Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Maja Larsson

Alla kan rita!

Maja Larsson hjälper dig rita. Hennes väska är fylld med konstskolor, pedagogik, kommunikation och projektledning. Och oändligt med bilder och många idéer.

Maja ritar på ditt möte. Hon hjälper dig med bokomslaget eller gör en film om ditt företag. Hon översätter din verksamhet till bild och målar den i entrén så att kunderna baxnar. Hon vill ge dig mod att återta bildspråket och är orubbligt övertygad om att alla kan rita. Maja är utbildad pedagog och kommunikatör. Hon arbetar som illustratör, mötesritare (graphic recorder) och föreläsare. Hon lär dig rita! Alla kan rita.

maja PÅ NÄSET AB

Urval av tidigare beställare:
Arbetsförmedlingen, Sveriges Kommuner och Landsting, Volvo, Skolverket, Batteri Kommunikation, Microsoft, HiQ International, Systembolaget, HSB, Stockholms Stadsmission, SMHI, Vattenfall, Sandvik, Friskis & Svettis.

 • Effekten av att boka Maja Larsson

  Deltagarna återerövrar bildspråket. De förstår att ritandet är ett språk och att allt vi ritar inte måste bli tavlor. Deltagarna kan efter att ha lyssnat och deltagit i Majas föreläsningar och workshops rita för att tänka, förklara, förstå, utveckla, sälja och berätta...

  Alla barn kan rita – och efter att ha deltagit i Majas föreläsningar och workshops så kan de vuxna det också, igen!

 • Maja Larsson som talare

  Maja är mån om sin publik som hon hellre kallar deltagare. Hon håller interaktiva föreläsningar där deltagarna använder penna och papper och får olika uppgifter. Maja hävdar med bestämdhet att vi lär oss när vi själva är aktiva! I själva görandet befäster du kunskaperna. Maja är mån om en varm och trygg stämning i rummet så att alla vågar ta plats.

 • Så arbetar Maja Larsson

  Maja skräddarsyr föreläsningar och workshops med deltagarna som den självklara utgångspunkten!

 • Maja Larsson erbjuder

  Maja skräddarsyr alltid föreläsningarna. Ingen är den andra lik. Alltid interaktivt eftersom det är när vi gör som vi lär!

 • Maja Larsson passar till

  Maja passar på konferenser och workshops, vid utbildningar och handledning. Majas arbete med bilder kan vara del av ett större sammanhang eller stötta komplicerade processer i en arbetsgrupp. Hon arbetar gärna tillsammans med andra föreläsare för att genom bilder förstärka och dokumentera en berättelse.

Talaren utgår från Uppsala
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Kick-off, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska

Maja har tre års studier vid olika konstskolor. Hon är utbildad bildpedagog vid Umeå universitet. Hon har arbetat nio år som pedagog och arbetslagsledare på högstadiet och gymnasiet. Hon har även arbetat tillsammans med barn med särskilda behov.
Maja är utbildad i kommunikation, skrivande, sociala medier samt projektledning vid Medieinstitutet i Stockholm. Hon startade och drev företaget Morsan & Farsan på Nätet, en sajt som skulle stötta unga som flyttat hemifrån med praktiska tips på film och i text.

Maja har även arbetat som projektledare, som kommunikatör och med sociala medier vid webbyråer i Stockholm och Uppsala. Hon har varit illustratör, graphic recorder, pedagog och konstnär sedan 2012 genom sitt företag Maja På Näset AB.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

”En fantastisk dag.”

2018-01-25, 14:52

”Maja, du är en upplevelse! Du har en unik förmåga och är suverän i att uppfatta tankar, diskussioner och framtidsplaner för att sedan formulera det visuellt. Stort TACK för att du bidrog till att vår rektorskonferens blev en fantastisk dag.”
— Iréne Blom, t.f. utbildningsdirektör Pysslingens grundskolor

"En problemlösarförmåga utöver det vanliga"

2018-01-25, 14:51

”Snabb. Kreativ. Flexibel. Och med en problemlösarförmåga utöver det vanliga. Det är min beskrivning av Maja. Jag hade förmånen att få arbeta tillsammans med henne i ett filmprojekt där avancerad rymdforskning behövde förklaras på ett enkelt och pedagogiskt sätt. Mycket tack vare Majas briljanta idéer och snygga illustrationer levererades en underhållande film till kunden i god tid före utsatt deadline.”
— Per Sangrud, projektledare VOX Pr & Information

”En kreativ ansvarstagande samarbetspartner”

2018-01-25, 14:50

”Maja är lyhörd för kundens idéer och vågar också samtidigt förkasta eller förbättra dem. En kreativ ansvarstagande samarbetspartner helt enkelt!”
— Ulf Siwe, Communication Officer at Sjöfartsverket

”Vi har alltid haft en Yeah-känsla när Maja varit med”

2018-01-25, 14:49

”Att anlita Maja till ett möte har höjt både nivån och slutresultatet på våra möten. Underlaget kan vi använda på flera sätt, dels som en återkoppling för vidare möten, dels som underlag för finansiering. Att ha någon som visualiserar deltagarnas tankar på plats ger en fantastisk bekräftelse till deltagarna. Alla vet ju hur mycket anteckningar som kan skapas på ett möte och det leder sällan till en kvarstannande Yeah-känsla. Vi har alltid haft en Yeah-känsla när Maja varit med.”
— Jytte Rüdiger, kulturchef Haparanda Kommun

”En omutlig advokat för det goda bildseendet”

2018-01-25, 14:42

”Det jag gillar mest med Maja Larsson är att hon har absolut gehör när det gäller att plocka upp ett anslag och se en illustration i sitt fulla sammanhang. Hon är lyhörd för andras synpunkter, men samtidigt en omutlig advokat för det goda bildseendet. Eftersom Maja är en naturlig pedagog tror jag att de flesta människor som arbetar med henne upptäcker att de blir lite klokare, utan att egentligen anstränga sig.”
— Göran Segeholm, fotograf

Andra talare inom samma område

Pia Villför Larsson

Vill du få både effektiva och roliga möten? Pia Villför Larsson är facilitator (neutral mötesledare), grafisk dokumentatör samt kursledare i effektiva möten/facilitering. Pia är pionjär i

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap