Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Jonas Möller

Jonas Möller coachar dig till att växa inom digitalisering kopplad till affärsutveckling. Han kan även svara på ifall och hur mycket saker och ting bör digitaliseras. Jonas har gedigen erfarenhet och delar med sig av sina kunskaper i försäljning, digitalisering och affärsutveckling. Föredragen utgår ifrån det senaste på den digitala marknaden.

Är du trött på skrämselpropaganda eller överdrivna utsagor om framtiden? Att anlita Jonas för en föreläsning är starten på en mängd positiva processer och ett sätt att slippa onödig rädsla som lätt uppstår när man ser vad som händer i teknologins kölvatten. När vi bedömer framtiden gör vi ofta samma misstag som de som försökt före oss. Analysen blir då för grund och ofta avgränsad till enbart teknologins möjligheter. Genom att lära av historien kan vi förstå vår framtid bättre även inom de mest avancerade moderna områdena. 

VIll du utvecklas utifrån den nya marknadens villkor? Boka Jonas Möller!

 • Effekten av att boka Jonas Möller

  Jonas ger konkreta tips på hur man kan agera på föreläsningens innehåll. Till detta kommer förståelse för ämnet då föreläsningarna ofta är väl underbyggda med exempel.

 • Jonas Möller som talare

  Hög energi blandat med humor och intressanta berättelser kännetecknar Jonas som föreläsare. Berättelserna hämtar han från egna erfarenheter men också från alla dem som han har arbetat med genom åren.

  Ett viktigt inslag i Jonas föreläsningar är att han ger konkreta råd och exempel så att åhörarna får med sig en tydlig nytta från tiden de spenderat med honom.

 • Så arbetar Jonas Möller

  Föreläsaren har tre paketerade föreläsningar, som går att anpassa till kunden. Han är van att anpassa sig efter särskilda önskemål.

  Jonas kan skräddarsy föreläsningar inom nämnda områden, men han har även tre färdigpaketerade föreläsningar i nedanstående alternativ:

  1 timme: Orientering och ögonöppnare. Åhörarna får med sig en övergripande förståelse och något eller några aktuella råd. Ingen paus förekommer, utan föreläsningen sker i ett svep.

  2 timmar: Mer innehåll än ovanstående, men denna föreläsning innehåller två delar, där den första är en orientering och ögonöppnare och den andra en fördjupning. Mellan del 1 och del 2 brukar man ta en rast på 15-20 minuter. Total tid för en 2-timmars är 2,5 timmar.

  3 timmar: Är i praktiken en halvdags seminarium med två raster. En kort bensträckare plus en längre fikarast. Föreläsningen fördjupar deltagarnas förståelse för ämnet genom en planerad och för ämnet anpassad interaktion.

  Alla alternativ går att kombinera med olika format av Workshops.

 • Jonas Möller erbjuder

  Jonas erbjuder ett framträdande med hög energinivå och stark närvaro.

  Workshop med stort utrymme för interaktion och övningar.

Talaren utgår från Uppsala
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Jonas har arbetat i IT-branschen sedan 1993. Han kom i kontakt med datordrift på företag under en skolpraktik 1980. Datorer har varit en naturlig del av hans hem sedan dess. Jonas är byggnadsingenjören som efter några år i yrket insåg att han skulle trivas med att utveckla affärer. Han lade därför till en examen som marknadsekonom.

Han fick sitt första säljjobb 1984, då han upptäckte fördelarna med att göra affärer samtidigt som han pluggade. Jonas har personligen coachat drygt 600 säljare, som han följt under ca ett års tid (drygt 7 000 coachingtimmar), och utbildat tusentals i klassrum och konferenssalar.

Idag arbetar Jonas dels med att blicka ut i världen för att se hur utvecklingen dundrar fram (omvärldsbevakning) och dels med att hjälpa företag och organisationer att utveckla sitt erbjudande med hjälp av de nya marknadsvillkoren (affärsutveckling).

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Jonas Möller talar om:

Expertområden:

Prisklass:

15.000 kr - 45.000 kr

 • Mitt motto

  ”Varje person jag säger adjö till skall vara i ett bättre tillstånd än då vi sa hej”

Andra talare inom samma område

Susanne Birgersdotter

Våga bli entreprenör! Den digitala entreprenören Susanne Birgersdotter har grundat spelbolaget iGotcha och mer än 20 snabbväxande appar. En av dem har t o m lyckats hamna på första plats

Per Mosseby

Digitaliseringen påverkar vårt samhälle på nära nog alla områden. Vilka är de förutsättningar och drivkrafter som skapar dessa möjligheter och driver utvecklingen? Hur påverkar digitalise

Anders Källström

“Digitaliseringen kan bli mänsklighetens mest positiva kollektiva händelse någonsin”. Anders Källström är företagsledare och forskare. Han föreläser om hur digitalisering

Erik B Larsson

Marknadsföringsexperten Erik B Larsson avslöjar det allra senaste inom digital marknadsföring. Han har bland annat som marknadsdirektör för danska Bonnier Publications samt svenska Nation

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap