Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Underhållning och event / Komiker / Maggan Hammar

Maggan Hammar

Maggan Hammar är undercovergästen som får publiken att tjuta av skratt, (se video nedan). I hennes skräddarsydda succéshower, t ex ”Den förvirrade konsulten” eller ”The fake employee prank”, dyker hon upp på företagseventet bland alla medarbetare. Det hon säger får sällskapet att höja på ögonbrynen. Strax därpå håller hon ett tal de aldrig glömmer.

Maggan Hammar är komiker, skådespelare, manusförfattare och scenpoet. En alldeles speciell talare och underhållare, för det alldeles speciella tillfället som kräver guldkant. Hon erbjuder innovativ stand-up som detaljanpassats efter företagets kultur, nuläge och önskemål.

Ofta uppträder Maggan med sina bravurnummer: ”Den okonventionella nyanställda” eller ”Den pinsamma middagstalaren”. De är stora hits i alla sällskap från slott till koja. Gör nästa konferens, kick-off eller bröllopsfest till en upplevelse som alla pratar om i åratal!

Tidigare har Maggan medverkat i t ex Seinfeld, Benny Hill och Star Trek(!).

Urval av tidigare beställare: Kinnarps, Swedbank, The Swedish Club London, SVT Play, L’Oréal, Frisörföretagarna, Göteborgs stad, Swecon, Cancerfonden, Folksam, Praktikertjänst, Mercedes Benz Sverige, Maersk Line, Safmarine Sweden, Monitor Industriutveckling, EIO, Arbetsmiljöverket, Amendo bemanning samt Q-Park AB och BB Stockholm.

Hemsida

 • Effekten av att boka Maggan Hammar

  Maggan är något publiken garanterat aldrig har varit med om tidigare. Det pratas om henne långt efter att hon har lämnat scenen. Hon fungerar ofta som företagsstärkande isbrytare. Det blir också ett glatt samtalsämne och skapar större gemenskap på arbetsplatsen.

 • Maggan Hammar som talare

  Hon äntrar scenen på ett oväntat, överraskande och fumligt sätt och framstår till en början som osammanhängande och flummig. Gradvis övergår sedan framträdandet till klarhet med en röd tråd. Skratten låter dock inte vänta på sig.

  Maggan har med sitt alldeles unika uttryck skapat en alldeles egen comedy-stil. Baserat på kundens önskemål och dess organisations nuläge bygger hon upp en story som till en början uppfattas som något förbryllande för att strax övergå till ett eskalerande humorfyrverkeri där verklighet blandas med utsvävande fantasier. Ofta vävs nyckelpersoner i företaget/organisationen/på festen in i Maggans förlösande historier, t ex såsom chefens gamla fling.

 • Så arbetar Maggan Hammar

  Strategi och manus utarbetas alltid i samråd med kunden. Denne ger Maggan info om vad företaget står inför just nu samt om några gäster att driva med i talet. Hon gör sedan research hos beställaren och bygger upp en förvirring i sitt framförande, innan framträdandet går över till att bli en professionell show. Maggan blir ofta anlitad som den "hemliga gästen" där hon blir inbjuden och antar olika roller utifrån kundönskemål. Maggan kan anta rollen som konferencier, moderator och föreläsare, eller som presentatör, värdinna och guide. Oavsett roll gör hon en minnesvärd entré och ett talnummer som får gästerna att vrida sig – först av genans men snart av skratt.

  Hon kommer till eventet som en gäst bland alla andra. Kanske skapar hon lite förvirring vid fördrinken. Hon bryter subtilt men avväpnande de sociala koderna. Under middagen håller hon tal. Gästerna börjar skruva på sig i stolarna. Talet avslöjar så småningom Maggans rätta identitet som komiker samt skådespelare och förmodligen inte nyanställd till mångas lättnad – eller besvikelse.

 • Maggan Hammar erbjuder

  Situationsbaserad komik på internationell nivå med skräddarsytt upplägg i form av framträdanden som får deltagarna att gråta av skratt.

 • Maggan Hammar passar till

  Företagsevent, kick-offs, konferenser, kundevent, cocktailevent samt jubileum och alla typer av fester, såsom bröllop och födelsedagsfester.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Underhållande, Inspirerande, Kick-off, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska, Hälsingemål, Engelska, Franska

Komikern Maggan Hammars karriär sträcker sig från Hälsinglands skogar till Paris, New York och Los Angeles. Hon är utbildad i USA där hon studerade drama under ledning av lärare från The Actors’ Studio. Hon har även tränat method acting i Paris och i Los Angeles.

Som skådespelare har Maggan bl a medverkat i Seinfeld och Benny Hill Show. I Star Trek(!) spelade hon vikingakvinna i rustning, hjälm och flätor. I Sverige har man sett henne som trefaldig SM-vinnande estradpoet i Poetry slam i SVT-dokumentären ”I kaxiga poeters sällskap”.

Maggan har även medverkat på Norra Brunn och Mosebacke i showen; ”Äh nu kör vi bara” med Petra Mede och på riksturnén ”Stå upp för mångfald” med Zinat Pirzadeh.

Kuriosa
Maggan har genom åren har arbetat som brudklänningsmannekäng, SFI-lärare, workshopledare på Forsbergs reklamskola och spion på ett lastbilshak i New Jersey med mikrofon i behån. För övrigt är hon 184 cm lång, rider och talar flytande franska samt har gult bälte i karate.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Så härligt ! Jag har skrattat så att tårarna runnit."

2019-03-22, 09:07

"Hej Maggan,Har nyss tittat på lite olika saker du mailat idag. Du är ju hur rolig som helst!
Intelligent och känsligt, ömsint och insiktsfullt och överrumplande grovt!
Så härligt !
Jag har skrattat så att tårarna runnit.
Vill verkligen ge dig den feedback du förtjänar-
Högsta Divisionen i landet i humor.” - Richard Hobert, filmregissör

"En riktig succé!"

2019-02-20, 10:04

"Maggan en riktig succé. Kom till minglet och gjorde anställda och gäster mycket fundersamma. Blev senare under kvällen presenterad av vår VD som ny försäljningschef inom företaget då han insett att han efter fem år inte mäktar med allt jobb. Att avtalet blev påskrivet dagen innan och att han tyckte det var lämpligt att träffa anställda och våra viktigaste kunder så fort som möjligt. Vår säljkår blev tagna på sängen och började oroligt
titta på varandra. Därefter presenterade hon sina mål och hur hon skulle bidra till ytterligare framgångar på ett helt unikt sätt. Hon drev med personal och kunder som få klarar.
Vi kan med varma händer rekommendera Maggan om ni vill ha en föreställning med högt i som ingen glömmer! "

Annika Svensson
Marknadschef
ARDEX AB

"Mycket bra och uppskattat!"

2018-12-18, 16:24

”Maggan Hammar gjorde ett omtalat uppträdande som Optidevs nya HR-chef på vårt julfirande. Påläst och med humor fick hon med sig många skratt men också många som funderade på om rekryteringsprocessen på Optidev verkligen fungerar ☺. Mycket bra och uppskattat. ”

David Landerborn
COO

"Mycket lyckat och uppskattat!"

2018-12-18, 16:23

”Vårt julmingel gästades av en hemlig gäst, som utgav sig för att vara nyanställd hos en av våra partners. Det var många ögonbryn som höjdes, och stämningen blev mer och mer ”spännande”. När det till slut avslöjades att det hela var påhittat, andades många ut. Mycket lyckat och uppskattat av oss och våra gäster, tack för väl genomfört skådespeleri!”

Christer Nilsson
OSS Nordic AB

”En riktig stämningshöjare”

2018-09-19, 16:22

”Tack Maggan för att du var med och bidrog till vår Kick Off som blev en succé! Fantastiskt roligt och en riktig stämningshöjare under middagen!”
– Erik Bertman. Koncernchef Coromatic Group AB

”Kan verkligen leva upp till förväntningarna”

2018-09-19, 16:21

”På ClearOn har vi ’högt i tak’ men när vi presenterade Siv Bengtsson som vår nya kommunikatör föll taket ihop och det blev helt tyst i rummet! Maggan kan verkligen leva upp till förväntningarna och fånga sin publik på ett personligt och proffsigt sätt”.
– Pontus Ellefsson, vd ClearOn AB.

”En jättekul kväll”

2018-05-02, 15:40

"Tack Maggan! Du förgyllde verkligen vårt 50-årsjubileum! Man visste inte om man skrattade med dig eller åt dig och det var just att det skaver däremellan som gjorde det så himla roligt. Och när till sista polletten ramlade ner hos alla var du ett givet samtalsämne vid middagsborden. Tack ännu en gång för en jättekul kväll!!"

”Dagens snackis”

2018-03-21, 14:21

"Tack så mycket för ett spännande framträdande igår. Det är dagens snackis på jobbet. Kul!”
— Gunnela Mogensen, Byrådirektör

"Otroligt rolig show!"

2017-09-07, 10:02

"Tack för en otroligt rolig show! Det blev verkligen en succé!

Marcus och Siri satt först som två fågelholkar och förstod ingenting, men tyckte att det var fantastiskt roligt - många gäster kom även fram till mig och Greta efteråt och sa att det var riktigt kul!
Vi är supernöjda, stort tack för många skratt och ett lyckat uppträdande! "
- Max Ladow. Södertuna slott.

Maggan Hammar talar om:

Expertområden:

Prisklass:

10.000 kr - 30.000 kr

new CEO Maggan Hammar

Strömavbrott.. Den hemliga gästen, Maggan Hammar

Hemliga gästen med Maggan Hammar. Nyanställd kommunikatör. "The fake employee prank"

The secret guest/hemliga gästen by Maggan Margareta Hammar

Den hemliga gästen på bröllop med Maggan Hammar/the secret guest

Andra talare inom samma område

Lasse Karlsson

Med Lasse Karlssons metodik får ni varandra att blomma i organisationen. Lasse är komiker och har som yrke att se allvaret i det komiska och det komiska i allvaret. Han föreläser om hur v

Alex Bergdahl

Alex Bergdahl är en inspirerande nostalgiker med den ena foten i 80-talets pastellfärger och den andra i surfplattans sken. Han hyser sedan barnsben ett nästintill omätba

Kadir Meral

Kan integration vara roligt? Svar ja! Kadir Meral roar och inspirerar på tankeväckande föredrag om integration och mångfaldsfrågor. Han väcker många goda skratt och knyte

Malte Hallquist

Malte Hallquist är en värmländsk kulturarbetare som lockar till skratt och eftertanke över hela Sverige. Med musik, prat och film gör han garanterat ett bestående intryck på dig och dina

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Årstaängsvägen 9, 3 Vån
117 43 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap