Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Noomi Frid (fd Tedenljung)

Noomi Tedenljung kan med rätta sägas vara helt unik i sitt slag. Hon lever i samklang med det som får hennes hjärta att sjunga, och Noomis hjärta klappar för oss alla. Hela hennes vuxna liv har hon ägnat sig åt personlig utveckling och åt vad vi alla kan göra för att förändra vår situation till det bättre genom en positiv syn på livet och att ta ansvar för oss själva. Noomi delar med sig av sina kunskaper i uppskattade föreläsningar i hela landet och lämnar till och med en nöjd-kund-garanti!

 • Noomi Frid (fd Tedenljung) som talare

  Rolig! Inspirerande, trygg och entusiasmerande. Hennes bakgrund inom teatern märks i det härliga kroppsspråket och publiken brukar både skratta och gråta när hon delar med sig av sina erfarenheter. Många skriver i utvärderingarna att de har glömt bort tiden, att de inte kunnat slita sig och att de hört vartenda ord Noomi sagt.

 • Så arbetar Noomi Frid (fd Tedenljung)

  Noomi engagerar åhörarna i en dialog och låter dem alltid göra övningar så att de nya verktygen består. Hon använder även korta meditationer så att varje person i publiken ska komma i kontakt med en ny del av sig själv och få egna unika insikter runt det tema föreläsningen handlar om. En genomsnittlig föreläsning tar två till tre timmar, paus inräknad, men Noomi anpassar föreläsningen helt efter era önskemål.

 • Noomi Frid (fd Tedenljung) erbjuder

  Gripande föreläsningar med övningar som leder till insikter och en ökad medvetenhet. Inspiration, utmaningar och nya tankar.

 • Noomi Frid (fd Tedenljung) passar till

  Noomi passar till små som stora grupper som behöver inspiration, insikt eller bara en injektion av hur man kan tänka och göra för att skapa en bättre tillvaro för sig själv och andra. Hon passar också utmärkt som föreläsare i skolan, och kan föreläsa i både grundskola och gymnasium.

Talaren utgår från Södermanland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Engelska

Noomi är dotter till en grovt kriminell och missbrukande pappa. Hon är bara 34 år gammal, men valde tidigt i livet att inte låta sin tuffa barndom påverka resten av hennes liv. Hon har medvetet utvecklats från sin bekräftelsesökande offerroll till att vara en ung kvinna med god självkänsla och ett positivt synsätt. Hon har en lång rad utbildningar inom området personlig utveckling och har även hunnit med att läsa Missbrukarvårdprogrammet och genusvetenskap på högskola. I dag arbetar Noomi uteslutande med det som får hennes hjärta att sjunga, med att hjälpa människor i deras personliga utveckling, att leda grupper samt att ge stöd i samband med förlossningar. Noomi har tidigare även bland annat arbetat som skolkurator, på Stadsmissionen och på behandlingshem för ungdomar. Att inspirera och hjälpa andra människor till ett bättre liv och förmåga att förändra går som en röd tråd genom Noomis yrkesliv och hon är en ansedd och mycket uppskattad talare inom området.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Laila Bagge

Strålande moderatorn och föreläsaren Laila Bagge föreläser om entreprenörskap, självkänsla, företagande och vikten av att drömma och våga. Med grund i de egna erfarenheterna delar Laila med sig av s

Toni Järlström

Positiv Psykologi Experten och Psykologiska Coachen Toni Järlström visar dig hur du använder metoder från neurovetensk

Annelie Pompe

Annelie Pompe är ett fysiskt och mentalt kraftpaket. Hon har både nått Mount Everests topp, och i favoritsporten fridykning tagit sig ner till världsrekorddjupa 126 m, på ett enda andetag. Men re

Elin Borg

Vill du skapa det liv där du mår som allra bäst? Elin Borg visar hur du med mindfulness och stärkt självmedkänsla kan förändra hela din tillvaro. Hon brinner för att hjäl

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap