Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Magnus Fasth

Magnus Fasth visar hur ni erövrar framtiden med det interna innovationsarbetet. Han sätter det i ett tydligt sammanhang där tillämpad omvärldsanalys, förändringsvilja och digital utveckling är hörnstenar.

Magnus visar hur du gör en smart omvärldsbevakning och hur du effektivt omsätter det i konkreta strategier för framtiden. Organisationen måste lära sig att reflektera över vad, hur och varför omvärlden förändras och tillsammans kunna omsätta det i sitt dagliga arbete. Något som låter enkelt och självklart, men … hur fungerar det i praktiken?

Frön till de bästa förändringarna finns redan i din organisation, men vad behöver vi göra för att få idéerna att växa till något livskraftigt? Finns det någon bättre strategi än förslagslådan?

Kreativitet och innovation är hårdvaluta i vår globala värld där hastiga förändringar snabbt skapar stora samhällsomvandlingar. Förutsättningar förändras i de flesta branscher och organisationer som inte är rustade löper risk att se sig omsprungna av nya aktörer. Vill du att ert företag ska ligga i framkant?

Boka Magnus Fasth och få de senaste innovationsverktygen!

 • Effekten av att boka Magnus Fasth

  Med en tydlig struktur och skarpa verktyg får du som åhörare både en övergripande orientering om ämnet och konkreta tips för hur du självständigt kan gå vidare.
  Magnus talar normalt inte om wearables, Internet of things, Uber (och andra populära digitala trender). Hans fokus är hur du och din organisation gör dig redo för en okänd förändring som är på väg.

 • Magnus Fasth som talare

  Magnus är civilingenjör, föreläsare och konsult. Han bloggar bland annat om sin vardag mitt i den digitala industrialiseringen.

  Han varvar fascinerande berättelser med stor igenkänningsfaktor och en lagom skopa humor. Berättelserna hämtar han från egna och andras erfarenheter, alla med det gemensamma temat att utveckla det kreativa arbetet där strategisk förändring står i fokus.

  Magnus breda erfarenhet och noggranna förberedelser gör att han är duktig på att relatera innehållet till något som blir konkret för samtliga åhörare.

 • Så arbetar Magnus Fasth

  Föreläsaren har tre paketerade föreläsningar som kan anpassas efter kundens önskemål:

  1 timme: Orientering och ögonöppnare. Åhörarna får med sig en övergripande förståelse och konkreta råd i hur du effektivt driver en kreativ process där olika specialister skapar något nytt tillsammans. Ingen paus ingår utan föreläsningen sker i ett svep. Viktiga ämnen är samarbete, kommunikation och kreativitet med ett tydligt fokus på ledarskap, målfokus och hur varje deltagare kan bidra med sin unika kompetens.

  2 timmar: Orientering och verktyg. Mer innehåll än ovanstående, men denna föreläsning innehåller två delar. Den första är en orientering med fler praktiska berättelser och den andra delen är en fördjupning med fokus på verktyg för den kreativa processen. Mellan del 1 och del 2 brukar man ta en rast på 15–20 minuter. Total tid för en 2-timmars föreläsning är 2,5 timmar.

  4–6 timmar: En kombination av föreläsning och praktisk tillämpning. Passar bäst för grupper där syftet är att initiera ett förändringsarbete och där målet för respektive övning går direkt att relatera till organisationens pågående förändringsarbete. Total tid är i praktiken en heldag spridd över 1–2 dagar där upplägget anpassas till kringliggande aktiviteter.

 • Magnus Fasth erbjuder

  Magnus ger tips för hur du planerar, leder och maximerar effekten i både det interna och externa förändringsarbetet. Han tar alltid utgångspunkt i den kreativa workshopen och hur den ska formas för att uppnå olika mål under förändringsarbetet.

 • Magnus Fasth passar till

  Små och stora konferenser samt naturligtvis workshops.

  Magnus passar både i en stor och liten grupp. I sitt arbete använder han huvudsakligen engelska men han har svenska som modersmål.

Talaren utgår från Uppsala
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Magnus är en erfaren talare med innovation som specialämne. Verktygen är kreativa workshops och dina kunniga medarbetare. Magnus har en praktisk erfarenhet i särklass då han i 20 år lett förändringsprocesser inom både svensk och internationell industri.

Han är något så ovanligt som en kommunikativ ingenjör. Magnus jobbar praktiskt med att föra samman olika kompetenser för att initiera, strukturera och leda förändringsarbete på många av Sveriges största exportföretag (Volvo, TetraPak och ABB). Han talar mycket om hur vi får en effektiv förändringsledning och hur organisationen skapar ett ledarskap med fokus på innovation.

Magnus arbetar praktiskt med företag som Alfa Laval och Siemens för att i grunden förändra synen på hur produkter och tjänster digitaliserats för att sätta slutkundens behov i fokus.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Insiktsfulla kommentarer samt konkreta inspel och exempel kring vår dagliga situation!"

2017-10-30, 09:51

“Jag har haft förmånen att anlita Magnus både för att driva workshop och seminarier. Magnus har en förmåga att hålla intresset uppe även under längre sittningar, med ibland roliga men framförallt insiktsfulla kommentarer samt konkreta inspel och exempel kring vår dagliga situation.”

Jimmy Eriksson, VD Sisyfos Digital AB

Magnus Fasth talar om:

Expertområden:

Prisklass:

15.000 kr - 40.000 kr

 • Mitt motto

  ”Du kan inte kopiera andras framgång.”

Andra talare inom samma område

Annika Telléus

Annika Telléus på Utvecklingsverkstan AB erbjuder föreläsningar, workshops och utbildningar inom kommunikation och förändring. Hon är övertygad om att världen blir bättre om alla blir bät

Roger Lundegård

Dr. Roger Lundegård visar hur dagens organisationer bör utformas och ledas för att vara effektivare och leverera sina uppdrag, samtidigt som innovation och utveckling frä

Elisabet Lagerstedt

Står er bransch eller verksamhet inför utmaningar orsakade av allt snabbare förändringar i er omvärld – från digitalisering till ökad fokus på hållbarhet, eller disruptiva innovationer oc

Rodrigo Garay

Rodrigo Garay coachar personer till deras drömjobb. Modellen utgår från det faktum att 80 procent av alla lediga jobb aldrig annonseras externt. Det gäller alltså att hitta dessa osynliga

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap