Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Inspiration / Maria Granberg

Maria Granberg

Att spränga mentala och fysiska gränser, att överleva på bara 1/3 syre och att klättra så högt upp på jorden som en människa kan komma; Mount Everest. Det är några av de saker som Maria Granberg ägnar sitt liv åt.

Äventyrerskan, bergsbestigaren och multiatleten ger en inblick i vad som krävs för att förberedas inför extrema expeditioner. Hon berättar om drivkraften bakom livsglädjen och viljan att nå hela vägen fram. Att uppnå den bästa versionen av sig själv, i vardagen såväl som på en bergstopp.

 • Effekten av att boka Maria Granberg

  Publiken får en oförglömlig boost av inspiration och igenkänning genom att följa med på en personlig, annorlunda och utmanande resa. Maria menar att våra mål handlar mindre om vad vi behöver göra och mer om vilka vi faktisk behöver bli. Allt är möjligt, alla ställs vi inför nya utmaningar och alla bär vi på rädslor som måste överskridas. Detta är sant oavsett vilka mål vi har i livet. Maria Ger verktygen och visar vägen.

 • Maria Granberg som talare

  Maria varvar kunskap med personliga anekdoter och äventyr som ligger nära till igenkänning men som också utmanar lyssnarnas föreställningar. Med bilder och filmklipp berättar hon om de expeditioner som hon genomfört och vad hon insett och lärt sig på vägen. Maria talar om erfarenhet och upplevelser men också om förmågan att kunna leda sig själv, mod, rädslor, förändringar och utmaningar. Hur vi alla kan ta oss igenom svårigheter i de mest krävande situationer.

 • Så arbetar Maria Granberg

  Maria skräddarsyr alltid sina föreläsningar för att på bästa sätt kunna förmedla enkla tankar och idéer som målgruppen kan omsätta och få glädje av i sitt ledarskap och sin egen vardag. Med utgångspunkt i levande återberättad historia vinklas innehållet så det passar in i det tema som beställaren tänkt sig.

 • Maria Granberg erbjuder

  Maria ger föreläsningar med kännbar boost-effekt hos publiken. Efter att ha studerat psykologi och mental träning i många år jobbar hon även med skolor, unga atleter och personalgrupper. De får lära sig använda sina mentala verktyg för att hitta sina egna nycklar i livet.

  Hon håller också i träningspass, mental träning, yoga, meditation och team-building, i kombination med eller utöver sina föreläsningar. Förutom livet som professionell äventyrsatlet och föreläsare är Maria också expeditionsledare och skribent.

 • Maria Granberg passar till

  Alla slags evenemang som vill lyfta motivation, inspiration, välmående och livslust. Maria talar ofta på konferenser, workshops, kick-offs och offentliga evenemang.

Talaren utgår från Västmanland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska som andraspråk

Maria har studerat psykologi och mental träning under många år. Bergsbestigning var inte någon naturlig del av Marias barndom. Vid 24 års ålder kände hon ingen som hade bestigit ett berg, än mindre bestigit ett själv. Men Marias största intressen hade alltid varit rädslor och nyfikenhet, något som till slut tog henne, en höjdrädd värmländska, till att både bestiga världens högsta berg Mount Everest och bli fallskärmshoppare. Att ha äventyr och alpinism som livsstil var förut en vag idé, men är idag Marias verklighet.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Erik Olkiewicz

Erik Olkiewicz förvandlar ett vanligt event till årets snackis med sin oförglömliga hypnosshow. Föreläsningen är både underhållande, lärorik och hysteriskt …

Christin Edmark

Christin Edmark presenterar ADHD 2.0. Funktionsnedsättning ur en ny vinkel. Hon har gått igenom svår sjukdom med livshotande komplikationer och samtidigt försökt …

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

Roos & Tegnér 7A Hotell Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2018 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap