Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Lisa Kaptein Kvist

Tankens kraft är enorm – Lisa Kaptein Kvist lär dig behärska den och ta dig dit du vill. Lisa är en av Sveriges främsta personliga tränare. Hon är även verksam som kostrådgivare, föreläsare, skribent och mental tränare.

Lisas föreläsningar präglas av hennes inspirerande och vinnande personlighet. Hon kan inspirera sina adepter och åhörare på rätt nivå. Hon får dem att klara saker de inte trodde sig vara i närheten av att genomföra.

Lisa Kaptein Kvist har en bred repertoar och hennes föreläsningar kan handla om allt ifrån kost och träning till mental styrka.

Blogginlägg: Dags för en förändring

Bland tidigare uppdragsgivare märks Polismyndigheten i Skåne, Räddningstjänsten Syd, Sveriges Television, Swedbank, SISU samt gymnasier och andra skolor.

 • Effekten av att boka Lisa Kaptein Kvist

  Mängder av deltagare och åhörare har vittnat om att Lisas föreläsningar är inspirerande och hur hon på ett enkelt sätt förklarar sambanden mellan träning, kost och hälsa. Det är viktigt för Lisa att inte krångla till budskapen, då det är mycket lättare att ta till sig något begripligt och därmed uppnå förändringar.

  En av föreläsningarna heter ”Förändra ditt bäst före-datum”. I den får åhörarna ett tydligt sätt en konkret handlingsplan som fungerar.

 • Lisa Kaptein Kvist som talare

  Lisas föreläsningar präglas av inspiration och en stor dos humor. Med stor kunskap och erfarenhet i bagaget levererar hon sitt budskap med många skratt, men utan pekpinnar. Föreläsningarna är både underhållande och tänkvärda och ger verktyg till verklig förändring för åhörarna.

 • Så arbetar Lisa Kaptein Kvist

  Lisa ser alltid till att skräddarsy ett koncept som passar åhörarna och deras behov. Hon är alltid grundlig i sina förberedelser för att uppnå maximal effekt.

 • Lisa Kaptein Kvist erbjuder

  Lisas föreläsningar bygger på en blandning av personliga och arbetsrelaterade erfarenheter där hon med hjälp av illustrationer lyfter fram slutsatser och insikter.

  Hon ser till att det råder god stämning under föreläsningen, då skratt och humor främjar förståelsen och möjligheten att ta till sig budskapen.

  Lisa ser även till att föreläsningen innehåller moment av fysisk aktivitet bland åhörarna, i syfte att öka samarbetet och sammanhållningen i gruppen, men också för att öka koncentrationen och fokus. Dessutom tycker Lisa att folk rör på sig för lite!

  Föreläsningar i kombination med boxning, styrka eller rörlighetsträning är ett populärt koncept. Det förekommer ofta lag- och samarbetsövningar i Lisas föreläsningar.

 • Lisa Kaptein Kvist passar till

  Företag, idrottsföreningar, organisationer, t ex i samband med konferenser, event och kick-offs.

Talaren utgår från Skåne
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska

Lisa har en lång och gedigen idrottsbakgrund. Hon har spelat rugby på elitnivå i tjugoåtta år, vunnit ett par SM-guld och gjort flera landskamper.

Under sin karriär drabbades Lisa av flera skador, såsom diskbråck och hon tvingades till flera ryggoperationer. Idag ser hon dock skadorna som en merit. Lisa vet vad det innebär med motgångar och hur viktigt det är att kämpa. Attityd och vilja är hennes honnörsord.

Lisa är verksam som personlig tränare och 2010 utsågs hon till Sveriges främsta. Sedan 2002 driver hon det egna företaget På Rätt Väg. Hon arrangerar bland annat träningsresor och kurser till Italien och Spanien.

Lisa har även ett stort intresse för mental träning och har utbildat sig till Mental Sport Trainer vid Skandinaviska ledarhögskolan i Örebro.

Lisa driver även träningssajten och träningspodden ”PT på riktigt” med kollegan Carolin Helt.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Toppen helt enkelt

2017-03-27, 15:05

” … oavsett var du är i tanken eller i din träning för del delen gav det alla i gruppen något att bygga vidare på eller att bara starta. Det var alla överens om. Toppen helt enkelt!
- Malin Fredgardh Huber, Regionchef, Region Skåne Attendo

Det känns helt enkelt hoppfullt för framtiden

2017-03-27, 15:04

“Dina föreläsningar om hälsa och välmående har gett mig mycket glädje genom att jag fått större insikt och förståelse om hur jag ska få ett hälsosamt liv. Du har en förmåga att på ett lätt sätt inspirera människor att komma igång med kost och träning. Det känns helt enkelt hoppfullt för framtiden!”
- Alexander Klein, Bankchef, Swedbank Söderslätt

Alltid inspirerande

2017-03-27, 15:03

”Alltid inspirerande att lyssna till Lisa. Frispråkig och rakt fram föreläser hon om både fysisk och mental träning. Känns som varje latmask får en spark där bak. Och rolig är hon också!”
- Pernilla Månsson Colt, SVT

Lisa Kaptein Kvist talar om:

 • Förändra ditt bäst före-datum

  En föreläsning om kost och hälsa som ger dig enkla och konkreta verktyg i syfte att förbättra din hälsa.

 • Kost och prestation

  En föreläsning om hur kost och träning kan höja prestationen ytterligare. (lämpligast för idrottsföreningar.)

 • Mental styrka

  Tankens kraft är enorm! Lär dig ta makten över den och du når hur långt som helst.

 • HRV-träning

  Ett redskap för mental träning som ökar fokus men som också främjar hälsa och återhämtning. Ett redskap som idrottare, bland annat vårt U-21 landslag i fotboll använder.

 • Fitter

  En fet föreläsning om fett och fettförbränning som avslutas med stand up (Anna Popper Swane). Hälsa och humor hänger ihop!

Andra talare inom samma område

Bertil Marcusson

Vill du möta en äventyrare i världsklass? Bertil ”Berra” Marcusson tar dig med på sitt fängslande äventyr. Från att ihärdigt ta sig från projektarbetare på kraftverksbyggen till att ha ge

Conny Hagström

Conny Hagström är föreläsaren som vid 23 års ålder bröt ryggen i en mc-olycka som resulterade i en komplett förlamning från magen och ner.

Efter ...

Susanne Pettersson

Vad behöver utvecklas för att skapa en organisation där alla drar åt samma håll med glädje?

Susanne Pettersson är en mycket efterfrågad ...

Karin Bogren

Karin Bogren är rekryteringskonsulten, nätverksproffset och gigaren som nu bygger upp ett frilansliv som gör att hon kan resa och jobba på distans.

Åhörarna ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap