Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Lars Gustafsson

Föreläsaren Lars Gustafsson talar om att ledarSKAPA, medarbetarKRAFT och tillsammansKOMPETENS i en organisation. Med humor och allvar, konkreta exempel och alltid med en koppling till aktuell forskning och egna erfarenheter arbetar Lars med jagets, lagets och verksamhetens förbättringsresa från nuläge till önskat läge.

Lars Gustafsson har utbildat tusentals chefer i allt från konflikthantering till hur arbetsglädje och prestationskultur skapas. Med föreläsningar på alla stora konferenser inom välfärdsområdet och för företag och organisationer har Lars skapat en kunskapsbank att ösa ur.

 • Lars Gustafsson som talare

  Lars Gustafsson har en unik förmåga att fånga alla åhörare med sina egna starka berättelser från arbetet i välfärdens tjänst. Med en ledarskapserfarenhet från prisbelönad chef till avsked vet Lars vad det innebär att gå igenom olika faser som individ, grupp och organisation.
  I sina föreläsningar och utbildningar arbetar Lars mycket med musik och film för att reflektera och spegla. Medskapande övningar och konkreta verktyg är också ett återkommande inslag i föreläsningarna.

 • Så arbetar Lars Gustafsson

  Lars Gustafsson tar sin utgångspunkt i det offensiva kvalitetsarbetet och arbetar med jagets, lagets och verksamhetens förbättringsresa från nuläge till önskat läge. Med humor och allvar, konkreta exempel och alltid med en koppling till aktuell forskning får man utmaning och stöd i såväl vardags- som utvecklingsarbete. Föreläsningar, utbildningar och workshops skräddarsys utifrån kundens önskemål. Lars är certifierad i Förändringens fyra rum och har tillgång till många olika ledningsverktyg och processövningar för ett roligt och framgångsrikt förbättringsarbete.

 • Lars Gustafsson erbjuder

  Lars Gustafsson erbjuder skräddarsydda föreläsningar och utbildningar, men även handledning och konsultstöd. Inom välfärdsområdet har Lars hållit i massor av utbildningar, konferenser och föreläsningar och det inom alla områden från vaggan till graven. I föreläsningar och utbildningar används musik, film och praktiska övningar. I samarbete med musiker Anna-Lena Winter erbjuds även föreläsningskonserter.

 • Lars Gustafsson passar till

  Lars Gustafsson passar perfekt när det behöver hända något med jaget, laget eller verksamheten. Förbättringsresan från nuläge till önskat läge är en röd tråd i det Lars arbetar med. Med föreläsningar som Appen och Nappen, Det ska vara kul att gå i skolan annars är det inte roligt och Äldreomsorgen och livets resa, är Lars mycket passande för kommuner, organisationer och företag som verkar inom välfärdsområdet

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man

Lars Gustafsson är föreläsare, utbildare och konsult med fokus på medarbetarskap, ledarskap, organisation och kvalitetsarbete. Lars har fått mycket uppmärksamhet för sitt arbete som chef inom välfärdsområdet och erhållit flera olika kvalitetsutmärkelser och ledarskapspriser.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Rune JJ Brand

Rune Brand kan Lean och organisationsutveckling. Han förstår vad som driver i

Patrik Sandberg

Söker du träning och utbildning i aktiv kommunikation? Då är

Göran Smedberg

Göran Smedberg är advokat och särskilt inriktad på arbetsrätt. Göran Smedberg

Kimmo Hakonen

Kimmo Hakonen är föreläsaren och konstnären som ger konkreta verktyg för att

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

”icon” VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

”icon” OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

”icon” GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

”icon” OM SVERIGES TALARE

”icon” HITTA HIT

”icon” BLOGG

”icon” LOGGA IN TILL DITT KONTO

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon:  0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

”icon”E-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Prenumerera på nyhetsbrev

icon Nyhetsbrevsarkiv

Samarbetspartners

Roos & Tegnér 7A Hotell UKKO.se

© 2008–2018 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap