Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Nina Möller

Vill du få stenkoll på digital marknadsföring? Nina visar hur du kopplar ett helhetsgrepp om din digitala marknadsföring och hur du skapar en vinnande strategi för sociala medier. Hon lär dig även hur du rent praktiskt kan arbeta mer effektivt med LinkedIn, Facebook och Instagram. Och viktigast av allt: Hur du och din verksamhet får ut max av det.

Hur och var kommer din verksamhet fram bäst? Som företagare är det inte lätt att ta sig fram i dagens digitala värld. Kunderna förväntar sig att allt är lättillgängligt, begripligt och tilltalande. Kundupplevelsen måste hålla ihop över alla kanaler, som hemsida, mailutskick, sociala medier. Det är just här Nina Möller kommer in i bilden. 

Nina är konsult och rutinerad utbildare inom digital marknadsföring. Hon har en gedigen kompetens och brinner för att hjälpa, inspirera och utbilda företagare inom ämnet. Hon har drivit eget företag sedan 2003. Hon förklarar gärna hur både det tekniska kring hemsida och sökmotorer fungerar, till hur du får färg, form och innehåll att hålla ihop i alla kanaler – en enhetlig digital identitet. 

Vill du vässa din digitala marknadsföring? Boka Nina Möller!

Urval av tidigare beställare:
TRR (Trygghetsrådet), Ljungby business arena, Nätverk för biologisk hudvård och Region Kronoberg.

 • Effekten av att boka Nina Möller

  Efter en utbildning eller ett föredrag med Nina har deltagarna med sig mängder av kunskap, tips och inspiration. Därtill ett stort sug efter att ta tag i företagets kanaler och tillämpa all ny kunskap.

 • Nina Möller som talare

  Ninas föreläsningar och utbildningar tillför många konkreta tips och fakta som presenteras på ett sätt så alla förstår. Hon svarar gärna på frågor och har en avslappnad och engagerad talarstil.

  Förtroendeingivande, mycket kunnig och förklarar så alla förstår med konkreta tips.

 • Så arbetar Nina Möller

  Talaren har både färdiga utbildningar/föredrag och anpassar gärna efter beställarens och publikens behov.

 • Nina Möller erbjuder

  Utbildande, workshops och inspirerande föredrag.

 • Nina Möller passar till

  Stora som små företag som vill lära sig mer om sociala medier och digital marknadsföring. Utbildning/workshops i mindre grupper. Utbildning/inspiration på konferenser, mässor, frukostseminarier, bransch- och intresseorganisationer samt företagsarenor.

  Nina passar även som inspiratör för de som överväger eller precis har startat eget. Efter 15 år som egenföretagare finns både roliga, matnyttiga och viktiga råd att ge.

Talaren utgår från Kronoberg
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska

Efter tre år på Linnéuniversitetet i Växjö och en intensiv vända på webbyrå satsade Nina på eget företag. Sedan 2003 har hon hjälpt små till medelstora företag att få en stark identitet online genom grafisk profil, hemsida, mailutskick och sociala medier. Kombinationen av att äga den grafiska känslan, kreativiteten och det tekniska gör att hon enkelt kan se till helheten av marknadsföringen. Nina sprudlar av idéer och är en uppskattad konsult och utbildare då hon förklarar allt enkelt och målar upp lösningar så alla förstår. Men framför allt, hon hjälper företag att skapa en digital närvaro som får dem att nå sina mål.

Just nu och de kommande två åren är Nina även en del av Region Kronobergs satsning Konsulttimmen, där företagare i Kronobergs län kan få fri rådgivning kring sin marknadsföring.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

”Karaktär och kompetens”

2018-06-11, 14:40

”Vissa har bara det DÄR. De utstrålar styrka, kompetens och inger respekt utan att behöva anstränga sig. Nina är en sån person. Karaktär och kompetens inlindat i ett tryggt lugn. Hon har grund för sitt självförtroende och man lyssnar när hon pratar.” Michael Wedin, Loopia

”Mycket att bidra med”

2018-06-11, 14:38

”Tack för din intressanta föreläsning på Trygghetsrådet i Växjö! Det syntes att du tycker om och kan det du håller på med och du hade mycket att bidra med till oss blivande företagare.” Harry, egenföretagare

Andra talare inom samma område

Micke Darmell

Micke Darmell hjälper organisationer att förbättra sina interna möten och arbetsmiljö. Hans inspirerande föreläsningar och work- och learnshops kan bidra till en genuin förändring och förbättring ...

Jan Bidner

Jan talar om gamification och digitalisering, där han ger åhörarna verklig förståelse både för vad det är och hur de kan använda sig av det i sin egna verksamhet. Feedback och tydliga mål

Olle Leckne

Den digitaliserade världen har ändrat förutsättningarna för marknadsföring och konsumtion, men det är alltjämt människor som interagerar. Olle Leckne visar hur ni kan sälja mer till era k

Alessandro Halén

Alessandro talar om digitalisering från flera perspektiv, där han ger åhörarna ökad insikt i utmaningarna. De kommer lära sig att undvika kostsamma misstag och förbättra

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap