Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Michelle Esseen

Michelle är specialist på att bygga upp trygga, drivna individer som värnar om teamet och som samtidigt fokuserar på att uppnå de gemensamma mål de föresatt sig.
Genom att på ett tydligt och fokuserat sätt få fram värdet i  det medvetna, personliga ledarskapet som handlar om ett sunt förhållningssätt till sin arbetssituation och omgivning för att undvika psykisk ohälsa och samtidigt möjliggöra att utföra ett bra och uppskattat arbete.

Kollektiv intelligens är förutsättning för att uppnå ett gott samarbete och skapa högpresterande team i en alltmer komplex organisation. Digitaliseringen och AIs framfart i olika branscher ställer nya krav på individers samarbetsförmåga i syfte att lösa alltmer komplexa problem.

Tio år inom IT och Telekom, utbrändhet och vägen tillbaka gör att Michelle kan prata om de självupplevda problemen de flesta organisationer idag har kopplat till individens mående men också till lösningen som handlar om att bygga upp en sund företagskultur. 

Vidareutbildning till terapeut, meditationslärare, Influence plattform och modell för kollektiv intelligens, samt erfarenhet av att ha hjälpt människor och organisationer i mer än 15 år gör också att Michelle vet vilka lösningar som finns och vägen för att uppnå det resultat man vill och samtidigt värna om sina medarbetare och där mindfulness och medkänsla utgör självklara byggstenar för morgondagens ledare.

Michelle har alltid varit intresserad av gränslandet mellan teknik och människa, och har nu hittat hem till Influence där kombinationen människa, grupp och teknik är en oundviklig ekvation som måste lösas för att digitalt transformera organisationer. 
Michelle är inte rädd för att utmana gamla sanningar och vill hjälpa människor att inse att vägen till ett bra och framgångsrikt liv handlar om en inre resa såväl som en yttre som utgår ifrån det personliga ledarskapet.

Urval av tidigare beställare:
Vix Technology
Stockholms stad
Ramböll
JM
Danderyds kommun

 • Effekten av att boka Michelle Esseen

  En början till förändring, nya insikter i hur jag som individ bidrar till gruppen, mitt personliga ledarskap och en ökad medvetenhet om hur jag påverkar mig själv, kollegor, kunder och resten av världen. En ökad medvetenhet och insikt till varför det är viktigt att leda sig själv och andra utifrån medkänsla. Ett smakprov på meditation och corporate mindfulness. 

  Praktiska verktyg att tillämpa i sin organisationen och i det mellanmänskliga.

 • Michelle Esseen som talare

  Klok, utbildande, engagerande och inspirerande. Positiv och inspirerande.

 • Så arbetar Michelle Esseen

  Anpassar efter behov och önskemål.

 • Michelle Esseen erbjuder

  Michelle talar om ämnen som ligger henne varmt om hjärtat och vill beröra, engagera och inspirera sin publik. Hon sår nya frön och perspektiv, och får åhörarna att reflektera över sin nuvarande situation i syfte att utmana sig själv och ta ansvar för det som får dem att ta steg åt det håll i livet som de vill gå.

 • Michelle Esseen passar till

  Offentlig sektor, konferenser, kick-off/teambuilding, seminarier med mindre grupper.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Michelle valde att studera till civilingenjör på KTH och i Paris, efter många års studier på Musikhögskolan. Efter studierna blev det IT och Telekom i 10 år i olika ledande befattningar och en internationell karriär som dock avbröts tvärt av en utbrändhet. Detta blev ett uppvaknande och målmedvetet bestämde Michelle sig för att komma tillbaka till arbetslivet på kortast möjliga tid vilket blev början på en ny resa. Insikten om att hon ville fokusera på att hjälpa andra och framförallt organisationer gjorde att hon vidareutbildade sig till diplomerad psykosyntesterapeut och ACT-terapeut.

Med de nya insikterna i bagaget och en stark vilja och drivkraft att hjälpa människor i liknande situationer som sin egen, startade Michelle eget bolag med målet att utveckla människor och välmående hållbara organisationer, i roller som kulturförändringsledare och terapeut med siktet inställt på att driva transformationer som inbegriper struktur och kultur och bygga upp värdebaserade organisationer. Efter att ha kommit i kontakt med Influence upplevde hon att ha hittat en arbetsgivare med samma inriktning och insikter om att organisationer behöver jobba lika mycket med hårda och mjuka värden för att lyckas i en komplex värld, som kunde erbjuda strukturer och en plattform för att utveckla organisationer att nå effektivare samverkan genom att sätta människan i fokus.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Mikael Tiihonen

Mikael Tiihonen utmanar chefer och verksamheter att bryta det gamla och flytta in i framtiden. Då behöver individer och organisationen förflyttas samtidigt. För att nå si

Mats Fogelqvist

Ingen vill bli såld till. Samtidigt älskar vi att köpa när förutsättningarna är de rätta. Sluta sälj och hjälp istället era kunder att köpa är Mats Fogelqvists uppmaning till de företag s

David Holmberg

Hur får man alla i en organisation att verkligen agera i linje med strategin? Endast 10 procent av alla strategier som tas fram implementeras till fullo. Det svåra är int

Göran Nilsson

Organisationer möter ofta dynamik och osäkerhet i omvärlden med ökad toppstyrning, mer detaljerad planering och hårdare uppföljning. Men som många upptäcker är detta som

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap