Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Josef Kurdman

Josef Kurdman är en fantastiskt inspirerande talare, som rest land och rike runt och gett sin bild av hur vi ska lösa integrationsfrågan i Sverige. Sverige har på några få decennier kommit att bli ett av Europas mest mångkulturella länder. Huruvida mångfaldssamhället förblir berikande eller ansträngs till sammanbrott beror tveklöst på vårt förhållningssätt gentemot varandra, den realitet vi lever i och vad för framtida samhälle vi vill bygga. Lyssna och låt Er inspireras av Josef Kurdman.

  • Josef Kurdman som talare

    Josef Kurdman vänder och vrider på begrepp som integration, segregation, rasism och mycket annat med ödmjukhet inför sina bägge identiteter, den kurdiska och den svenska. Han provocerar med sitt annorlunda perspektiv men för fram svåra och komplicerade frågor både ansvarsfullt och övertygande, men framför allt på ett ytterst intressant och underhållande sätt.

  • Josef Kurdman erbjuder

    Josef Kurdman förmedlar sin kunskap integrerad med mycket skratt och ett helt nytt sätt att se och förstå det mångkulturella Sverige.

  • Josef Kurdman passar till

    Josef Kurdman föreläser i skolor, företag, organisationer, föreningar och "alla andra intresserade" … Han anpassar innehållet i föredragen efter kundens behov och önskemål, beroende på antalet åhörare, ålder och/eller etnisk, social eller kulturell bakgrund.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man

Josef Kurdman är född i Kurdistan men kom till Sverige som nioåring – år 1973. Han är författare, föreläsare, debattör och har medverkat i ett stort antal radio- och tv-program. Kurdman har medverkat med noveller och dikter i olika antologier, skrivit ett fyrtiotal krönikor och skriver just nu på sin andra roman. Han arbetar sedan sex år tillbaka med skräddarsydda integrationsprogram inom skolvärlden, kommuner, stadsdelar, företag och olika myndigheter över hela landet. Han har blivit prisbelönt många gånger för sitt arbete med skolor och för sitt outtröttliga engagemang i kampen mot rasism.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Linda Wennerström

Linda Wennerström är en sprudlande energisk nittiotalist, som inte lämnar någon oberörd. Hon beskriver hur unga vuxna tänker och varför de ser på världen på ett nytt sätt. Beteendemö

Tatiana Håkansson

Tatiana Håkansson föreläser engagerande om de högaktuella ämnena integration, normkritik och rasism. Såsom färgad, adopterad och invandrad till Sverige har Tatiana egen erfarenhet av bå

Jeanette Ohlsson Carlborg

Jeanette Ohlsson Carlborg utbildar och inspirerar till ökad kunskap och medvetenhet i frågor som rör mångfald, migration och interkulturell kommunikation. Jeanette vänder sig ...

Alireza Ahmadi

Alireza är ”skäggbarnet” som kom till Sverige som sextonårig ensam flykting, men som etablerade sig snabbt och blev framgångsrik entreprenör. Efter bara tio månader hade han hunnit starta

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap