Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Inspiration / Inspirerande Föreläsare / Michael Kazarnowicz

Michael Kazarnowicz

Digitaliseringens effekter på organisationer, företag och individer

Michael Kazarnowicz talar om digitaliseringens effekter på organisationer, företag och individer. Han föreläser även om digital strategi och digital teknologi som wearables, nearables och framtidens smarta/intelligenta hem och kontor. 

Michael har 15 års erfarenhet av att föreläsa, utbilda och lära ut saker. Hans bakgrund är bland annat personlig tränare, digital strateg, kommunikationsansvarig och innovationschef.

2017 hade han sitt första av många uppvaknanden. Han valde då att avsluta sin karriär och ägna tid åt att komma på vad han egentligen ska göra. Ett drygt år senare hittade han svaret: att vara spirituell underhållare.

Michael kombinerar sin bakgrund som utbildare och pedagog med observationer kring digitaliseringens effekter på oss som individer, organisationer och samhälle. Han berättar motiverande och inspirerande historier kring människans process att bli en cyborg, personlig- och organisationsutveckling, AI och förändring.

Urval av tidigare beställare:
ABB, Danske Bank, Kone Cranes, EA/Dice, Hyper Island, Biblioteket, Cygate/Telia, Carlsberg Trip of the Year, Webbdagarna, Internetdagarna och Karlstads Universitet

 • Effekten av att boka Michael Kazarnowicz

  Michael Kazarnowicz ger inspirerande insikter och kunskaper om personlig utveckling, organisationsutveckling, AI samt digitaliseringen och dess effekter. Målgruppen får lärdomar och förnyad energi för avgörande framtidsfrågor både som som professionella individer och som privatpersoner.

 • Michael Kazarnowicz som talare

  Filosofiska inslag och massor av positiv energi kännetecknar Michael som talare. Han lägger stor vikt vid att blanda kompetens med passion och humor. Han aktiverar gärna deltagarna.

 • Så arbetar Michael Kazarnowicz

  Tillsammans med uppdragsgivaren analyserar Michael behov och målgrupp. Han lägger gärna in interaktiva inslag och jobbar helst med reflektion för deltagarna, där de får fokusfrågor att fundera på och diskutera med varandra för att maximera inlärningen.

 • Michael Kazarnowicz erbjuder

  Föreläsningar och workshops, från korta 15-minuterspass med mycket inspiration och trendspaningar, till upplägg under flera dagar med större grupper.

 • Michael Kazarnowicz passar till

  Michael passar till inspirationsföreläsningar eller trendspaningar som rör digitalisering och människor samt till workshops som rör organisationsutveckling och personlig utveckling. Han har vana att föreläsa på både svenska och engelska och talar ledigt inför såväl stora som små grupper.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Kick-off
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Michael Kazarnowicz inledde sin bana som självlärd programmerare under webbens barndom. Han blev senare team leader och projektledare inom marknad och kommunikation. En paus från tech och digitalt tog honom vidare till friskvårdsbranschen där han blev produktansvarig och personlig tränare. Dessa tidiga erfarenheter i kombination med att han arbetade för utbildningsföretaget Hyper Island lärde honom mycket om motivation och förändringsarbete.

Parallellt har Michael involverat sig i frågor som rör hbtq. Under flera år föreläste han på lärarutbildningen vid Karlstads Universitet om vikten av inkludering och hur man bör gå tillväga i sådana frågor.

Michael kan även mycket wearables och ny teknik. Han testar många konsumentprodukter och har gjort modifikationer av sin kropp där han opererat in teknologi.

2017 upplevde Michael ett spirituellt uppvaknande, som ledde till att han avslutade sin dåvarande karriär och ägnade ett år åt att komma på vad han egentligen skulle göra: vara spirituell underhållare.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

”Kommer en AI vara vegetarian?” – en föreläsning om automatiseringens konsekvenser, om AI och medvetande, och hur man bäst klarar sig som människa i en tid då robotar och algoritmer tar över allt fler jobb. Efter denna föreläsning förstår deltagarna hur termer som AI, AGI, robot, algoritm och neuralt nätverk relaterar till varandra och vilka etiska och filosofiska frågeställningar som är viktiga.

”En cyborgs bekännelser” – en föreläsning som tar allt du visste om digitaliseringen och internet och ritar om kartan för att ge dig nya perspektiv. Vad har digitaliseringen gjort med oss som individer, organisationer och samhälle? Hur klarar sig individer och organisationer bäst i det nya landskapet? Kanske upptäcker du att du också är en cyborg, förmodligen upptäcker du en större förståelse hos dig själv kring vad internet egentligen är, och du får koll på trender viktiga för framtiden, som AR/VR, kroppsnära teknik (wearables) och automatisering.

”Vem är jag och varför är jag så?” – en inspirerande och motiverande föreläsning där deltagarna får verktyg och frågeställningar för att titta på hela sin potential som människa och medarbetare. Passar utmärkt för kick-off, sommaravslutning eller inför en stor omorganisation. Kan kombineras med en workshop-del där deltagarna får arbeta med sina egna frågeställningar.

”Den bästa historien som någonsin upplevts är din egen” – om historieberättande (storytelling) ur olika perspektiv. De historier vi berättar om oss själva och om vår organisation har makt att göra oss till hjältar eller skurkar, genier eller dumstrutar, och kan hjälpa oss att lyckas – eller stå så mycket i vägen att vi aldrig gör det. Denna föreläsning utforskar området. Kan kombineras med en workshop där deltagarna får jobba med sina egna historier.

”Insikter från en karriär utan gymnasiekompetens” – en föreläsning och workshop som hjälper deltagarna att hitta inte bara sina styrkor och svagheter, utan också det som driver dem och som hindrar dem. Utmärkt som inspirationsföreläsning eller inför ett organisationsutvecklingsarbete.

”10 insikter om förändring” – en föreläsning med 10 insikter om att leda eller gå igenom förändring, och hur man kan underlätta samarbete och förändring både hos sig själv och hos andra oavsett om man är medarbetare eller ledare.

Michael Kazarnowicz talar om:

 • Digitaliseringens effekter på organisationer, företag och individer 

  Hur påverkas organisationer, företag och individer av den pågående digitaliseringen? Vilka är möjligheterna? Vilka är farorna? Föreläsningen ger en övergripande blick och rustar deltagarna inför framtiden.

 • Digitaliseringens effekter på kommunikation B2B och B2C

  Så påverkas kommunikationen till företag och konsumenter av digitaliseringen. Hur når du framtidens konsumenter på ett smart sätt? Vilka är de kommande kommunikationsutmaningarna? Föreläsningen ger insikter och konkreta tips kring hur man kommunicerar i det digitala landskapet.

 • Digital teknologi som wearables, nearables och smarta/intelligenta hem och kontor

  Framtiden är här redan nu – så förändras vårt sätt att leva med hjälp av smart teknik. Sakernas internet – så påverkas vi. En grundlig genomgång och framåtsyftande trendspaning av den tekniska utvecklingen inom det digitala området.

 • Marknadsföring och kommunikation i den digitala tidsåldern

  Strategi för marknadsföring och kommunikation för såväl individer som företag och organisationer i den digitala tidsåldern. Kommunicera på rätt sätt med hjälp av rätt verktyg. Det digitala landskapet ställer nya krav på hur vi kommunicerar. Föreläsningen ger dig verktygen och strategin för hur du når ut med marknadsföring och kommunikation i den digitala tidsåldern.

 • Digital strategi

  Digital strategi och hur man ska tänka när man tar fram den. Vilken väg väljer vi att gå? Vilka verktyg ska vi använda? Deltagarna får insikter och kunskaper på hur man formulerar en digital strategi som rustar de för framtiden.  

Expertområden:

Prisklass:

10.000 kr - 50.000 kr

 • Mer om priser

  Det övre spannet är för tvådagars workshops, det lägre för 15 minuter inspiration. Resor och eventuell logi tillkommer om det är utanför Stockholmsområdet.

 • Mitt motto

  ”Be open, generous and connected. Be honest and do good shit.”

Webbdagarna Malmö 2015

Andra talare inom samma område

Anna Olsson

Anna Olsson är en synnerligen erfaren förändringsledare, säljare och ledare. Hon arbetar passionerat så att förändringsprojekt lyckas, både affärsmässigt och mänskligt. H

Anders Källström

“Digitaliseringen kan bli mänsklighetens mest positiva kollektiva händelse någonsin”. Anders Källström är företagsledare och forskare. Han föreläser om hur digitalisering

Per Mosseby

Digitaliseringen påverkar vårt samhälle på nära nog alla områden. Vilka är de förutsättningar och drivkrafter som skapar dessa möjligheter och driver utvecklingen? Hur påverkar digitalise

Andreas Önnerfors

Andreas Önnerfors är en välmeriterad idéhistoriker med en internationell biografi som talar om, och leder, strategiska seminarier om avgörande framtidsfrågor, aktuella ämnen i samhällsdebatten oc ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap