Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Malin Ewerlöf

Maxa träningen med Malin Ewerlöf! Hon har en över 20 år lång karriär i ryggen som elitlöpare. Idag är Malin PT för företag och föreläser om hur rätt tankesätt och kunskap hjälper dig att få in träning i vardagen, även när motivationen tryter. Hur får man tiden att räcka till? Hur tränar man rätt så att kroppen håller i längden? Och hur vänder man ett misslyckande till något positivt?

Malins stora internationella genombrott kom 1989 då hon som 17-åring vann guld på terräng-VM för juniorer i Stavanger. 1998 nådde Malin toppen av sin karriär då hon vann den enda svenska medaljen vid EM i Budapest med ett silver på 800 meter.

År 2002 valde Malin att lägga elitkarriären åt sidan för att läka sina sargade hälsenor. Numera är hon framförallt PT för motionärer i löpning samt föreläsare.

Efter ett föredrag med Malin ger du järnet!

Webbplats

Urval av tidigare beställare: Danske Bank, Gernandt & Danielsson Advokatbyrå, MAQS Advokatbyrå, Axis Communications, Sanofi, Scania, Clear Channel, Johnson & Johnson, Colgate, Midroc, Telia, Friskis & Svettis, Korpen, Medley och Sport Academy.

 • Effekten av att boka Malin Ewerlöf

  Du får konkreta tips på rätt tänk när motivationen tryter, träningstips. Du får också inblick i en elitidrottares liv och erfarenheterna därifrån. Du får upptäcka hur eliterfarenheterna gett ett bra tankesätt till ett fortsatt hälsosamt liv. Likaså får du energi och motivation till att börja tänka på dig själv, din hälsa och få in träning i din vardag.

 • Malin Ewerlöf som talare

  Malin har en personlig och lättsam stil med målsättningen att ge publiken konkreta tips på att ta hand om sin hälsa på rätt sätt och att få in träning i sitt liv. Få en balans i livet med rätt tankesätt.

 • Så arbetar Malin Ewerlöf

  Den normala längden på föreläsningen är 60 min, men den kan anpassas i längd liksom innehållet inom ramen för motivation, träningstänk, mentalt tänk, kost och hälsa.

 • Malin Ewerlöf erbjuder

  En föreläsning med personlig touch där erfarenheter från ett tidigare liv som elitidrottare blandas med nya tips som ger en kick till att ta hand om sin hälsa och kropp.

 • Malin Ewerlöf passar till

  Alla sammanhang stora som små där en motivationshöjare till att börja träna och träna rätt behöver lyftas fram.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Malin inledde sin tävlingskarriär redan som sjuåring med att springa Lilla Lidingöloppet. Lusten att träna och tävla infann sig direkt och löpningen har därför alltid fortsatt att vara en hörnsten i hennes liv. Malins internationella genombrott kom 1989 då hon som 17-åring vann guld på terräng-VM för juniorer i Stavanger.

1998 var höjdpunkten på Malins karriär då hon tog hem den enda svenska medaljen vid EM i Budapest med ett silver på 800 meter.

Träning har alltid hjälpt Malin att orka med allt i vardagen med jobb, familj och att rensa bort stress, få nya idéer och positiv energi. Efter att ha fött tre barn på bara 3,5 år längtade Malin tillbaka till löpningen, fast på en lite lägre nivå. Numera nöjer hon sig med att kalla sig för elitmotionär och framförallt PT för motionärer i löpning samt föreläsare.


Arbetslivserfarenheter:

April 2004-januari 2007 var Malin förbundskapten för juniorlandslaget i friidrott inom Svenska Friidrottsförbundet. Aug 2007-maj 2009 arbetade Malin på Sportcore, som projektledare för ett hälsoprojekt för Samsung, Stockholm.

Sedan maj 2009 är Malin grundare och ägare av Malin Ewerlöf Running AB. Hon är personlig tränare i löpning för företag och privatpersoner samt tränare på olika löparläger. Malin är även föreläsare, expertkommentator på bl a Eurosport samt författare till böckerna “Malins löparbok” och “Bli en bättre löpare”.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Malin Ewerlöf talar om:

Expertområden:

Prisklass:

20.000 kr - 30.000 kr

 • Mer om priser

  20 000 kr (inom Stockholmsområdet ) - 25 000 kr (utanför Stockholm )

 • Mitt motto

  “Man kan inte göra mer än sitt bästa”

Malin Ewerlöf svarar på tittarnas frågor om löpning - Vardagspuls (TV4)

Andra talare inom samma område

Annelie Pompe

Annelie Pompe är ett fysiskt och mentalt kraftpaket. Hon har både nått Mount Everests topp, och i favoritsporten fridykning tagit sig ner till världsrekorddjupa 126 m, på ett enda andetag. Men re

Siri Oderström Carlsson

Siri berättar om krisen efter att en anhörig förolyckats, hur hennes kropp reagerade och hur träningen stärkte henne att övervinna stressen. Hon kunde rusta sin kropp och

Henrik Mattsson

En större förståelse för personlighetstyper förbättrar ert sätt att kommunicera med era kunder. Henrik Mattsson ger i sin föreläsning råd som gör er säkrare i besvärliga situationer och h

Carolin Helt

Träning, kost och hälsa och har betydelse för vår prestation så väl fysiskt som mentalt. På ett rakt, tydligt och humoristiskt sätt engageras åhörarna till förändring under ledning av Caro ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap