Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85  E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Karin Edman

Karin Edman

Karin Edman är föreläsaren som vägleder er igenom organisationsutveckling samt förändringsarbete. Utgångspunkten ligger i begreppet Empatisk Ekonomi. Som utgår från de mänskliga behoven, i kombination med en smartare resursanvändning. Vilket ger en långsiktigt och trevlig arbetsmiljö, som gynnar vår samhällsekonomi.

Få tips till att skapa en god arbetsmiljö, och företagskultur. Vilket minskar stressen och ökar prestationsnivån på medarbetarna som ger ett bättre långvarigare resultat.

 • Karin Edman som talare

  Karin är modig, utmanande och inspirerande som använder och bjuder på, exempel från livs och -arbetslivs erfarenheter för att åskådliggöra exempel som gör föreläsningen mer levande för lyssnaren. Hon använder gärna humor och involverar publiken för en ökad delaktighet och aktivitet. Hon har dessutom ett alter ego, Gerda Jönsson, hennes älsklingsfaster i prickig klänning som ibland dyker upp och serverar "sanningar".

 • Så arbetar Karin Edman

  Inför föreläsningen arbetar hon i nära samarbete med kunden. Hon intervjuar och återkopplar om den planerade insatsen för att kvalitetssäkra, så att leveransen stämmer med de krav och önskemål som finns. Varumärket KRE Karin Edman jobbar för att skapa insikter om vårt gemensamma och individuella ansvar vi har för kulturen, och måendet på arbetsplatsen.

  Hennes mål är att bidra med kunskaper och upplevelser som bidrar till en långsiktig, och hållbar utveckling för den enskilde och hela organisationen. Hon vill tillsammans med er skapa en kick in i fantastisk rolig förändring.

 • Karin Edman erbjuder

  Hon erbjuder föreläsningar och workshops som bidrar till insikter, aha-upplevelser och kunskap som hon vill kommer till nytta för den enskilde individen, och hela verksamheten i utvecklingsarbetet. Använder arbetsmetoder och arbetssätt där publiken aktiveras enskilt, i par eller mindre grupper. Vill bidra till att teman och ämnen som behandlats, förankras och finns kvar som inspiration och motivation för det fortsatta arbetet.

  Karin erbjuder även workshops.

 • Karin Edman passar till

  Karin Edman har tidigare föreläst för statliga myndigheter, företag och organisationer. Så med hennes erfarenhet från både offentlig sektor, och företagsvärlden bidrar hon till ökad kunskap på alla nivåer i samhället.

Talaren utgår från Gävleborg
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Certifierad / diplomerad coach Personlig coaching

Karin Edman har varit anställd i kommunal sektor i nästan 35 år. Där har hon arbetat från flera olika perspektiv, allt "från skurhinken" till arbetet som ledare och chef, inom omsorgen och förskolan.

För drygt åtta år sedan fattade hon modet och startade sitt egna företag vid drygt femtio års ålder. Arbetslivserfarenheterna har bidragit till att Karin har kunskaper och erfarenheter som gör att hon kan se saker ur olika perspektiv i en organisation. Samt vad som kan behövas för att komma vidare.
Karin arbetar utifrån sitt begrepp Empatisk Ekonomi, vilket grundar sig i ett stort samhällsintresse och engagemang. Hon vill med föreläsningarna jobba för att skapa debatt, och konkret utvecklingsarbete på arbetsplatser, företag och i samhället. Empatisk Ekonomi utgår från de mänskliga behoven, i kombination med en smartare resursanvändning. Det bidrar till en långsiktigt god arbetsmiljö, som också gynnar vår samhällsekonomi.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Stefan Hyttfors

"Årets Talare Genombrott 2012" Stefan Hyttfors är en av Sveriges mest uppskat

Rune JJ Brand

Rune Brand kan Lean och organisationsutveckling. Han förstår vad som driver i

Teo Härén

Teo Härén är en av vår tids mest akti

Åsa Meland

Hon guidar individer, grupper och organisationer genom förändringa

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

”icon” VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

”icon” OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

”icon” GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

”icon” OM SVERIGES TALARE

”icon” HITTA HIT

”icon” BLOGG

”icon” LOGGA IN TILL DITT KONTO

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon:  0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

”icon”E-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Prenumerera på nyhetsbrev

”icon” Nyhetsbrevsarkiv

Samarbetspartners

Roos & Tegnér 7A Hotell

© 2008–2018 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap