Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Karin Edman

Karin Edman

Karin Edman är föreläsaren som vägleder er igenom organisationsutveckling samt förändringsarbete. Utgångspunkten ligger i begreppet Empatisk Ekonomi. Som utgår från de mänskliga behoven, i kombination med en smartare resursanvändning. Vilket ger en långsiktigt och trevlig arbetsmiljö, som gynnar vår samhällsekonomi.

Få tips till att skapa en god arbetsmiljö, och företagskultur. Vilket minskar stressen och ökar prestationsnivån på medarbetarna som ger ett bättre långvarigare resultat.

 • Karin Edman som talare

  Karin är modig, utmanande och inspirerande som använder och bjuder på, exempel från livs och -arbetslivs erfarenheter för att åskådliggöra exempel som gör föreläsningen mer levande för lyssnaren. Hon använder gärna humor och involverar publiken för en ökad delaktighet och aktivitet. Hon har dessutom ett alter ego, Gerda Jönsson, hennes älsklingsfaster i prickig klänning som ibland dyker upp och serverar "sanningar".

 • Så arbetar Karin Edman

  Inför föreläsningen arbetar hon i nära samarbete med kunden. Hon intervjuar och återkopplar om den planerade insatsen för att kvalitetssäkra, så att leveransen stämmer med de krav och önskemål som finns. Varumärket KRE Karin Edman jobbar för att skapa insikter om vårt gemensamma och individuella ansvar vi har för kulturen, och måendet på arbetsplatsen.

  Hennes mål är att bidra med kunskaper och upplevelser som bidrar till en långsiktig, och hållbar utveckling för den enskilde och hela organisationen. Hon vill tillsammans med er skapa en kick in i fantastisk rolig förändring.

 • Karin Edman erbjuder

  Hon erbjuder föreläsningar och workshops som bidrar till insikter, aha-upplevelser och kunskap som hon vill kommer till nytta för den enskilde individen, och hela verksamheten i utvecklingsarbetet. Använder arbetsmetoder och arbetssätt där publiken aktiveras enskilt, i par eller mindre grupper. Vill bidra till att teman och ämnen som behandlats, förankras och finns kvar som inspiration och motivation för det fortsatta arbetet.

  Karin erbjuder även workshops.

 • Karin Edman passar till

  Karin Edman har tidigare föreläst för statliga myndigheter, företag och organisationer. Så med hennes erfarenhet från både offentlig sektor, och företagsvärlden bidrar hon till ökad kunskap på alla nivåer i samhället.

Talaren utgår från Gävleborg
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Certifierad / diplomerad coach Personlig coaching

Karin Edman har varit anställd i kommunal sektor i nästan 35 år. Där har hon arbetat från flera olika perspektiv, allt "från skurhinken" till arbetet som ledare och chef, inom omsorgen och förskolan.

För drygt åtta år sedan fattade hon modet och startade sitt egna företag vid drygt femtio års ålder. Arbetslivserfarenheterna har bidragit till att Karin har kunskaper och erfarenheter som gör att hon kan se saker ur olika perspektiv i en organisation. Samt vad som kan behövas för att komma vidare.
Karin arbetar utifrån sitt begrepp Empatisk Ekonomi, vilket grundar sig i ett stort samhällsintresse och engagemang. Hon vill med föreläsningarna jobba för att skapa debatt, och konkret utvecklingsarbete på arbetsplatser, företag och i samhället. Empatisk Ekonomi utgår från de mänskliga behoven, i kombination med en smartare resursanvändning. Det bidrar till en långsiktigt god arbetsmiljö, som också gynnar vår samhällsekonomi.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Berit Nordström

I Berit Nordströms föreläsningar får vi spännande inblickar i betydelsefull forskning om barns lärande och motivation. Barns hjärnor formas i samspel mellan gener och miljö. Detta inne

Fredrik Fjellstedt

Fredrik Fjellstedt visar hur man lyckas med lean och verksamhetsutveckling; från hur ledningen ska förstå, använda och leda baserat på lean, till hur det operativa arbete

Stig-Arne Bäckman

Tänka nytt eller har vi tänkt färdigt?
Stig-Arnes föredrag väcker åhörarnas kraft och energi. Publiken får inspiration till förnyelse och ...

Anette Jernström

Anette Jernström talar om ett vinnande bemötande, att ge minnesvärd service och hur attityden kan bli en konkurrensfördel. Kunder är kräsna och har många valmöjligheter. Du i frontlinjen

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap