Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Niklas Bergh

Niklas Bergh var med och skapade varumärket Urbanears från ingenting till att nå ut över hela världen. Han föreläser om kommunikation – om hur man faktiskt når ut och får en reaktion. 

Världen är full av kommunikation som missar målet och oftast beror det på samma misstag. Det rör sig om vanliga fel som man kan lära sig känna igen och säga "det där går jag inte på igen". Föreläsningen är pedagogiskt indelad i kapitel och ger väldigt konkreta verktyg för att bli en bättre kommunikatör.

  • Niklas Bergh som talare

    Niklas är en väldigt underhållande föreläsare med en unik blandning av humor och kunskap. Föreläsningarna är lättsamma men matnyttiga och med stort fokus på att lämna efter sig matnyttiga redskap och information. Niklas erfarenhet med Zound Industries är unik i sitt slag och ger tyngd åt en i övrigt väldigt underhållande föreläsning. Dessutom ser han ganska kul ut.

    Niklas är på ett korståg mot dålig och onödig kommunikation. Med enkla medel kan vi alla nå ut mycket bättre, och samtidigt göra världen lite bättre. Från enkla utskick till arbetsgruppen till er nästa globala kampanj.

    Föreläsningen skall kännas som underhållning men lämna efter sig handfasta verktyg och åhörare som är lite bättre på att kommunicera. Helt enkelt är målet att göra en av de bästa föreläsningarna man kan få uppleva.

  • Niklas Bergh passar till

    Föreläsningens innehåll är universellt viktig för alla människor men lämpar sig bäst för företag som är beroende av marknadskommunikation och relation till sina kunder.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Kick-off
Kön Man
Språk Engelska

Niklas Bergh har arbetat med kommunikation i olika former i över 20 år – bild, text, film och allt därimellan. Senast var han med och startade företaget Zound Industries som de tog från ingenting till en halv miljard i omsättning och distribution i över 100 länder. Där drev Niklas kommunikation och deras varumärken så som främst Urbanears och Marshall i rollen som creative director. Från stora strategier till förpackningsdesign. Han är numera frilans och hjälper en handfull företag, föreläser och driver egna projekt.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Camilla Cramner

Camilla erbjuder genom företaget LoyaltyFactory strategier och lösningar kring CRM & Loyalty, inklusive marketing automation. Hon är en flitigt anlitad inspirationstalare inom sitt område

Maurice Jenkens

Maurice Jenkens är Sales Types coachen som håller i forskningsbaserade föreläsningar inom intuition@work och hur detta påverkar våra liv inom till exempel personlig utveckling, ledarskap, fö

Karin Edman

Karin Edman är föreläsaren som vägleder er igenom organisationsutveckling samt förändringsarbete. Utgångspunkten ligger i begreppet Empatisk Ekonomi. Som utgår från de mänskliga behoven, i kombin ...

Göran Claesson

Psykoterapeuten och kommunikatören Göran Claesson utbildar dig i intellektuell och känslomässig utveckling samt kommunikation. Med Göran förstärker du dina resurser och når dina mål. Du får

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap