Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Johnny Sundin

Johnny Sundin är en professionell föreläsare, trendspanare och moderator som anlitas av stora organisationer och mötesarrangörer. Hans huvudämnen som inspirationsföreläsare är kreativt tänkande, trendspaning, framgångsrika mindset, kommunikation och positiva förändringsbeteenden.

• Älska det du inte vet – ännu
Ordet förändring förknippas ofta med ett visst mått av oro och obehag. Vi har inte förändringslust i blodet – vi måste öva oss på att bejaka och acceptera det okända. Förmågan att våga och vilja prova nya sätt och vägar, gör oss till goda medarbetare samtidigt som det på det privata planet hjälper oss att leva våra liv fullt ut. En föreläsning som ger handfasta råd, interaktiva övningar och korta workshops, tips på hur man byter invanda tankebanor mot nya, bättre fungerade tankestrategier som rustar oss för vår samtid och framtid.  

• Framtidsplaneten 
En ständigt uppdaterad föreläsning med en spännande inblick bland innovationer och kreativa lösningar i vår omvärld. Underhållande och positiva spaningar kring hur vi bor, äter, lever, konsumerar och producerar i framtiden. Allt möjligt är möjligt - med rätt inställning, teknik, samarbete och beteendesterategier.

• Bli en stjärna i projektorljuset
Att sälja in en idé, en rapport eller en projektplan kräver en genomtänkt story presenterad snyggt och personligt. Det avgör hur mycket respons och övertygelse som skapas hos mottagaren. De som tränar på att övertyga blir vinnarna i det ständiga informationsrallyt. Vill ni bli en av dem? Föreläsaren Johnny Sundin anlitas av stora organisationer och mötesarrangörer. Går att boka både som inspirationsföreläsning på 45–60 min och utbildning på 1–2 dagar.

 • Johnny Sundin som talare

  Johnny Sundin är en av de mest energifulla och underhållande föreläsarna idag - med en unik, humoristisk och visualiserande berättarstil. Musik, film, storytelling och en brinnande passion för det han talar om gör att tiden flyger förbi och att budskapet landar i minnet.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande
Kön Man
Språk Engelska

Johnny Sundin har en spännande bakgrund inom event, kommunikation, media, projektledning och entreprenörskap. Med den bakgrunden delar han med sig av erfarenheter och kunskaper kring framgångsrika attityder, kreativt tänkande och förändringslust.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Johnny Sundin talar om:

 • Älska det du inte vet - ännu

  En föreläsning fylld av kreativitet, interaktiva övningar och träffsäker humor. Johnny pratar om vikten av att att ha en öppen inställning och ett nyfiket tankesätt för att bli framgångsrik både i yrkeslivet och privat. Här får publiken kunskaper om hur rätt mindset och moderna tankestrategier kan berika livet.

 • Framtidsplaneten

  En tankeväckande och inspirerande föreläsning om vad som händer i gränslandet mellan analogt och virtuellt – och hur vi med kreativt tänkande och nyfikenhet kan hitta möjligheter i en rädsla för förändring. En föreläsning med spaningar som väcker spännande föraningar.

 • Inspirationsmoderator

  Med sin varma och humoristiska framtoning använder sig Johnny av växelverkande kommunikation och intressanta och personliga intervjuer för att presentera ämnen/talare och skapa möten och event man minns.

 • Möteskonsultation

  Johnny Sundin har gedigen erfarenhet av att planera och strukturera möten med bra flöden och tydlig röd tråd. Lär dig skapa effektiva möten med hjälp av interaktivitet, dialog och smart planering. Tips och verktyg för hur minnesvärda möten verkligen skall bli värda att minnas.

 • MovieMaking

  En rolig, kreativ och engagerande teamaktivitet där uppgiften är att spela in en reklamfilm om företaget eller aktuellt ämne (värdegrund, affärsplan, säljstrategi etc.). Materialet redigeras på plats och presenteras under middagen i form av en Oscarsgala, där de olika lagen tävlar mot varandra.

 • Galenkonsulten

  Ett väl förberett practical joke som ligger snubblande nära verkligheten! En mycket rolig, uppskattad och träffsäker konsultkarikatyr som med sin föreläsningsshow ”Future Business in the Future!” redan vänt upp-och-ned på hundratals företag och myndigheter med sina sina speciella affärsinvecklingsmetoder.

Andra talare inom samma område

Niclas Mårdfelt

Niclas Mårdfelt är en av Sveriges mest motiverande och insiktsskapande föreläsare. Han har en unik förmåga att tydligt och konkret leverera handfasta tips och råd som fungerar. När andra be

Elin Borg

Vill du skapa det liv där du mår som allra bäst? Elin Borg visar hur du med mindfulness och stärkt självmedkänsla kan förändra hela din tillvaro. Hon brinner för att hjäl

Kjell-Åke Fyrgård

Effektiv kommunikation - som ger positiv förändring -  som ger urstarka resultat! Detta är Kjell-Åke Fyrgårds passion. Han utvecklar både individer och organisatione

Kay Pollak

Föreläsaren Kay Pollak är en av Sveriges mest lysande inspiratörer till att finna mer glädje i livet. Han är bl.a. känd för den oscarsnominerade filmen "Så som i Himmelen", boken "Att välja Glädje".

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Årstaängsvägen 9, 3 Vån
117 43 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap