Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Niklas Ansgariusson

Man måste ha med både hjärta och hjärna i verksamhetsutveckling. Det har Niklas sedan sina sjutton år som managementkonsult och det delar han med sig av som talare. Niklas genomför ofta långtgående förbättring av kundnytta, arbetsmiljö och resurs-/flödeseffektivitet i svåra lägen, i såväl privata som offentliga verksamheter.

Niklas talar lättillgängligt om kultur och ledarskap, organisation och styrning på ett avspänt och jordnära sätt. Åhörarna får med sig både intressanta helikopterperspektiv och konkreta nycklar att använda för att identifiera utvecklingsmöjligheter i sina egna verksamheter.

Blogginlägg: När det givna blir en återvändsgränd

Bland tidigare beställare märks : Försäkringskassan, Migrationsverket, Energimyndigheten, Unionen, Peab, Telia, Ericsson, Flextronics, Danderyds sjukhus, Praktikertjänst, Kungliga tekniska högskolan och Stockholms stad.

 • Effekten av att boka Niklas Ansgariusson

  De närvarande får inte bara del av matnyttig information i sig utan bereds normalt även möjlighet till att reflektera individuellt, alternativt i bikupa eller grupp. De ger förutsättningar för mer djupgående insikter och förståelse hos publiken. Ofta handlar Niklas föredrag också om att skapa intresse och ett uttalat engagemang för t ex utvecklingsfrågor hos deltagarna.

 • Niklas Ansgariusson som talare

  Niklas talar ledigt till större och mindre grupper, med eller utan bildstöd. Han har en sällsynt förmåga att knyta an till publiken och framföra föredraget till denna på ett avspänt och tillgänglig sätt, oavsett typ av frågeställning. Ofta interagerar han med de närvarande i gemensam reflektion och engagerar via t ex bikupor.

 • Så arbetar Niklas Ansgariusson

  Niklas månar alltid om att förstå bakgrund och behov hos sina kunder. Han anpassar sin insats utifrån detta i syfte att skapa så mycket mervärde som möjligt för berörda.

 • Niklas Ansgariusson erbjuder

  Kortare eller längre föredrag samt facilitering under t ex planeringsdagar och olika events. Niklas är också en uppskattad workshopledare med förmåga att frigöra kreativitet samt skapa fokus i rummet och därigenom medverka till konkreta resultat. Han coachar också grupper samt individer i förändringsmetodik och förändringsledning.

 • Niklas Ansgariusson passar till

  • Organisationer som arbetar med förändringar utifrån kundens behov (t.ex. organisationer som arbetar enligt Lean, systemsyn och/eller agila metoder).
  • Organisationer som vill öka effektiviteten och minska stressen hos medarbetarna.
  • Organisationer som reflekterar över sin organisationskultur.
  • Organisationer som vill utveckla sin styrning, sina ledare och deras kommunikation.
  • Organisationer som önskar skapa intresse och ett uttalat engagemang för utvecklingsfrågor på ledningsnivå och/eller i verksamheten.
  • Organisationer som vill skapa samsyn internt och ta gemensamma utvecklingskliv.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Niklas har i grunden en Fil kand med inriktning mot företagsekonomi och förvaltning vid Göteborgs universitet.

Han har tjänstgjort som managementkonsult och föredragshållare i sjutton år och har stor vana av t ex myndigheter, sjukvård, kommuner och privat tjänsteverksamhet. Före konsulttiden arbetade Niklas som internkonsult på huvudkontoret i Stockholms läns landsting (SLL), med uppdrag på såväl central nivå som i kärnverksamheterna vid bl a länets akutsjukhus. Inom SLL var han även en uppskattad chef.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Niklas Ansgariusson talar om:

 • Verksamhetsutveckling i brett perspektiv:

  Företagskultur och ledarskap i samverkan, ändamålsenlig styrning och ledning av organisationer i en komplex värld. Genombrott utifrån kund- och verksamhetsperspektiv, service design och Lean som grund för en kultur av ständiga förbättringar.

Andra talare inom samma område

Niklas Forser

Varför göra det komplicerat, när det är så enkelt? Finns det genvägar till framgång. Ja, Niklas Forser lär ut den gyllene formeln, vars tolv framgångsnycklar får företag att bli mer lönsa

Helene Ählberg

Heléne Ählberg får individer och grupper att nå sin fulla potential genom att utveckla förmågan till samarbete, nya arbetssätt och organisationsformer. Hennes största

Vera Simonsson

Vera Simonsson, Årets Kvinnliga Äventyrare 2009, föreläser om äventyr och prestationer utanför det vanliga. Vera föreläser om drivkraften bakom expeditioner, om att som grupp arbeta mot ett gemen

Silje Lea

Silje Lea coachar och faciliterar individer och verksamheter på alla nivåer genom framgångsrika förändringsprocesser. Med stor kunskap, skarpa verktyg och genuint engagemang

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap