Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Niclas Mårdfelt

Förste svensk att ro över Atlanten, expert på individers förändringsbenägenhet

Niclas Mårdfelt är en av Sveriges mest motiverande och insiktsskapande föreläsare. Han har en unik förmåga att tydligt och konkret leverera handfasta tips och råd som fungerar. När andra belyser en poäng skapar Niclas insikter på djupet och får människor att ändra sitt beteende, även under en kortare kickoff.

 • Effekten av att boka Niclas Mårdfelt

  Niclas levererar affärsnytta.

 • Niclas Mårdfelt som talare

  Niclas Mårdfelt får åhörarna att förändra sin syn på livet. Han får dem att med glädje arbeta extra mot er verksamhets målsättning. Han får dem att prestera mer på minskad tid med minskad stress. Han ger dem ett minne för livet. En unik föreläsare som levererar mer än det lilla extra. Inspiration, motivation och affärsnytta i världsklass.

 • Så arbetar Niclas Mårdfelt

  Alla föredrag och utbildningar skräddarsys efter målgrupp och dagens syfte. Niclas arbetar både med inspirerande föredrag och verksamhetsförbättrande workshops.

 • Niclas Mårdfelt passar till

  Har stor erfarenhet av både privat och offentlig sektor. Rör sig lika vant bland ledningsgrupper, hälsoinspiratörer som bland 1400 personer på stor kick-off.

Talaren utgår från Östergötland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Engelska
Nominerad till talarpris Ja

Niclas Mårdfelt har föreläst på TED om vem som blir vinnare i framtiden. Han har ägnat 15 års tid åt att studera hur man får människor att prestera mer på minskad tid med minskad stress på arbetsplatser.
Det som utmärker Niclas är att han provar saker i praktiken. Han har exempelvis rott över Atlanten i roddbåt som förste svensk. Med sig på resan tog han en person han inte kände, vilket gav en hel del lärdomar om teambuildning.
Andra exempel är när han tränat en sjuksköterska till att bli B2B-säljare som säljer för miljonbelopp. Många känner till att han är mannen som gav Djurgårdens Hockey mentala redskap nog att gå upp till SHL samma år som han räddade kvar Björklöven. Troligen är Niclas ensam om att på någon timma kunna få hundratals personer att leva en värdegrund och vilja förbättra en verksamhet.

Oavsett om du vill få dina säljare att sälja mer, vill få medarbetare att accelerera ert LEAN-förbättringsarbete eller göra dina elitidrottare till äkta vinnare så kan Niclas lyfta din publik till nya höjder. Ett möte med Niclas förändrar ert liv.
Niclas Mårdfelt är äventyraren som inte bara rott över en ocean, bestigt en kontinents högsta berg och korsat en kontinent per muskelkraft. Han är serieentreprenören som startat 8 företag, föreläser om hur den ultimata affärsmodellen ser ut, är en av våra mest uppskattade inspiratörer, vår kanske vassaste person på förändringsbenägenhet, en person som läst över 700 facklitteraturböcker och gått över 100 fortbildningskurser. Som 20 åring arbetade han som IT-analytiker i London och skrev rapporter till HP, IBM och Microsofts ledningsgrupper. Idag driver han ett projekt där han försöker eliminera arbetslösheten, ett arbete han är på god väg att lyckas med.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Niclas Mårdfelt talar om:

Expertområden:

Prisklass:

25.000 kr - 40.000 kr

 • Mer om priser

  Standardföreläsning: 30.000 kr Skräddarsydda föredrag: 35-40.000 kr Kommun och annan skattefinansierad verksamhet: 25.000 kr Skola och idrottsförening: 10-15.000 kr

Andra talare inom samma område

Martin Stenport

Företagsutvecklarnas Gordon Ramsey! Här anlitar du föreläsaren som rakt, enkelt och roligt förklarar hur du och organisationen presterar på topp i sälj-, ledarskap- och grupputveckli

Andreas Odhage

Framgångsrikt företagande och personlig framgång börjar med sunt förnuft. Andreas Odhage förklarar på ett enkelt sätt hur vi som individer hänger ihop med företagskulture

Louise Hoffsten

Den älskade sångerskan Louise Hoffsten föreläser om hur det är att leva med ms och hur det har påverkat hennes liv. Hon berättar hur det var att få diagnosen för nästan 20 år sedan. Trots

Thomas Fogdö

Thomas Fogdö var tidigare utförsåkare i Sveriges alpina landslag och vann världscupen i slalom 1993. Två år senare bröt han ryggraden på ett träningspass och blev förlamad från midjan och ned. I dag

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Årstaängsvägen 9, 3 Vån
117 43 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap