Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Mikael Rosén

Hur väl fungerar de texter du eller din organisation sänder ut? Mikael Rosén föreläser och utbildar om de viktiga texterna i vår vardag. Webbtexter, informationsbrev, pressmeddelanden, annonser och inte minst säljbrev. Hur bör de se ut och vara disponerade för att uppfattas rätt av mottagaren? Mikael är högaktuell med boken "Att skriva för att övertyga" som tillsammans med föreläsningarna är riktade till alla som arbetar med utåtriktade eller interna texter.

  • Så arbetar Mikael Rosén

    Mikael Rosén föreläser utifrån alla typer av informations- och marknadsföringstexter som webbtexter, säljbrev, powerpoint, annonser, debattartiklar och pressmeddelanden och använder sig av typexempel för att tydligt visa fungerande texter.

  • Mikael Rosén erbjuder

    Föreläsningar och utbildningar lämpade för organisationer och utbildningar som hanterar informations- och marknadsföringstexter.

  • Mikael Rosén passar till

    Mikael Rosén är en utmärkt föreläsare till alla som behöver vässa sina texter. Idag arbetar många yrkesverksamma med att skriva texter riktade till kunder och andra intressenter, och kraven på den ökande skaran blir ständigt större. Han har stor föreläsningsvana från såväl näringsliv som universitet och utbildningar.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man

"Det är läsaren som avgör om han eller hon har blivit informerad - inte den som skrivit några illa genomtänkta rader" Så säger Mikael Rosén, kommunikationsstrateg, skribent och författare. Han har tidigare varit chef på olika kommunikationsbyråer, tagit skrivar- och föreläsaruppdrag samt under många år undervisat vid Berghs School of Communication parallellt med föreläsar- och utbildaruppdrag inom näringsliv och vid universitet. Mikael har genomfört nära 250 föreläsningar och utbildningar för olika företag, myndigheter, organisationer och utbildningar och har genomgående mycket goda utvärderingar och referenser.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Jörgen Rundgren

Jörgen Rundgren är en erfaren föreläsare och utbildare på områdena ledarskap och kommunikation. Vad är det egentligen som förenar och skiljer en god talare från en bra …

Jan Sandberg

Jan Sandberg är utbildaren och moderatorn med en omfattande erfarenhet inom medieträning, journalistik, ledarskap, skrivande, politik och krishantering. Han fyller …

Karin Edman

Karin Edman är föreläsaren som vägleder er igenom organisationsutveckling samt förändringsarbete. Utgångspunkten ligger i begreppet Empatisk Ekonomi. …

Jeanette Ohlsson Carlborg

Jeanette Ohlsson Carlborg utbildar och inspirerar till ökad kunskap och medvetenhet i frågor som rör mångfald, migration och interkulturell …

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

”icon” VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

”icon” OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

”icon” GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

”icon” OM SVERIGES TALARE

”icon” HITTA HIT

”icon” BLOGG

icon Nyhetsbrev

icon Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon:  0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

”icon”E-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

Roos & Tegnér 7A Hotell UKKO.se

© 2008–2018 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap