Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Nemo Hedén

År 2010 blev Nemo Hedén rikskändis över en natt i den skandalomsusade dokusåpan ”Kungarna av Tylösand”. Efter kändishysterin rasade hans liv totalt och Nemo hamnade i ett tungt missbruk. Idag föreläser han om sin resa från att växa upp i en dysfunktionell stor familj till det maniska bekräftelsebehovet, kändisskapet, missbruket och slutligen befrielsen och framgången.

Sedan över två år lever Nemo helt nykter och drogfri. Han har även blivit far till en liten dotter. Nemo hänför sin publik med en hoppfull, inspirerande och tankeväckande föreläsning. En fängslande livshistoria om att få en andra chans – och ta den.

Nemo är ständigt aktuell med podcasten ”Nemo möter en vän” som släpps varje måndag. Podden har 170 000 nedladdningar i veckan och är en av landets största. Senaste året har namn som Peter Haber, Johan Rheborg, Petra Mede, Björn Skifs, Maria Lundqvist, Gustaf Skarsgård, Henrik Schyffert, Henrik Dorsin, Danny Saucedo och Jonas Karlsson, m fl medverkat.

Han skriver även på en självbiografi som släpps i bokhandeln under 2018.

Behöver du få perspektiv på livet? Boka Nemo Hedén!

 • Nemo Hedén som talare

  Nemo är en karismatisk föreläsare som bjuder på sig själv, ingenting är heligt och publiken går därifrån med andan i halsgropen. Med sin smittsamma energi och känslomässiga uttryck trollbinder han publiken.

  Faktumet att fler ungdomar söker till Paradise Hotell än till lärarhögskolan skrämmer Nemo. Hans mål är att bidra till en förändring för att uppnå det motsatta, fler ungdomar söka sig till en ordentlig utbildning och göra goda val i livet

 • Så arbetar Nemo Hedén

  Nemo anpassar sin föreläsning efter målgruppen och önskad effekt.

 • Nemo Hedén erbjuder

  Han levererar en tankeväckande föreläsning men både humor och allvar. Föredraget innehåller mycket energi och personlighet.

 • Nemo Hedén passar till

  Nemo passar utmärkt som inspiration till ungdomar som behöver vägledas in i rätt val i framtiden eller behöver en kick med motivation. Nemo har förmågan att nå ut på ett unikt sätt till den yngre generationen med sin starka och energifulla personlighet.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Inspirerande
Kön Man
Språk Svenska

Nemo Hedén har byggt sin föreläsning utifrån sin bakgrund. Han växte upp i en dysfunktionell tillvaro med stor familj. Han utvecklade ett enormt bekräftelsebehov och sökte sig till kickar för att tillfredsställa behovet så som att få andra att skratta, träffa så många tjejer som möjligt, dricka mängder med alkohol i en ung ålder. Till sist var Nemo med i dokusåpan "Kungarna av Tylösand", programmet drog ner Nemo djupare i ett svart hål och kort efter det hamnade han i ett okontrollerat drogberoende.

Trots sin unga ålder har Nemo otroliga erfarenheter av livet. Med mycket arbete bakom sig har Nemo idag fyllt tomrummet inom sig och vänt det till framgång. Han har idag skapat podden "Nemo möter" där han med 70.000 lyssnare i månaden träffar stora personligheter så som Kjell Bergqvist Fredrik Wikingsson, Sigge Eklund, Petter med flera.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Lou Hedström Bokinge

"Lever du din dröm eller drömmer du ditt liv?" är namnet på en av Lou's inspirationsföreläsningar. Lou Hedström Bokinge föreläser om …

Maria Dolores Ehrling

Maria Dolores Ehrling får dig och organisationen att ta kommandot och fungera bättre. Hon har 20 års erfarenhet inom HR, ledarskap och säkerhetsarbete från både …

Lena Karin Manaridou

Lena Karin Manaridou är coachen som startade eget med missionen ”Befria jobbet från utmattning”. Stressrelaterad sjukskrivning fortsätter att öka lavinartat. …

Axel Pettersson

Psykologen Axel Pettersson stärker publiken med verktyg och metoder för att bättre hantera sin vardag och sina relationer. Han tar stöd av ett metakognitivt, kreativt …

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

”icon” VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

”icon” OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

”icon” GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

”icon” OM SVERIGES TALARE

”icon” HITTA HIT

”icon” BLOGG

icon Nyhetsbrev

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon:  0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

”icon”E-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

Roos & Tegnér 7A Hotell UKKO.se

© 2008–2018 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap