstäder där slutdestinationen ligger hos åhöraren. Med exp ...

Annika Sörensen

Dr Annika Sörensen är specialistläkare inom allmänmedicin, föreläsare samt ledarutbildare. Hon sätter fokus på hälsa, friskvård, livsstil och kommunikation.

På ...

Mats Hagelin

Mats Hagelin pratar gärna om människan och livsförändring. Att bli medveten om din relationskompetens, hur du hanterar dig själv och andra runt omkring dig. Det vill säga att vägleda dig själv ti

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap