Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Mats Bohman

Mats Bohman, fd utbildningschef på Polisens Nationella insatsstyrka, drivs av drömmen om ett bättre samhälle för alla. Med sin bakgrund från insatsstyrkan och numera som entreprenör har han erfarenheter som få: Av team där var och en, varje dag, är beredd att göra allt för sin kollega. Av hur man jobbar för att skapa värderingsstyrd kultur och av vikten att förstå lärande som vuxen. 

Du kommer inte att sitta oberörd. Med sin breda erfarenhet av ledning jämför Mats också de utmaningar som företag får vid kris med händelser då de yttersta värdena ställs på sin spets.

Mats förmåga att göra det krångliga glasklart gör honom till en firad föreläsare. Hans erfarenheter av att leda under svåra förhållanden kombinerat med förmågan att dra tänkvärda slutsatser skapar reflektion och eftertanke hos åhörarna. Mats exempel kombinerat med hans teoretiska slutsatser stärker lyssnaren.

Webbplats

Urval av tidigare beställare
Stockholms stad, Swedavia, Folksam, Polishögskolan, Fjällräven, Läkare utan gränser och  Stockholms läns landsting.

 • Effekten av att boka Mats Bohman

  Efter en föreläsning med Mats går deltagaren därifrån med flera nya tankar, har fått fenomen förklarade på ett tydligare sätt. Eller har den fått vilja att gå hem till den egna organisationen för att pröva något nytt. Ofta triggar också Mats föreläsningar intresset till fortsatt lärande inom området.

 • Mats Bohman som talare

  Mats beskrivs ofta som en talare som har förmåga att omformulera det komplicerade till något enkelt. Föreläsningarna innehåller intressanta exempel från hans egen karriär men mest uppskattat är att lyssna till Mats reflektioner och slutsatser.

  Målet med alla föreläsningar är att förmå publiken att själva reflektera och se vilka lärdomar de kan ta med in i sin egen verksamhet. Mats jobbar aldrig med Powerpoint utan kräver alltid en whiteboard för att förklara sina modeller på ett mer levande sätt.

 • Så arbetar Mats Bohman

  Mats föreläsningar utgår från en fast grundstruktur som till viss del kan anpassas efter beställarens behov.

 • Mats Bohman erbjuder

  Mats erbjuder inspirerande och utbildande föredrag som stärker åhöraren.

 • Mats Bohman passar till

  Privat och offentlig sektor. Som facilitator eller expert på konferenser och mässor. För små och stora grupper. Vanligaste målgrupp: ledningsgrupper (inom området kris), chefer och ledare (inom området ledarskap och team), expertpaneler på tema säkerhet och kris, utbildningsorganisationer (inom område övning och pedagogik).

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Från en gymnasietid med hård träning och målmedvetna steg har Mats hunnit vara med om många ovanliga och intressanta upplevelser: Från kustjägarkompaniet, via Polisens Nationella insatsstyrka som både operatör och utbildningschef, till utbildningsrådgivare för EU i Afghanistan.

Mats liv har många gånger varit intensivt och utvecklande. Idag bär Mats en envis tanke om att man genom företagande också kan bidra till ett bättre samhälle. Utan relevant skolbakgrund men med en dåres envishet, har vägarna öppnat sig.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Har förmågan att anpassa sig till sin publik!"

2017-11-16, 13:51

”Mats Bohman är en inspirerande föreläsare som har förmågan att anpassa sig till sin publik, vilket gör att hans utbildningar och föreläsningar verkligen träffar rätt. Mats är kunnig, har gedigen erfarenhet, är engagerad och hans pedagogiska sätt gör det lätt för alla att ta till sig av hans budskap.” Jenny Mellberg, Corporate crisis manager, Swedavia Airports

"Fängslande!"

2017-11-16, 13:51

“Att lyssna på Mats är fängslande eftersom han på ett barnsligt enkelt vis gett mig tankar och insikter som var helt nya för mig.” Alexander Riddermark, VD, Riddermark Bil.

"Tveklöst en av de mest inspirerande föreläsare jag någonsin hört!"

2017-11-16, 13:51

“Mats är tveklöst en av de mest inspirerande föreläsare jag någonsin hört inom krishantering. Han har en kunskap och erfarenhet som är svår att hitta motsvarighet till i branschen.” Richard Berglund, nationell övningsledare för Polismyndigheten

Mats Bohman talar om:

Expertområden:

Prisklass:

20.000 kr - 40.000 kr

 • Mer om priser

  Prissättningen sker i dialog med uppdragsgivaren baserat på hur mycket anpassning som önskas till respektive uppdrag.

 • Mitt motto

  “Jag kan inte lära någon, någonting. Jag kan bara få dem att tänka.” Sokrates

Andra talare inom samma område

Gert Andersson

Gert Anderssons får publiken att pendla mellan sorg, pinsamheter och humor på ett alldeles speciellt sätt. Han berättar om sin tuffa uppväxt, fylld av fysisk och psykisk misshandel av sina föräldr

Siri Oderström Carlsson

Siri berättar om krisen efter att en anhörig förolyckats, hur hennes kropp reagerade och hur träningen stärkte henne att övervinna stressen. Hon kunde rusta sin kropp och

Elin Richarz

Elin Richarz, specialist inom krishantering och krisledning, skapar ordning och reda i den röra som krishantering ofta medför, genom konkreta exempel och raka frågeställn

Anders Andrae

Välj att komma tillbaka! Efter svåra motgångar står man inför ett livsval: Man kan fortsätta vara deprimerad och leva ett destruktivt liv, eller kan man ta tag i det liv man har. Anders A

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap