Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Lou Hedström Bokinge

”Lever du din dröm eller drömmer du ditt liv?” är namnet på en av Lou Hedström Bokinges inspirationsföreläsningar. Lou föreläser om motivation, kommunikation och inre ledarskap. Hon visar genom sin egen livsberättelse hur man forcerar hinder och når sina mål i svåra situationer. 

Lou talar om vikten av att aldrig ge upp hoppet om ett fullvärdigt liv, trots att hon själv varit nära förlamning efter en ridolycka och att hon fått flera cancerbesked. Tre år efter olyckan besteg hon Kebnekaises sydtopp och tio år senare världens högsta fristående topp – Kilimanjaros Uhuru Peak.

Lou är civilekonom, teolog och författare, men främst en människa med stort hjärta, som under sina 17 år som inspirationsföreläsare inspirerat tusentals människor med sina föreläsningar. Hon arbetar även med sorgbearbetning och erbjuder kurser i Programmet för Sorgbearbetning enligt Institutet för Sorgbearbetning.

Läs mer på Lou Hedström Bokinges hemsida

 • Lou Hedström Bokinge som talare

  Lou utgår i sina föreläsningar från sina egna livserfarenheter och förmedlar motivation och energi. Genom att lyfta fram och skärskåda människans grundläggande behov skapas nya tankar i dig om hur du kan utnyttja dina resurser på ett mer optimalt sätt. Lou vill väcka tanken om att den bästa livskamraten är du själv. För när du är nöjd med den du är blir du mer harmonisk, vilket i sin tur ger ringar på vattnet i ditt möte med andra människor.

 • Så arbetar Lou Hedström Bokinge

  Lou´s föreläsningar och kurser bygger på en holistisk syn på människan där bilder, musik, ljud, färger och dikter varvas i hennes framställning.

 • Lou Hedström Bokinge erbjuder

  Lou ger specialpris för föreläsningar i centrala Göteborg – i övrigt enligt offert. Arvodet grundar sig på föreläsnings- och restid. Mer info på Lou´s hemsida: www.inspirationsforelasare.se I mån av tid föreläser Lou gärna för ideell verksamhet avseende allmännyttiga ändamål och efterskänker hela eller delar av sitt arvode.

  Lou erbjuder även utbildningar inom sorgbearbetning.

 • Lou Hedström Bokinge passar till

  Lou passar till företag och organisationer som önskar en föreläsning fylld av inspiration, motivation och ledarskap.

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Kick-off
Kön Kvinna

År 2004 bröt Lou ryggen i en svår ridolycka, vilket har lett till att hon ser livet på ett helt nytt sätt. Tre år efter olyckan stod hon på Kebnekaises sydtopp tack vare mental målfokusering och insikten om att det bara är hon själv som kan välja vilket liv hon vill leva. I sin föreläsning "Från bruten rygg till Kebnekaises sydtopp – på 3 år" berättar hon om sin resa tillbaka till livet – det verkliga livet. Kunskap är viktigt för Lou! Hon har en civilekonomexamen och en teologie kandidatexamen i religionspsykologi och har påbörjat en master i idéhistoria samt är certifierad handledare i Programmet för Sorgbearbetning. Övriga kurser: affärskommunikation IHM, UGL och FUGL, psykologi & sociologi. Lou har arbetat som utbildare och inspirationsföreläsare under större delen av sitt yrkesverksamma liv. Hon har alltid haft en hjärtlig relation till sina uppdragsgivare, kursdeltagare och åhörare, vilket bidrar till att hon är en uppskattad föreläsare, talare och medmänniska.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Lou Hedström Bokinge talar om:

Expertområden:

Prisklass:

10.000 kr - 30.000 kr

 • Mitt motto

  Lou vill leva som hon lär och har därför sänkt sitt arvode för föreläsningar i Göteborg, så att fler ska kunna anlita henne.

Andra talare inom samma område

Emelie Löwenberg

Emelie Löwenberg vet hur du får till säljmöten. Hon har själv gedigen erfarenhet av att ringa ”kalla samtal” till nya kunder för att boka möten. Nu delar hon med sig av sina kunskaper i s

Jan Gson

Jan Gson föreläser om psykisk ohälsa, emotionellt laddade upplevelser som förändrat tillvaron och återhämtning. Han berättar om sin personliga livsresa, där åhörarna får

Eva Mark

Eva Mark hjälper dig utveckla organisationens verksamhet ur olika genus- och jämställdhetsperspektiv. Hon ger åhörarna de verktyg de behöver för att själva komma igång med förändringsarbe

Conny Norén

Livet blev inte riktigt som Conny Norén tänkte sig. Han skulle ju ha barn som liknande honom själv. Absolut inte med något funktionshinder. Vägen tycktes vara utstakad, m

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap