Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85  E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Maria Lindén

Vill du älska ditt jobb och prestera på topp? Maria Lindén ger befriande insikter, tips och verktyg som hjälper medarbetarna att nå resultat och ta hand om sin hälsa. Hennes föreläsningar är inspirerande, underhållande och interaktiva. Verktygen kan göra skillnad redan samma dag. Genom ”accelererade inlärningstekniker” kan deltagarna förankra informationen djupare. Detta sker genom att man aktiverar flera olika sinnen.

Maria är föreläsare, författare och rådgivare med fokus på personligt ledarskap och hälsa. Med över tio års erfarenhet av arbete med ledarskap och kommunikation har hon lanserat boken ”Livsledarskap: Framgång, hälsa och meningsfullhet på 30 dagar”. Hon är även aktuell med den nya boken och föreläsningen "Meningen med livet och vårt högre kall". #HigherCallingBusiness som vänder sig till medvetna ledare och entreprenörer.

Bland Marias erfarenheter finns uppdrag som CSR-chef, ägare av en kommunikationsbyrå och grundare av ett prisbelönt utbildningsprojekt. Hon har också utsetts till en av landets mest spännande unga förmågor. Maria driver idag företaget Kispira med kurser och events inom personlig utveckling, ledarskap och hälsa.

 • Effekten av att boka Maria Lindén

  Publiken får kunskap, tips och verktyg som kan användas och göra skillnad redan samma dag. Likaså upplevelser som förankrar informationen fysiskt såväl som känslomässigt.

 • Maria Lindén som talare

  Inspirerande, glad, engagerad, underhållande och med förmågan att beröra människor.
  Föreläsningarna är interaktiva vilket låter deltagarna förankra kunskapen.

 • Så arbetar Maria Lindén

  Tydliga upplägg erbjuds; likt föreläsning och seminarium. Dessa anpassas alltid efter beställarens behov och syftet med själva uppdraget.

 • Maria Lindén erbjuder

  Inspirerande och värdeskapande föredrag som kombinerar nytta och nöje.

  Föreläsning 1
  METODEN FÖR FRAMGÅNG GENOM ARBETSGLÄDJE & DJUP MENING
  – Kraftfulla knep som hjälper företagets medarbetare att älska sitt jobb och prestera på topp.
  Undersökningar visar att mer än hälften av alla svenskar som är mitt i karriären, av olika anledningar vill byta arbetsgivare eller yrkesroll. I denna interaktiva och roliga föreläsning om personligt ledarskap presenteras enkla och smarta verktyg för att skifta mindset, lyfta sin upplevelse och förbättra resultat. Men måste man verkligen byta jobb, vänta till helgen eller flytta till en söderhavsö för att bli lycklig och djupt motiverad?

  Föreläsning 2
  LIVSLEDARSKAP – Stressa mindre och få mera gjort. 3 nycklar.
  Hur får man tid, ork och ambitioner att gå ihop? Stress & psykisk ohälsa är idag de största anledningarna till att sjukskrivningarna i Sverige ökar. Denna föreläsning ger företagets medarbetare kunskap, tips och verktyg för att hantera stress, bli mer effektiva och hålla sig friska och motiverade. Livsledarskap är förmågan att skapa framgångsrika resultat genom välmående & att leda sig själv och andra på ett sätt som är hållbart.

  Föreläsning 3
  # HIGHER CALLING BUSINESS – De 3 grundpelarna för att förändra världen
  Denna föreläsning vänder sig till landets ledare, entreprenörer och changemakers. Den handlar om vårt högre kall och företagande som kraft för samhällsförändring. Vi går igenom hur vi genom att tillvarata kraften från kropp, sinne och själ kombinerar business med andlighet och kan skapa en bättre, långt mer hållbar värld.

 • Maria Lindén passar till

  Konferens
  Kick-off
  Utbildningsdagar
  Personalfest (Arbetsglädje)

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Inspirerande, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska som andraspråk

Maria Lindén har under de senaste tolv åren arbetat med ledarskap och kommunikation för angelägna syften. Hon är författare till boken ”Livsledarskap – framgång, hälsa och meningsfullhet på 30 dagar” och brinner för att skapa en bättre värld.

Hon är även aktuell med den nya boken och föreläsningen "Meningen med livet och vårt högre kall". #HigherCallingBusiness som vänder sig till medvetna ledare och entreprenörer.

Bland Marias erfarenheter finns uppdrag som CSR-chef, ägare av en kommunikationsbyrå och grundare av ett prisbelönt utbildningsprojekt. Hon har också utsetts till en av landets mest spännande unga förmågor. Sedan ett par år tillbaka driver Maria företaget Kispira med kurser och events inom personlig utveckling, ledarskap och hälsa.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Du fick alla att beröras!"

2017-11-09, 17:18

"Tack för din föreläsning för våra klinikansvariga. Du fick alla att beröras, tänka om och tänka till på så kort tid. Du gav så många nya insikter på ett enkelt och lättförståeligt sätt. Alla verkligen uppskattade dig, dina tips och övningarna. Kan verkligen rekommendera dig för alla företag som bryr sig om sin personal.” Ibbe Gnem, VD & grundare, Distriktstandvården

"Väldigt bra och kul!"

2017-11-09, 17:18

"Maria berättar effektivt och skickligt och konkretiserar hela tiden med övningar och exempel. Väldigt bra och kul!" Anders Eriksson, grundare av 135xx

"Du har sådan härlig energi!"

2017-10-23, 19:15

“Tack för en rolig och insiktsfull föreläsning. Du har sådan härlig energi.“ Linda Hedlund, KI

"Bjuder verkligen på sig själv!”

2017-10-23, 19:14

”Maria presenterar enkla och praktiska verktyg med mycket entusiasm och energi och bjuder verkligen på sig själv” Susanna Lejbro, HR-officer, Coop Butiker & Stormarknader AB

”Super!"

2017-10-23, 19:14

”Super! På väldigt kort tid fick föreläsningen in mitt tankesätt på en annan riktning” Glenn, front-end developer

"Blev inspirerad och sugen att lära mig mer!"

2017-10-23, 19:13

"Föreläsningen om livsledarskap var både intressant och tankeväckande. Jag blev inspirerad och sugen att lära mig mer.” Nicklas Spångberg, VD och grundare, Relation & Brand

"Härlig energi!"

2017-10-23, 19:13

"Härlig energi, inspirerande och motiverande.” Nicklas, försäljningschef

"En inspirerande och rolig föreläsning!"

2017-10-23, 19:12

”Tack för en inspirerande och rolig föreläsning som gav värdefulla tips och verktyg för att få ihop vardagen och behålla hälsan på topp.” Jessica Finn, analytiker och Holistic expansion manager

Maria Lindéns bok ”Livsledarskap: Framgång, hälsa & meningsfullhet” finns översatt till engelska med titeln ”Life Leadership: Success, Health & Fulfilment”. Under en begränsad period kan du ladda ner e-boken kostnadsfritt på www.mariazi.com

Maria Lindén talar om:

Expertområden:

Prisklass:

20.000 kr - 40.000 kr

 • Mer om priser

  RIKTPRISER Föreläsning (1 h ) 20 000 kr Seminarium / Workshop ( 2,5 h) 30 000 kr Event (Halvdag 4 h) föreläsning + workshop: 38 000 kr Event (Heldag) Föreläsning + flera workshops för mindre grupper (8 h): offert Kvalitetsgaranti: Du blir nöjd eller får pengarna tillbaka.

 • Mitt motto

  ”True leadership means showing up each day, with total commitment & devotion.”

Föreläsningen “Metoden för framgång genom arbetsglädje & djup meningsfullhet”

Föreläsningen “Livsledarskap - Stressa mindre, få mera gjort. 3 nycklar”

Andra talare inom samma område

Martin Ström

Med KBT-psykologen Martin Ström blir din hjärna v

Jeroen Gulickx

Oavsett branschtillhörighet är det viktigt att lä

Stefan Hyttfors

"Årets Talare Genombrott 2012" Stefan Hyttfors är en av Sveriges mest uppskat

Elisabet Lagerstedt

Med målet att hjälpa dig som chef och ledare att

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

”icon” VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

”icon” OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

”icon” GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

”icon” OM SVERIGES TALARE

”icon” HITTA HIT

”icon” BLOGG

”icon” LOGGA IN TILL DITT KONTO

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon:  0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

”icon”E-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Prenumerera på nyhetsbrev

”icon” Nyhetsbrevsarkiv

Samarbetspartners

Roos & Tegnér 7A Hotell

© 2008–2018 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap