Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Monika Palo

Hon är energikvinnan från norr med över 25 års erfarenhet som helhetsterapeut. Hon arbetar med energi som medicin. Monika Palo trollbinder sin publik med smittande glädje och entusiasm. Hon delar frikostigt med sig av sin kunskap och erfarenhet. Monika visar att det finns många vägar till ett hållbart liv. När vi ger oss tid till reflektion och medvetna val tar vi själva kommandot över vår livssituation. 

Monika erbjuder dig enkla och fungerande redskap att använda dig av i vardagen. Dels för att samla dig och dels för att bryta gamla mönster som inte gynnar dig längre. Genom sina berättelser når hon fram och berör sin publik på ett innerligt och inspirerande sätt. Det händer något i mötet som ger lyssnaren ett uppvaknande och en vilja att veta mer. 

Urval av tidigare beställare:
Norrbottens läns landsting, Länsstyrelsen, NCC, Umeå kommun, Mölndals kommun, Piteå kommun, Luleå kommun, äldreomsorg och skola. Njurförbundet, Demensförbundet. Varbergs kurort och Kronofogdemyndigheten.

 • Effekten av att boka Monika Palo

  Vad händer när vi frigör oss från prestation, prestige och förväntningar? När vi gör våra val från hjärtat? Monika tycker om att röra om i grytan, att uppmana till reflektion kring var vi befinner oss och vart vi är på väg. Hon påminner om vår inre drivkraft och hur vi hittar startknappen. Monika ger nya insikter om vårt eget ansvar och har en unik förmåga att inspirera till önskade och hållbara förändringar. Publiken får även prova på enkla övningar att bära med sig och använda i sin vardag.

 • Monika Palo som talare

  Monikas röst har en sällsynt förmåga att trollbinda publiken. Med sin genuina närvaro talar hon från hjärta till hjärta och orden når hela vägen fram. Som person är Monika varm, hjärtlig och energifylld. Hon har en förmåga att möta människor där de är. I allt sitt arbete utgår Monika från varje människas unika kraft, den som finns i vårt hjärta. Genom berättelserna som ofta har stor igenkänningsfaktor fångar och berör hon publiken. Humor och värme löper som en röd tråd genom hennes föreläsningar.

 • Så arbetar Monika Palo

  Monika anpassar alltid sina föreläsningar efter gruppens behov och önskningar. Det görs bäst i en nära dialog med beställaren. Hon jobbar både i grupp och individuellt. Monika har stor erfarenhet att jobba med barn och ungdomar, lärargrupper, rektorer samt ledning och personal inom äldreomsorgen.

 • Monika Palo erbjuder

  Monika erbjuder allt från 30 minuters inspirationsföreläsningar till längre föreläsningar, workshops och utbildningar.

  Hennes egen livsresa, hjärtliga närvaro samt varma framtoning och smittande energi tänder engagemang hos publiken. Hon delar frikostigt med sig av sina erfarenheter och konkreta verktyg att använda sig av.

 • Monika Palo passar till

  Monika vänder sig till arbetsgrupper som verkar med människor och vill skapa en större delaktighet och framgång. Hon inspirerar individer att se egen styrka. Genom att lyfta var och ens unika talanger så lyfts hela gruppen.

Talaren utgår från Norrbotten
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska

Monika är i grunden utbildad pedagog. Hon vidareutbildade sig sedan inom alternativ medicin och arbetar idag med behandlingar på grupp- och individnivå. Hon utbildar och föreläser via sitt företag Livskraft i Luleå. Monika är reikimästare och både utbildar samt arbetar med healing. Hon har läst kroppspsykoterapi, gått ett flertal utbildningar inom massage, avspänning, taktil massage samt hawaiiansk massage och en instruktörsutbildning i spädbarns/barnmassage. Monika är därtill utbildad beröringspedagog. Hon har gått flera kurser i energimedicin och är även utbildad inom kris- och konflikthantering.

Tillika har Monika arbetat utomlands, t ex med ursprungsbefolkningar i Mexico och på Hawaii. Hon har sitt eget ursprung bland minoritetsbefolkningarna i Tornedalen. Monikas styrka är hennes glädje, humor, kärlek, snällhet, tro samt uthållighet och välvilja. Dessa egenskaper har burit henne genom livskriser, sorg och utbrändhet. Hon har tränat på att tacksamt ta emot hjälp och stöd för att göra livsnödvändiga förändringar.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

”En tänkvärd föreläsning."

2017-07-21, 17:13

”En tänkvärd föreläsning om vikten av att reflektera och bli medveten om sina val”

”Monika har en underbar karisma!"

2017-07-21, 17:13

”Monika har en underbar karisma och sprider en positiv närvaro och energi som smittar av sig. Hon inspirerar till förändringar på djupet”

"Utstrålar så mycket glädje och trygghet!"

2017-07-21, 17:13

”Monika utstrålar så mycket glädje och trygghet i det hon gör och hennes ord går rakt in i hjärtat”

"Har en underbar närvaro!"

2017-07-21, 17:12

”Monika har en underbar närvaro och föreläsningen var fylld av entusiasm och energi. Hon gav mig inspiration att hitta min egen väg och bra övningar som är lätta att ta till sig och använda sig av ”

Andra talare inom samma område

Anna Hallén

Föreläsaren Anna talar om hur man äter sig pigg och frisk med glutenfri lågkolhydratkost med naturliga fetter. Hennes entusiasm och energi gör tung fakta & näringsfysiologi till enkel var

Pia Webb

Författaren och livskvalitetsexperten Pia Webb har inspirerat tusentals människor! Hon har framgångsrikt coachat otaliga företagsledare och näringslivstoppar, både i Sverige och utomla

Jan Tern

Glada människor strömmar ur föreläsningssalen och småpratar med varandra. De har precis lyssnat till en föreläsning av Jan Tern och fått en mängd aha-upplevelser och konkreta tips.

Carolin Helt

Träning, kost och hälsa och har betydelse för vår prestation så väl fysiskt som mentalt. På ett rakt, tydligt och humoristiskt sätt engageras åhörarna till förändring under ledning av Caro ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap