Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85  E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Underhållning och event / Komiker / Maggan Hammar

Maggan Hammar

Maggan Hammar är undercovergästen som får publiken att tjuta av skratt, (se video nedan). I hennes skräddarsydda succéshower, t ex ”Den förvirrade konsulten” eller ”The fake employee prank”, dyker hon upp på företagseventet bland alla medarbetare. Det hon säger får sällskapet att höja på ögonbrynen. Strax därpå håller hon ett tal de aldrig glömmer.

Maggan Hammar är komiker, skådespelare, manusförfattare och scenpoet. En alldeles speciell talare och underhållare, för det alldeles speciella tillfället som kräver guldkant. Hon erbjuder innovativ stand-up som detaljanpassats efter företagets kultur, nuläge och önskemål.

Ofta uppträder Maggan med sina bravurnummer: ”Den okonventionella nyanställda” eller ”Den pinsamma middagstalaren”. De är stora hits i alla sällskap från slott till koja. Gör nästa konferens, kick-off eller bröllopsfest till en upplevelse som alla pratar om i åratal!

Tidigare har Maggan medverkat i t ex Seinfeld, Benny Hill och Star Trek(!).

Urval av tidigare beställare: Kinnarps, Swedbank, The Swedish Club London, SVT Play, L’Oréal, Frisörföretagarna, Göteborgs stad, Swecon, Cancerfonden, Folksam, Praktikertjänst, Mercedes Benz Sverige, Maersk Line, Safmarine Sweden, Monitor Industriutveckling, EIO, Arbetsmiljöverket, Amendo bemanning samt Q-Park AB och BB Stockholm.

Hemsida

 • Effekten av att boka Maggan Hammar

  Maggan är något publiken garanterat aldrig har varit med om tidigare. Det pratas om henne långt efter att hon har lämnat scenen. Hon fungerar ofta som företagsstärkande isbrytare. Det blir också ett glatt samtalsämne och skapar större gemenskap på arbetsplatsen.

 • Maggan Hammar som talare

  Hon äntrar scenen på ett oväntat, överraskande och fumligt sätt och framstår till en början som osammanhängande och flummig. Gradvis övergår sedan framträdandet till klarhet med en röd tråd. Skratten låter dock inte vänta på sig.

  Maggan har med sitt alldeles unika uttryck skapat en alldeles egen comedy-stil. Baserat på kundens önskemål och dess organisations nuläge bygger hon upp en story som till en början uppfattas som något förbryllande för att strax övergå till ett eskalerande humorfyrverkeri där verklighet blandas med utsvävande fantasier. Ofta vävs nyckelpersoner i företaget/organisationen/på festen in i Maggans förlösande historier, t ex såsom chefens gamla fling.

 • Så arbetar Maggan Hammar

  Strategi och manus utarbetas alltid i samråd med kunden. Denne ger Maggan info om vad företaget står inför just nu samt om några gäster att driva med i talet. Hon gör sedan research hos beställaren och bygger upp en förvirring i sitt framförande, innan framträdandet går över till att bli en professionell show. Maggan blir ofta anlitad som den "hemliga gästen" där hon blir inbjuden och antar olika roller utifrån kundönskemål. Maggan kan anta rollen som konferencier, moderator och föreläsare, eller som presentatör, värdinna och guide. Oavsett roll gör hon en minnesvärd entré och ett talnummer som får gästerna att vrida sig – först av genans men snart av skratt.

  Hon kommer till eventet som en gäst bland alla andra. Kanske skapar hon lite förvirring vid fördrinken. Hon bryter subtilt men avväpnande de sociala koderna. Under middagen håller hon tal. Gästerna börjar skruva på sig i stolarna. Talet avslöjar så småningom Maggans rätta identitet som komiker samt skådespelare och förmodligen inte nyanställd till mångas lättnad – eller besvikelse.

 • Maggan Hammar erbjuder

  Situationsbaserad komik på internationell nivå med skräddarsytt upplägg i form av framträdanden som får deltagarna att gråta av skratt.

 • Maggan Hammar passar till

  Företagsevent, kick-offs, konferenser, kundevent, cocktailevent samt jubileum och alla typer av fester, såsom bröllop och födelsedagsfester.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Underhållande, Inspirerande, Kick-off, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska, Hälsingemål, Engelska som andraspråk, Franska

Komikern Maggan Hammars karriär sträcker sig från Hälsinglands skogar till Paris, New York och Los Angeles. Hon är utbildad i USA där hon studerade drama under ledning av lärare från The Actors’ Studio. Hon har även tränat method acting i Paris och i Los Angeles.

Som skådespelare har Maggan bl a medverkat i Seinfeld och Benny Hill Show. I Star Trek(!) spelade hon vikingakvinna i rustning, hjälm och flätor. I Sverige har man sett henne som trefaldig SM-vinnande estradpoet i Poetry slam i SVT-dokumentären ”I kaxiga poeters sällskap”.

Maggan har även medverkat på Norra Brunn och Mosebacke i showen; ”Äh nu kör vi bara” med Petra Mede och på riksturnén ”Stå upp för mångfald” med Zinat Pirzadeh.

Kuriosa
Maggan har genom åren har arbetat som brudklänningsmannekäng, SFI-lärare, workshopledare på Forsbergs reklamskola och spion på ett lastbilshak i New Jersey med mikrofon i behån. För övrigt är hon 184 cm lång, rider och talar flytande franska samt har gult bälte i karate.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Otroligt rolig show!"

2017-09-07, 10:02

"Tack för en otroligt rolig show! Det blev verkligen en succé!

Marcus och Siri satt först som två fågelholkar och förstod ingenting, men tyckte att det var fantastiskt roligt - många gäster kom även fram till mig och Greta efteråt och sa att det var riktigt kul!
Vi är supernöjda, stort tack för många skratt och ett lyckat uppträdande! "
- Max Ladow. Södertuna slott.

Maggan Hammar talar om:

Expertområden:

Prisklass:

10.000 kr - 30.000 kr

Hemliga gästen med Maggan Hammar. Nyanställd kommunikatör. "The fake employee prank"

The secret guest/hemliga gästen by Maggan Margareta Hammar

Den hemliga gästen på bröllop med Maggan Hammar/the secret guest

Andra talare inom samma område

Erik Olkiewicz

Erik Olkiewicz förvandlar ett vanligt event till årets snackis med sin ofö

Caroline Ravn

Magikern Caroline Ravn är stjärnskottet vars häpnadsväckande troll

Claes Danell

Han är den norrländske stjärnmagikern som har mer än tio års erfarenhet av

Anders Mårtensson

Anders Mårtensson är en rutinerad imitatör, skådespelare och komiker. Ha

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

”icon” VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

”icon” OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

”icon” GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

”icon” OM SVERIGES TALARE

”icon” HITTA HIT

”icon” BLOGG

”icon” LOGGA IN TILL DITT KONTO

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon:  0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

”icon”E-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Prenumerera på nyhetsbrev

”icon” Nyhetsbrevsarkiv

Samarbetspartners

Roos & Tegnér 7A Hotell

© 2008–2018 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap