Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Magnus Fasth

Magnus Fasth visar hur ni erövrar framtiden med det interna innovationsarbetet. Han sätter det i ett tydligt sammanhang där tillämpad omvärldsanalys, förändringsvilja och digital utveckling är hörnstenar.

Magnus visar hur du gör en smart omvärldsbevakning och hur du effektivt omsätter det i konkreta strategier för framtiden. Organisationen måste lära sig att reflektera över vad, hur och varför omvärlden förändras och tillsammans kunna omsätta det i sitt dagliga arbete. Något som låter enkelt och självklart, men … hur fungerar det i praktiken?

Frön till de bästa förändringarna finns redan i din organisation, men vad behöver vi göra för att få idéerna att växa till något livskraftigt? Finns det någon bättre strategi än förslagslådan?

Kreativitet och innovation är hårdvaluta i vår globala värld där hastiga förändringar snabbt skapar stora samhällsomvandlingar. Förutsättningar förändras i de flesta branscher och organisationer som inte är rustade löper risk att se sig omsprungna av nya aktörer. Vill du att ert företag ska ligga i framkant?

Boka Magnus Fasth och få de senaste innovationsverktygen!

 • Effekten av att boka Magnus Fasth

  Med en tydlig struktur och skarpa verktyg får du som åhörare både en övergripande orientering om ämnet och konkreta tips för hur du självständigt kan gå vidare.
  Magnus talar normalt inte om wearables, Internet of things, Uber (och andra populära digitala trender). Hans fokus är hur du och din organisation gör dig redo för en okänd förändring som är på väg.

 • Magnus Fasth som talare

  Magnus är civilingenjör, föreläsare och konsult. Han bloggar bland annat om sin vardag mitt i den digitala industrialiseringen.

  Han varvar fascinerande berättelser med stor igenkänningsfaktor och en lagom skopa humor. Berättelserna hämtar han från egna och andras erfarenheter, alla med det gemensamma temat att utveckla det kreativa arbetet där strategisk förändring står i fokus.

  Magnus breda erfarenhet och noggranna förberedelser gör att han är duktig på att relatera innehållet till något som blir konkret för samtliga åhörare.

 • Så arbetar Magnus Fasth

  Föreläsaren har tre paketerade föreläsningar som kan anpassas efter kundens önskemål:

  1 timme: Orientering och ögonöppnare. Åhörarna får med sig en övergripande förståelse och konkreta råd i hur du effektivt driver en kreativ process där olika specialister skapar något nytt tillsammans. Ingen paus ingår utan föreläsningen sker i ett svep. Viktiga ämnen är samarbete, kommunikation och kreativitet med ett tydligt fokus på ledarskap, målfokus och hur varje deltagare kan bidra med sin unika kompetens.

  2 timmar: Orientering och verktyg. Mer innehåll än ovanstående, men denna föreläsning innehåller två delar. Den första är en orientering med fler praktiska berättelser och den andra delen är en fördjupning med fokus på verktyg för den kreativa processen. Mellan del 1 och del 2 brukar man ta en rast på 15–20 minuter. Total tid för en 2-timmars föreläsning är 2,5 timmar.

  4–6 timmar: En kombination av föreläsning och praktisk tillämpning. Passar bäst för grupper där syftet är att initiera ett förändringsarbete och där målet för respektive övning går direkt att relatera till organisationens pågående förändringsarbete. Total tid är i praktiken en heldag spridd över 1–2 dagar där upplägget anpassas till kringliggande aktiviteter.

 • Magnus Fasth erbjuder

  Magnus ger tips för hur du planerar, leder och maximerar effekten i både det interna och externa förändringsarbetet. Han tar alltid utgångspunkt i den kreativa workshopen och hur den ska formas för att uppnå olika mål under förändringsarbetet.

 • Magnus Fasth passar till

  Små och stora konferenser samt naturligtvis workshops.

  Magnus passar både i en stor och liten grupp. I sitt arbete använder han huvudsakligen engelska men han har svenska som modersmål.

Talaren utgår från Uppsala
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Svenska, Engelska som andraspråk

Magnus är en erfaren talare med innovation som specialämne. Verktygen är kreativa workshops och dina kunniga medarbetare. Magnus har en praktisk erfarenhet i särklass då han i 20 år lett förändringsprocesser inom både svensk och internationell industri.

Han är något så ovanligt som en kommunikativ ingenjör. Magnus jobbar praktiskt med att föra samman olika kompetenser för att initiera, strukturera och leda förändringsarbete på många av Sveriges största exportföretag (Volvo, TetraPak och ABB). Han talar mycket om hur vi får en effektiv förändringsledning och hur organisationen skapar ett ledarskap med fokus på innovation.

Magnus arbetar praktiskt med företag som Alfa Laval och Siemens för att i grunden förändra synen på hur produkter och tjänster digitaliserats för att sätta slutkundens behov i fokus.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Insiktsfulla kommentarer samt konkreta inspel och exempel kring vår dagliga situation!"

2017-10-30, 09:51

“Jag har haft förmånen att anlita Magnus både för att driva workshop och seminarier. Magnus har en förmåga att hålla intresset uppe även under längre sittningar, med ibland roliga men framförallt insiktsfulla kommentarer samt konkreta inspel och exempel kring vår dagliga situation.”

Jimmy Eriksson, VD Sisyfos Digital AB

Magnus Fasth talar om:

Expertområden:

Prisklass:

15.000 kr - 40.000 kr

 • Mitt motto

  ”Du kan inte kopiera andras framgång.”

Andra talare inom samma område

Karl-Magnus Möller

Karl-Magnus Möller är en lurig ögonöppnare. Genom att väva in oväntade perspektiv i sina föreläsningar skapar han nya associationer, som leder till att ämnet …

Kimmo Hakonen

Kimmo Hakonen är föreläsaren och konstnären som ger konkreta verktyg för att se utmaningar ur ett nytt perspektiv - han får er att se lösningen istället för …

Elisabet Lagerstedt

Står er bransch eller verksamhet inför utmaningar orsakade av allt snabbare förändringar i er omvärld – från digitalisering till ökad fokus på hållbarhet, eller …

Gül Heper

Gül Heper tar dig med på en inspirerande resa om hur man blir mer relevant för sin målgrupp. Hur ofta tar du dig tid att tänka på din målgrupp och hur de ser på ditt …

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

”icon” VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

”icon” OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

”icon” GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

”icon” OM SVERIGES TALARE

”icon” HITTA HIT

”icon” BLOGG

icon Nyhetsbrev

icon Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon:  0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

”icon”E-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

Roos & Tegnér 7A Hotell UKKO.se

© 2008–2018 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap