Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Mikael Andersson

Mikael Andersson föreläser på ett engagerat och underhållande sätt om hur den mänskliga hjärnan fungerar kopplat till stress, social förmåga och prestation. Han visar hur deltagarna på bästa möjliga sätt kan vara vän med detta fantastiska organ och få kraft som hjälper dem i sin kommunikation med omvärlden. Att arbeta med istället för mot hjärnan. Han hjälper dagligen idrotts- och företagsprofiler att prestera bättre. 

Föreläsning: Stress 
Upp till 90 procent av all sjukdom är stressrelaterad. Positiv och negativ stress är en stor del av våra liv. Högt blodtryck, hjärtproblem, värk, smärta, viktökning, sömnförlust m.m. Listan kan göras lång för bieffekterna för långvarig och kronisk negativ stress. Kommunikation, medarbetarskap, prestation, målfokusering och det mesta som omger dig i ditt privat och arbetsliv påverkas av hjärnan och hjärnans sätt att agera och reagera. Mikael Andersson, ger deltagarna de rätta verktygen, förståelsen och övningarna för att kunna vända de värsta fienderna till sina bästa vänner. 

Föreläsning: Prestera under press
Mikael har gjort en massiv undersökning på hur hjärnan fungerar, reagerar och hur man skall träna sin hjärna. Många tror att våra medfödda hjärnimpulser inte går att styra, men internationell forskning och Mikael Anderssons metod "Neovess" visar att man faktiskt kan styra sina impulser och prestera bättre genom att träna hjärnan. Att s.k. "medfödda" impulser går att "träna bort" har personer haft svårt att ta till sig, det man ibland kallar "rampfeber", "dåligt psyke" och mycket annat, faktiskt precis som fysiken och andra muskler i kroppen kan tränas till att agera precis som vi vill.  

Föreläsning: Hjärnan
Micke föreläser på ett upplyftande sätt om hur hjärnan agerar, reagerar och fungerar. Föreläsningen handlar om hur deltagarna kan prestera bättre och framförallt må bättre och uppnå sina mål. Han har en förmåga att göra det svåra enkelt och förklarar på rätt nivå för rätt publik hur de skall kunna bli en bättre version av sig själva.

 • Effekten av att boka Mikael Andersson

  Resultatet av att vara åhörare på Mikaels föreläsningar eller delta i hans utbildningar är att man får lättbegripliga, konkreta verktyg och modeller som är applicerbara i verkligheten för person, grupp och företag.

 • Mikael Andersson som talare

  Mikael gör det svårbegripliga enkelt och lättillgängligt på ett roligt och engagerande sätt.

 • Så arbetar Mikael Andersson

  Mikael visar hur du kan bli en bättre, lyckligare och mer kontrollerad lagspelare, säljare, kommunikatör, medarbetare, ledare och människa.

 • Mikael Andersson erbjuder

  Mikael erbjuder åhörarna en inblick i hur den mänskliga hjärnan fungerar och hur vi på bästa möjliga sätt kan vara vän med detta fantastiska organ och få kraft utifrån små förändringar som hjälper oss i vår kommunikation med omvärlden. Att arbeta med istället för mot hjärnan.

 • Mikael Andersson passar till

  • Lättsamma och forskningsbaserade föreläsningar för ert nästa tillfälle
  • Hel- och halvdagsutbildningar i ämnen såsom kommunikation, ledarskap, vi-känsla och arbetsglädje
  • Skräddarsydda workshops och processutbildningar

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Mikael har gjort en massiv undersökning om hur hjärnan fungerar, reagerar och hur man kan träna sin egen hjärna. Han har mångårig erfarenhet av att föreläsa om hur man bättre kan förstå sig själv och andra.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Ruth Brännvall

Ruth Brännvall är föreläsaren som talar om ledarskap och ledarskapet i interkulturella organisationer. Olika situationer kräver olika sorts ledarskap och hur man som chef ska agera för att v

Richard Nicander

Starka Varumärken - Starka Marknadspositioner. Richard Nicander talar om långsiktigt varumärkesbyggande i en kaotisk mediavärld. Utifrån flerårig erfarenhet av varumärkes

Kjell-Åke Fyrgård

Effektiv kommunikation - som ger positiv förändring -  som ger urstarka resultat! Detta är Kjell-Åke Fyrgårds passion. Han utvecklar både individer och organisatione

Abdalhaqq Kielan

Imam Abd al Haqq Kielan är svensken från Mälardalen som blev imam. Numera ger han föredrag han om islam, en religion som kan verka svårbegriplig och ofta utmålas i media som otäck och grym. Samti

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap