Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Louise Gustafsson

ALLA stöter vi någon gång i livet på svårigheter. Just när vi är som mest sårbara måste vi ändå orka och vara som starkast. HUR gör man? Louise Gustafsson vet av egen erfarenhet hur man hanterar motgångar, skapar nya förhållningssätt och bibehåller meningsfullhet i livet när man känslomässigt befinner sig på botten. 

Louise växte upp med Jante på ena axeln och Murphy på den andra — allt inkapslat i en strukturfascists hårda skal. Inte den bästa förutsättningen när livet efter 25 år börjar visa sin hårda sida. Efter många IVF-behandlingar fick Louise och hennes man två efterlängtade barn. Men Murphy bröstade åter upp sig och Louise drabbades av en aggressiv hjärntumör. Nu var det upp till bevis. Kunde en född pessimist hitta glädje, lycka och meningsfullhet när döden lurade runt hörnet?

Hennes föreläsning handlar om att man aldrig kan veta om något är en olycka eller en välsignelse. Om hur en hjärntumör kan leda till fantastiska upplevelser och nya vänskaper. Om hur vi måste ta ansvar för våra egna problem — annars står vi där maktlösa. En föreläsning ur ett patientperspektiv med tydliga paralleller till livet.

Föreläsningen passar lika bra på vårdinrättningar och företag som i idrottsföreningar, seniorcentrum med mera. Den går att anpassa och skräddarsy efter just DITT behov.

Urval av tidigare beställare:
Helsingborgs Bibliotek, Kärnsjukhuset i Skövde, Flera olika Seniorcentrum i Skaraborg, Tingsholmgymnasiet i Uddevalla, Sandagymnasiet (idrottsgymnasium) i Jönköping, Götene Brukshundsklubb, Lidköpings kommun, Götene kommun, Göteborgsvarvet Expo, Rotary, Odd Fellow, Ladies Circle, diverse Idrottsföreningar.

 • Effekten av att boka Louise Gustafsson

  När du lämnar en föreläsning med Louise har du många tankar i huvudet. Det är en känslomässig berg o dalbana att lyssna till Louise. Men det du som lyssnare landar i är det outsinliga hoppet att allt är möjligt. Men ansvaret är DITT.

 • Louise Gustafsson som talare

  Louise är en lugn föreläsare som när man minst anar det blixtrar till med underfundiga utspel och mycket humor. Hennes berättarteknik gör att du som lyssnar hela tiden vill veta vad som kommer sedan...

 • Så arbetar Louise Gustafsson

  Talaren anpassar delvis föredraget efter kund och önskemål. Hon har en mall som grund som sedan kan ändras och anpassas. Men utgångspunkten är ALLTID Louise egen historia och det som hon önskar skicka med är att det alltid går att hitta ett nytt förhållningssätt till det liv vi lever just nu.

 • Louise Gustafsson erbjuder

  Louise föreläsning är en kombination av underhållning, inspiration och utbildning. ALLA kan känna igen sig och publiken nickar ofta igenkännande. Vi alla stöter på svårigheter, vi alla har våra egna ryggsäckar med erfarenheter. Det finns en smula lindring i de drabbades gemenskap och en styrka i att veta att allt är möjligt. Louise tydliggör detta.

  Trots det allvarliga ämnet bjuder hon inte åhöraren på en snyfthistoria utan på energi, kämpaglöd och nya perspektiv att se på svårigheter. En föreläsning som fångar dig från första stund och gör att du hela tiden vill höra vad som hände sedan.

 • Louise Gustafsson passar till

  Privat och offentlig sektor, mässor, konferenser, kick-offs, fortbildningsdagar, evenemang, temadagar, välgörenhetsgalor.

Talaren utgår från Skaraborg
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Inspirerande, Kick-off, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska

Louise tog examen som personalvetare 2002. Hon fick omgående arbete som handläggare på Försäkringskassan och blev kvar i 14 år. Efter sjukskrivningen ville hon göra något annat och då den stora passionen var att stötta, hjälpa, coacha och vara stöd för andra blev hennes nya jobb som coach på Arbetslivsresurs en perfekt matchning.

Där jobbar Louise i dag med människor som av olika anledning står långt från arbetsmarknaden. Hon coachar, håller föreläsningar och seminarier, går på gymmet och är en viktig komponent i att stötta dem mot starkare självkänsla och självförtroende.

Utöver detta grundade Louise föreningen GO LIFE där hon samlar in och skänker pengar till forskning mot cancer, hjärnans sjukdomar samt forskning mot ofrivillig barnlöshet. Till dags dato har hon skänkt bort 1,3 miljoner kronor. Hon har även företaget med samma namn där hon säljer sina böcker (självbiografin ”Slutdestination LIV” och barnboken “När storken störtat” ) och där hon erbjuder föreläsningar.

Louise har medverkat flera gånger i radio och tidningar samt i morgonsoffan på Tv4.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

2018-05-23, 16:13

”En föreläsning som alla kan hitta något att ta fasta på ur. Själv gjorde jag flera mentala anteckningar”

2018-05-23, 16:12

”Att höra dig föreläsa var som en lång berättelse där jag fastnade från första sidan. Kom på mig själv med att jag ville höra mer.”

2018-05-23, 16:12

”Du visar på en förståelse för hur det måste kännas för de som fanns runt dig och lägger inte skuld hos någon”

2018-05-23, 16:12

”Du måste vara en riktig (H)järnlady…”

2018-05-23, 16:12

”Du ger mig hopp om att jag kan komma ur min känsla av meningslöshet”

Föredraget är att klassa som underhållande, inspirerande, utbildande och informativt. Kan däremot skräddarsys och vara en ögonöppnare vid en kick-off samt en energispridare.

Andra talare inom samma område

Ing-Marie Bergh

Glädje, lycka och styrka bör dominera livet. Ändå drabbas vi någon gång, eller flera gånger, av sorg eller kanske psykiska trauman. Då är det viktigt att kunna prata om det och att lyssna

Malin Ewerlöf

Maxa träningen med Malin Ewerlöf! Hon har en över 20 år lång karriär i ryggen som elitlöpare. Idag är Malin PT för företag och föreläser om hur rätt tankesätt och kunskap hjälper dig att

Emelie Löwenberg

Emelie Löwenberg vet hur du får till säljmöten. Hon har själv gedigen erfarenhet av att ringa ”kalla samtal” till nya kunder för att boka möten. Nu delar hon med sig av sina kunskaper i s

Charlotte Karlsson

Charlotte Karlsson är en av Sveriges mest firade träningsprofiler. Hon ger inspirationsföreläsningar, träningsprogram och bedriver coachingverksamhet. Hon har bland annat vunnit Lidingölo

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Årstaängsvägen 9, 3 Vån
117 43 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap