Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Ledarskap, medarbetarskap, HR / Ledarskap / Maria Engström-Eriksson

Maria Engström-Eriksson

Låt föreläsaren Maria Engström-Eriksson ta ledarskapet, medarbetarskapet och företaget till en ny nivå där du får insikt om hur hjärnan hjälper och stjälper dig. I föreläsningen Led Hjärna får du kunskap om hur du kan ta dig till den nivå där resultaten blir bättre, frustrationerna färre och relationerna starkare. Maria Engström-Eriksson som föreläsare är ett utmärkt val för organisationen som står mitt i en tillväxt- och utvecklingsfas.

  • Maria Engström-Eriksson som talare

    Maria Engström-Eriksson är en inspirerande och tydlig talare med glimten i ögat. Maria levererar energi, delaktighet och engagemang kopplat med aha-upplevelser som gör skillnad i vardagen. Det finns ett före och ett efter en föreläsning med Maria!

  • Så arbetar Maria Engström-Eriksson

    Förändring sker bara om man börjar där man är. Maria skräddarsyr därför alla föreläsningar för att kunna möta publiken där de är. En bra förändring har också en tydlig riktning och ett tydligt mål och Maria ser därför till att ha stämt av vision, mål och riktning med uppdragsgivaren.

  • Maria Engström-Eriksson passar till

    Kick-offer, chefskonferenser och kundevent som inspiration och tankeväckare. Maria passar också för frukost- och lunchseminarier. Stora eller små grupper fungerar lika bra.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Engelska som andraspråk

Maria Engström - Eriksson föreläser om hjärnan, ledarskap, medarbetarskap och hur de tre kan kombineras i ett företag för att nå maximal tillväxt och utveckling. Har du någon gång råkat ut för att det inte blev som du tänkt dig? Att du själv inte riktigt sagt eller gjort det du egentligen ville, eller att ni tillsammans inte gick i mål? Kanske tar just din hjärna alltid de klokaste besluten per automatik, men om så inte är fallet finns det tekniker och strategier att ta till för att hjälpa vår huvudsaklige ledare på vägen mot tydligare kommunikation och bättre beslut. Maria Engström - Eriksson är även affärsutvecklare, författare, NLP trainer och ICC certifierad coach. Med mer än tjugo års erfarenhet från näringslivet har hon en solid förståelse för affärer, tillväxt, ledarskap och företagande. Maria adderar i sina föreläsningar och utbildningar Neuroscience, NLP och coaching för att hjälpa företag och individer att bryta Lagomkurvan och trotsa Jantelagen.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Johan Book

Framgångsrika strategigenomföranden 3.0. Här får du tipsen du behöver för att skapa en högpresterande organisation som glatt arbetar i linje med lagda strategier! Johan Book tar dig med p

Charlotte Nygren

Charlotte Nygren visar vikten av förberedelser i rätt tid för att få laget att vilja vara med på förändringsresan med både engagemang och energi. Hon har själv gedigen er

Helena Magasanik

Helena Magasanik har femton framgångsrika års erfarenhet av att föreläsa om att förebygga stress. Hennes föreläsningar har lett till påtagliga förbättringar hos organisationer och företag. Helena ...

Christina Hellström

Bli en bättre talare, kommunikatör och ledare. Christina Hellström är föreläsare, retorikexpert, ledartränare, författare och kommunikatör.

Hennes ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap