Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Lars Gustafsson

Föreläsaren Lars Gustafsson talar om att ledarSKAPA, medarbetarKRAFT och tillsammansKOMPETENS i en organisation. Med humor och allvar, konkreta exempel och alltid med en koppling till aktuell forskning och egna erfarenheter arbetar Lars med jagets, lagets och verksamhetens förbättringsresa från nuläge till önskat läge.

Lars Gustafsson har utbildat tusentals chefer i allt från konflikthantering till hur arbetsglädje och prestationskultur skapas. Med föreläsningar på alla stora konferenser inom välfärdsområdet och för företag och organisationer har Lars skapat en kunskapsbank att ösa ur.

 • Lars Gustafsson som talare

  Lars Gustafsson har en unik förmåga att fånga alla åhörare med sina egna starka berättelser från arbetet i välfärdens tjänst. Med en ledarskapserfarenhet från prisbelönad chef till avsked vet Lars vad det innebär att gå igenom olika faser som individ, grupp och organisation.
  I sina föreläsningar och utbildningar arbetar Lars mycket med musik och film för att reflektera och spegla. Medskapande övningar och konkreta verktyg är också ett återkommande inslag i föreläsningarna.

 • Så arbetar Lars Gustafsson

  Lars Gustafsson tar sin utgångspunkt i det offensiva kvalitetsarbetet och arbetar med jagets, lagets och verksamhetens förbättringsresa från nuläge till önskat läge. Med humor och allvar, konkreta exempel och alltid med en koppling till aktuell forskning får man utmaning och stöd i såväl vardags- som utvecklingsarbete. Föreläsningar, utbildningar och workshops skräddarsys utifrån kundens önskemål. Lars är certifierad i Förändringens fyra rum och har tillgång till många olika ledningsverktyg och processövningar för ett roligt och framgångsrikt förbättringsarbete.

 • Lars Gustafsson erbjuder

  Lars Gustafsson erbjuder skräddarsydda föreläsningar och utbildningar, men även handledning och konsultstöd. Inom välfärdsområdet har Lars hållit i massor av utbildningar, konferenser och föreläsningar och det inom alla områden från vaggan till graven. I föreläsningar och utbildningar används musik, film och praktiska övningar. I samarbete med musiker Anna-Lena Winter erbjuds även föreläsningskonserter.

 • Lars Gustafsson passar till

  Lars Gustafsson passar perfekt när det behöver hända något med jaget, laget eller verksamheten. Förbättringsresan från nuläge till önskat läge är en röd tråd i det Lars arbetar med. Med föreläsningar som Appen och Nappen, Det ska vara kul att gå i skolan annars är det inte roligt och Äldreomsorgen och livets resa, är Lars mycket passande för kommuner, organisationer och företag som verkar inom välfärdsområdet

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man

Lars Gustafsson är föreläsare, utbildare och konsult med fokus på medarbetarskap, ledarskap, organisation och kvalitetsarbete. Lars har fått mycket uppmärksamhet för sitt arbete som chef inom välfärdsområdet och erhållit flera olika kvalitetsutmärkelser och ledarskapspriser.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Tatiana Håkansson

Tatiana Håkansson föreläser engagerande om de högaktuella ämnena integration, normkritik och rasism. Såsom färgad, adopterad och invandrad till Sverige har Tatiana egen erfarenhet av bå

Klas Hallberg

Klas Hallberg är en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare och komiker. Han har utsetts till Årets talare flera gånger och stått på scen i mer än femton år för över 1500 organisationer.

Katarina Cornelius

Vill du ligga steget före i digitaliseringen? Katarina Cornelius visar hur förutsättningarna för att bedriva verksamhet förändras nu när vi trätt in i den digitala nätverksvärlden. Hon

Dan Nerenius

Dan Nerenius berättar om hur han med upparbetad viljestyrka och målmedvetenhet lyckades kämpa sig ur alkoholmissbruk, tillbaka till ett värdigt liv som respekterad medmännis

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap