Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Niklas Birgetz

Vill du rusta dig inför framtiden? Niklas Birgetz är en av landets främsta talare inom intresse- och upplevelsebaserad kommunikation. Han har gedigen erfarenhet från olika roller inom näringslivet att ösa ur. Niklas passion är att förmedla kunskap i framkant. Han har en sällsynt förmåga att inlevelsefullt och inspirerande beskriva hur den framtida kommunikationen utvecklar sig. 

Upplevelsemarknaden växer kraftigt och allt fler arbetar strategiskt med att skapa meningsfulla upplevelser kring sina produkter och tjänster. Utvecklingen går rasande fort. Med Niklas får du och dina kolleger ett kraftfullt batteri av verktyg för hur ni som företag eller organisation bör jobba med intressen och upplevelser för att bibehålla kundrelationer. Likaså för att få nya kunder när den traditionella kommunikationen tappar mark.

Dessutom passar den utvecklingen inom sociala medier som hand i handske för framtidens upplevelseutveckling. Niklas beskriver de senaste trenderna inom upplevelsekommunikation.

Vår passion och strävan att uppleva mer kommer bara bli viktigare och viktigare för företag och organisationer. Boka Niklas för att upptäcka hur!

Urval av tidigare beställare: Utomlands: IEG, världens största sponsringskonferens i Chicago. Sponsorium i Stockholm, London, Montreal och Miami. I Sverige: Konferensen Professionell idrott. Varit talare och moderator för den sk ”sponsringssoffan” under ett antal år. Mässorna Möten & Events under flera år. Skolor såsom IHM Business School Stockholm och Göteborg, Caddie Sports & Business, Akademi Båstad, Yrkeshögskolan i Landskrona, Yrgo i Göteborg och Företagsekonomiska institutet Ett stort antal arrangerade frukostseminarier, trendföreläsningar och utbildningsdagar genom Sponsrings- & Eventföreningen

 • Effekten av att boka Niklas Birgetz

  Ni får ett kraftfullt batteri av verktyg för hur ni som företag eller organisation bör arbeta med intressen och upplevelser för att bibehålla kundrelationer. Likaså för att få nya kunder när den traditionella kommunikationen tappar mark. 

  Niklas kommer att visa hur upplevelsemarknaden växer kraftigt och att fler arbetar strategiskt med att skapa meningsfulla upplevelser kring sina produkter och tjänster. Han kommer med tydliga exempel visa på de senaste trenderna inom upplevelsebranschen. Allt från vad som driver en bra upplevelse, företagens ökade fokus på CSR, till hur ni skall tänka strategiskt och vad den senaste upplevelseforskningen säger.

  Att driva sin kommunikation mot intressen och upplevelser har kommit för att stanna: Anlita Niklas för beskrivande exempel, inspiration och resultatskapande hjälp på vägen.

 • Niklas Birgetz som talare

  Niklas upplevs som genuint inspirerande och sakkunnig. Hans entusiasm och glädje smittar av sig och han får publiken att bli underhållen och samtidigt gå hem med kunskap. Niklas strävar hela tiden efter att “polletten ska trilla ned” hos åhörarna. Detta har genom åren visat sig mycket framgångsrikt.

 • Så arbetar Niklas Birgetz

  Niklas ser gärna att kunden hör av sig tidigt för att kunna skräddarsy exempelvis trendföreläsningar, workshops och utbildningar.

 • Niklas Birgetz erbjuder

  Niklas Birgetz erbjuder allt från trendseminarium, inspirerande föredrag på 1–2 timmar till mer djupgående utbildning på en eller flera dagar.

 • Niklas Birgetz passar till

  Niklas Birgetz passar utmärkt som talare, föreläsare och utbildare inom de flesta sammanhang. Både privata och offentliga företag/organisationer behöver bättre kunskap i hur den framtida kommunikationen kommer att utveckla sig. Det handlar om att öka attraktionskraften oavsett om man är ett företag, organisation eller kommun. Hur skapar vi egentligen den bästa upplevelsen, det största evenemanget och en mycket bättre kund/publikrelation?

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Aktiverar publiken
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Niklas Birgetz är utbildad jurist vid Stockholms universitet, specialiserad på medierätt, internationell rätt och försäkringsrätt. Niklas har även undervisat på Stockholms universitet under tolv år som adjunkt och tf universitetslektor. I tolv år arbetade Niklas på Skandia, bl a som jurist, affärschef, utvecklingschef, sponsor- och eventchef samt CSR-chef, liksom på Skandia Idéer för livet. Under drygt 5 år var Niklas därefter vd för branschorganisationen Sponsrings & Eventföreningen, numera Sponsring & Eventsverige. Under universitetstiden grundlades Niklas förmåga att framgångsrikt förmedla kunskap. Därefter har den kompetensen breddats och gjort Niklas till en allt oftare anlitad talare under alla åren på Skandia och på Sponsrings & Eventföreningen.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Kan varmt rekommendera Niklas!"

2018-12-19, 11:08

”Vi och våra gäster hade en utmärkt upplevelse med Niklas. Föreläsningen var intressant, rolig, hade ett bra tempo och engagerade publiken. Tiden flög förbi! Kan varmt rekommendera Niklas som föreläsare, talare och moderator inom ämnet intresse- och upplevelsebaserad kommunikation.
- Elina Lindroos, kommunikationschef Smart Marina och arrangör av Opening the Door to Destination.”

Niklas Birgetz talar om:

Expertområden:

Prisklass:

15.000 kr - 25.000 kr

 • Mer om priser

  Normalt kring 15 000 kr för 1–2 timmar. Mer om det gäller heldagar (ca 20 000–25 000 kr). Niklas är öppen för dialog beroende på hur behovet ser ut från kunden.

 • Mitt motto

  ”Livet lever man som bäst fyllt av passion och upplevelser.”

Andra talare inom samma område

Tommy Lundberg

Alla organisationer vill ha engagerade medarbetare. Men vad är det som gör att vi går igång på jobbet – att vi blir inspirerade, engagerade och motiverade? Detta är grundfrågan som Tommy

Josh Stinton

Josh Stinton aka The Charity Adventurer

As a mindset specialist and adventurer, I give audiences insight they can use in their daily and ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap