Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Marita Clementz

Marita Clementz föreläsning ger åhörarna ny energi och inspiration till att våga förändra, anta nya utmaningar och följa sin inre röst. Lyssna till Maritas äventyrliga resa som bas i föreläsningen där hon vandrade den 80 mil långa pilgrimsleden i norra Spanien i stekande sol och vackert varierande landskap. En föreläsning om att sätta mål, våga bryta upp gamla mönster för att följa sitt inre, tänja sina gränser både psykiskt och fysiskt. Föreläsningen passar både företaget och individen och ger åhörarna verktygen till personlig utveckling.

 • Effekten av att boka Marita Clementz

  Marita levererar ny energi och inspiration till både enskilda och grupper. Effekten av Maritas föreläsningar och coachning är bestående och ofta ett initialt verktyg för genuin personlig utveckling och förändring.

 • Marita Clementz som talare

  Marita är fylld av en smittande energi och glädje men även en eftertänksam klokhet som sätter avtryck. Publiken bär med sig hennes tänkvärda föreläsning länge, hon sätter avtryck som förändrar.

 • Så arbetar Marita Clementz

  Marita utgår från sig själv och sina egna erfarenheter. Hennes personliga och privata erfarenheter omvandlar hon till allmängiltiga insikter som engagerar åhöraren. Hennes coachning bottnar i behoven hos mottagaren och samtidigt delar Marita med sig av den inre och yttre resan hon själv gjort.

 • Marita Clementz erbjuder

  Marita Clementz erbjuder mer än en föreläsning, hon ger nycklarna till personlig utveckling och coachar åhöraren på ett varsamt sätt. Genom att berättar om sina pilgrimsvandringar låter hon oss förstå att vi kan välja rätt utmaningar för att nå dit vi vill.

  Hon erbjuder både direkt coachning och föreläsningar som passar i både större och mindre format. Marita anpassar sina föreläsningar efter publiken och deras behov och önskemål för att uppnå maximal effekt.

 • Marita Clementz passar till

  Förutom till ”vanliga” åhörare passar Maritas föreläsningar och coachning till ledningsgrupper, styrelser, projektgrupper, organisationer och företag i förändring och som vill få personalen att bli förändringsbenägna.

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Inspirerande
Kön Kvinna

Marita Clementz har arbetat i näringslivet över 20 år på flera olika befattningar i ledningsgrupper och har tillägnat sig en bred kunskaps- och erfarenhetsbas. Med glädje och inspirerande engagemang hjälper hon människor att förverkliga sina mål.

Marita har vandrat längs pilgrimsleden "El Camino de Santiago” och kände efter det att livet är fullt av utmaningar, det svåra är att välja vilka man skall anta. Men om man kan sätta mål och aktivt välja kan man nå hur långt som helst.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Marita Clementz talar om:

 • "Våga vandra din egen väg, livet är nu"

  Marita talar om fysisk och själslig hälsa och tar avstamp i pilgrimsvandringen hon gjort längs leden "El Camino de Santiago”. En föreläsning om att sätta mål, våga bryta upp gamla mönster för att följa sitt inre, tänja sina gränser både psykiskt och fysiskt. Föreläsningen kan anpassas utifrån önskemål.

Andra talare inom samma område

Klas Hallberg

Klas Hallberg är en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare och komiker. Han har utsetts till Årets talare flera gånger och stått på scen i mer än femton år för över 1500 organisationer.

Åsa Meland

Hon guidar individer, grupper och organisationer genom förändringar. I arbetet med verksamhetsutveckling fokuserar man ofta på vilka metoder och verktyg man ska använda. Men det handlar m

Johan Book

Framgångsrika strategigenomföranden 3.0. Här får du tipsen du behöver för att skapa en högpresterande organisation som glatt arbetar i linje med lagda strategier! Johan Book tar dig med p

Jesko von Koenigsegg

Jesko von Koenigsegg håller föredrag om den otroliga resan som har sträckt sig över snart 20 år och lett fram till serieproduktionen av en av världens snabbaste supersportbilar. Lyssna på en spännan

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap