Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Liselotte Norén

Liselotte Norén är förkämpe för hållbarhet på jobbet och i vardagen. Hon bytte omgivning från bank- och finanssektorn runt Stureplan till hållbarhet och samhällsutveckling i förorten. Hon gör varje dag nya upptäckter om vad som krävs för att skapa förändring på riktigt. Kunskap, kontakter och framförallt mod är de verktyg hon använder för att göra skillnad.

Liselotte har bl a uppfunnit och grundat Refo, ett system vars vision är ”att förbättra världen genom designat återbruk och utbildning. Våra kretslopp ger jobb lokalt, integration och minskat svinn.” Refo är av EU och Stockholms resilience center utsett till ett av de lokala initiativ som bedöms kunna ha en större påverkan.

Världen ändrar sig fort och vi måste hänga med. Hållbarhet, miljö och utanförskap är områden vi oroar oss över, men hur ska man välja rätt? tips och råd om hållbarhet som ett förhållningssätt till sig själv, till vardagen och till företagandet gör det enklare. Du får konkreta tips som du kan använda direkt tillsammans med goda historier som ger insikt, skratt och igenkänning.

Få det lätt att göra rätt – boka Liselotte Norén!

Webbplatser:

Urval av tidigare beställare:
Tillväxtverket, Södertörns Högskola, EU-kommissionen för kvinnors företagande i Bryssel, Grekland, Monte Negro och Polen, Transit, Bolagsverket och Mälardalens Högskola och Fortum.

 • Effekten av att boka Liselotte Norén

  Publiken får med sig konkreta råd och tips på sätt att själva komma vidare i arbetet.

 • Liselotte Norén som talare

  Liselotte är engagerad, snabb, rolig och har alltid med en historia om hur saker kan gå när man sätter igång. Du får konkreta exempel på vad och hur man kan göra för att skapa förändringar och bra saker på samma gång.

  Hon har glöd och hög energinivå säger kunderna om henne. Du får alltid veta något som du inte hade koll på. Ofta handlar det om att göra saker lättare. Förenkla, förbättra, försöka kan vara ett annat sätt att sammanfatta sättet hon jobbar på. Att våga prova för att se vad som händer och därmet skapa lärandet direkt.

 • Så arbetar Liselotte Norén

  Talaren anpassar efter beställarens behov och målgruppens önskemål.

  Samprojekt istället för samverkan ger en dimension som säger att det ska bli konkreta resultat av det man gör. Oftas i workshopform så att man har en plan för fortsatt arbete direkt när man lämnar lokalen.

 • Liselotte Norén erbjuder

  Talaren anpassar föredraget efter beställarens behov och målgruppen intressen.

 • Liselotte Norén passar till

  Alla, eftersom anpassning sker till målgrupp och tillfälle.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska som andraspråk, Tyska

Liselotte Norén startade sitt första företag när hon var fjorton år och sen dess är hon entreprenör. Som vuxen bytte hon från att verka i bank- och finanssektorn runt Stureplan till att jobba med hållbarhet och samhällsutveckling i förorten.

Hållbarhet är Liselottes passion. Hon ser det mer som en attityd och förhållningssätt till både sig själv och omvärlden. Att göra på nya sätt för att få nya resultat och gärna tillsammans med andra. Det blir samprojekt istället för att samverka, där skillnaden är kravet på konkreta resultat.

Liselotte har bl a uppfunnit och grundat Refo, ett system vars vision är ”att förbättra världen genom designat återbruk och utbildning. Deras kretslopp ger jobb lokalt, integration och minskat svinn.” Refo är av EU och Stockholms resilience center utsett till ett av de lokala initiativ som bedöms kunna ha en större påverkan.

Hon är även är även en av initiativtagarna till White Monday som är en motkraft till Black Friday och den konsumtion som uppmuntras då. Liselotte är också aktiv partner till www.stockholmact.se, en hållbarhetsfestival där konst, forskning, politik och näringsliv samverkar för en bättre värld.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Andreas Odhage

Framgångsrikt företagande och personlig framgång börjar med sunt förnuft. Andreas Odhage förklarar på ett enkelt sätt hur vi som individer hänger ihop med företagskulture

Leila Karchaoui

Leila Karchaoui hjälper er att öka lönsamheten och den humanitära hållbarheten. Leila bistår företag och organisationer med att skapa nytta i alla led för att få mer arbetsglädje och högr

Peter Paunovic

Peter Paunovic visar vad riktig försäljning är, samtidigt som han hjälper åhöraren att riva alla nidbilder. Med säljmetodik som grund har han skapat verktyg som alla kan använda. Peter bla

Jenny Andersson

Vill du få mer energi och effektiva verktyg för bättre ledarskap, närvaro, kommunikation och utveckling? Jenny Andersson är en hyllad och flitigt anlitad föreläsare som brinner för att ge

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap