Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Jörgen Lerjestad

"Det snurrar för fullt, men hur produktivt är det?” Jörgen Lerjestad är en firad föreläsare om stress, ledarskap och prestationsförmåga. Hans föreläsningar och utbildningar hjälper ledare och medarbetare att behålla lugnet och kunna tänka klart trots extrem press.

I sina föreläsningar blandar Jörgen teori med fysiska övningar på ett sätt som ger bestående resultat. "När vi har mycket att göra har vi inte tid att stressa!" är ett av Jörgens budskap.

2006 gav han ut boken ”Stress = rädsla”, då Jörgen menar att hög arbetsbelastning och tidspress inte skapar stress. Rädslor för misslyckanden är istället orsaken. Organisationer som tror att de kan minska stressen genom att lätta på arbetsbelastningen skapar ofta mer stress istället.

En sak gör Jörgen Lerjestad unik som talare: Han är en av få som kan följa upp en föreläsning med både utbildning och processer för de organisationer som önskar mer kunskap i ämnet. Likaså för dem som önskar bestående beteendeförändring i respektive ämne.

Urval av tidigare beställare:
Jörgen Lerjestad har arbetat med små och stora organisationer i hela landet samt Norge. Det har varit kommuner, landsting samt stora och små företag. För att nämna några; Astra Zeneca, NCC, TeliaSonera, Rikspolisen, FRA, Scania, fd WM-data, LKAB, SE-Banken och Handelsbanken.

 • Effekten av att boka Jörgen Lerjestad

  Det finns en relation mellan föreläsningens längd och vad deltagarna kan ta med sig hem i form av kunskap och eller färdighet. Jörgens upplägg och kombination av teorier, övningar och reflektioner erbjuder något för alla personlighetstyper.

 • Jörgen Lerjestad som talare

  Jörgen Lerjestad har en underhållande och inspirerande talarstil. Han blandar teori med mentala, fysiska och känsloanknutna övningar som är skräddarsydda för målgruppen.

 • Så arbetar Jörgen Lerjestad

  Om vi tar stress som exempel så skiljer sig arbetsuppgifterna och de stressfaktorer som följer mellan en barnskötare, en polis eller VD i ett internationellt bolag. En viss anpassning av ämnet och hur det bäst framförs görs inför varje uppdrag.

 • Jörgen Lerjestad erbjuder

  Med en insiktsskapande talarstil kan Jörgen Lerjestad hålla föreläsningar inom följande ämnen:

  Stress, vad som orsakar stresspåslag, hur de påverkar och hur vi kan eliminera dem.
   
  -          Värdegrundsarbete, vad värdegrunden betyder för just gruppens arbete, vad de kan göra för att värdegrunden ska genomsyra arbetet och gruppens relation till exempelvis kunder samt andra delar i organisationen. Likaså hur detta påverkar effektivitet, hälsa och prestationsförmågan.
  -          Ledarskap och grupputveckling
  -          Självutvecklande grupper och organisationer

 • Jörgen Lerjestad passar till

  Med Jörgen Lerjestads erfarenhet och förmåga att skapa en lättsam stämning vars syfte är att tillsammans med gruppen komma fram till slutsatser och insikter passar hans föreläsningar, till kick-off såväl som en del i organisationens utveckling och konferenser.

Talaren utgår från Södermanland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Svenska

Jörgen Lerjestad arbetade inom IT-branschen i femton år med försäljning och ledarskap. Han startade bland annat IT-bolaget Peak Six AB som erbjöd sina anställda sex timmars arbetsdag med devisen att en människa som är lugn och samlad får mer gjort och mår bättre än den som är stressad och splittrad. De kunskaper Jörgen tog med sig från den hektiska IT-branschen utökade han med att utbilda sig till terapeut och coach.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Peter Nisses

Peter Nisses talar om mentorskap och varför det behövs för verksamhetens och din personliga professionella utveckling. Han tar upp det moderna mentorskapets nytta för företagen och därmed också indi

Frida K Nilsson

Känslor, psykisk hälsa och ledarskap är Fridas fokus. Som psykolog, författaren och ledarskapskonsult delar hon med sig av kunskap kring känslornas funktion i såväl privatli

Mikaela Holegård

Jag heter Mikaela Holegård och jag älskar att prata om ledarskap och marknadsföring. Något som går i linje med mitt intresse för hundträning. Knasigt, kanske du tänker nu. Men faktum är att

Alexandra Davidsson

Alexandra har ett vasst öga för just PR och framgångsrik kommunikation, och är en energifylld och uppskattad talare med förmåga att läsa av målgruppen. Hon brinner extra myc

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap