Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Kjell Anderstedt

Att få ledarskapet ifrågasatt av egna kritiskt granskande journalister har knäckt många mediechefer, men granskningen kan även vässa ledarskapet till snabb framgång. Nästan 30 år som chef på Sveriges Radio ger goda insikter om vilket ledarskap som fungerar. Kjell Anderstedt hjälper er till ett bättre ledarskap som utvecklar delaktiga och målinriktade medarbetare. Han har även fördjupat sig i att leda på distans – såväl geografiskt som vid skiftarbete eller med olika kulturella bakgrunder.

  • Kjell Anderstedt som talare

    Kjell bjuder på användbara nyttigheter att ta med hem till den egna arbetsplatsen. Skratten, humorn och de självkritiska insikterna finns som upplyftande ingredienser i presentationerna som kan kryddas med ljud och bilder. De kan även förgyllas med en del roliga anekdoter från ett välfyllt radioliv.

  • Så arbetar Kjell Anderstedt

    Kjell komponerar föreläsningen utifrån storleken på lyssnarskaran och den yrkesmässiga sammansättningen. Han kan koncentrera sig på ett konkret ämnesområde eller blanda olika ämnen – allt flexibelt utifrån era egna behov!

  • Kjell Anderstedt erbjuder

    Föredrag om ledarskap, ledarskap på distans, kommunikation, information och att skapa delaktighet. Alla föredrag skräddarsys utifrån kundens behov. Kjell håller även chefsutbildningar och kompetensutvecklingsprojekt för nya chefer. På hemsidan www.anderstedtkommunikation.se kan du läsa mer om vad Kjell erbjuder.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man

1978 började Kjell Anderstedt som nyhetsreporter på Radio Gävleborg och 32 år gammal blev han landets yngste radiochef. Han har nu en lång och framgångsrik chefskarriär på olika nivåer på Sveriges Radio bakom sig, detta i en bransch med ett kritiskt granskande förhållningssätt, inte bara gentemot samhället utanför företaget utan också inåt i verksamheten. Kännetecknande för Kjell, och det som gjort honom till en uppskattad chef och medarbetare, är att han kombinerat ledarskapet med ödmjukhet och en stor portion humor. Han har samlat på sig kompetens och erfarenhet under nästan 30 år som chef och delar nu med sig av egna tankar och strategier för gott ledarskap och en bra kommunikation. Nu jobbar han i egen regi med föreläsningar och utbildningar och han delar med sig av hur man skapar framgångsrika och positiva arbetsmiljöer.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Alireza Ahmadi

Alireza är ”skäggbarnet” som kom till Sverige som sextonårig ensam flykting, men som etablerade sig snabbt och blev framgångsrik entreprenör. Efter bara tio månader hade han hunnit starta

Susanne Norman

Susanne Norman håller föreläsningen "Det finns inga omöjliga elever" som riktar sig till alla som arbetar med elever med beteendeproblematik. Hon talar om hur man skapar en relation med tydligt leda

Bengt Kallenberg

Bengt Kallenberg brinner för att utveckla ledare och medarbetare så att vi får organisationer som är sunda, med stort engagemang och där människor får använda sina främsta talanger och st

Gunnar Ekman

Effektiva organisationer tillvaratar kreativiteten i de spontana samtalen vid kaffemaskinen, i hissen eller före mötet. Bra energi skapar flyt, helt enkelt.

Gunnar ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap