Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Hälsa, friskvård / Stress / Johanna Palmqvist

Johanna Palmqvist

Sångerska och beteendevetare med fokus på stress och hållbara människor

Johanna Palmqvist erbjuder både inspirationsföreläsningar och musikaliska föreställningar om stress och hållbarhet där hon varvar aktuell forskning med egna erfarenheter, övningar och musikalisk underhållning. Obehindrat rör hon sig mellan ett högt tempo med smittande energi till avslappnande andningsövningar, där hon på ett enkelt, inspirerande och jordnära sätt ger dig och dina medarbetare verktyg för att hantera negativ stress.

För djupare inlärning och hållbar förändring låter hon både känsla och intellekt aktiveras när hon i sina föreställningar kombinerar  FÖREläsning, UNDERhållning och EFTERtanke genom att även framföra sånger vars texter har en direkt anknytning till ämnet. Johanna utgår från att det inte bara finns en lösning, utan flera där det gäller att hitta sitt eget sätt att bli hållbar i en stressig omvärld med ett högt tempo och många sinnesintryck. I sina föreläsningar/föreställningar presenterar hon därför ett ”smörgåsbord” av olika verktyg som tex. Mindfulness, andningsövningar från Medicinsk Yoga eller HRV-träning så att du ska få möjlighet att finna det som passar dig allra bäst.

Urval av tidigare beställare:
Dfind Finance, Proffice, Skandia Fastigheter, Medlink, TRR, Akuten på St:Görans sjukhus, Sollentuna innebandyklubb, Mpya, Flex Applications, Jurek, Qtema.

 • Effekten av att boka Johanna Palmqvist

  Efter en föreläsning/föreställning med Johanna har ni fått förståelse för hur stress påverkar i vardagen, både positivt och negativt. Ni har fått enkla verktyg för att snabbt sänka stressnivån vid behov och även på lång sikt och har själva fått uppleva hur det fungerar. Genom att känslan får vara delaktig i föreställningen blir upplevelsen personlig och unik vilket ökar motivationen till långvariga förändringar och att minnena från föreställningen finns kvar under lång tid. Genom att sänka stressnivåerna frigör kroppen mängder av energi som annars går till ”beredskapsläget”. Energin kan istället gå till medvetna aktiviteter som arbete eller fritid.

 • Johanna Palmqvist som talare

  Johanna brinner för det hon talar och sjunger om. Hon har egen erfarenhet av att förlora energi och drivkraft p g a stress och har gjort en personlig resa från yttre prestation till autencitet och närvaro. Hon bygger sina föreläsningar och föreställningar på enkelhet, humor, sunt förnuft och ödmjukhet inför att alla gör sitt bästa utifrån egna förutsättningar. Hon räds dock inte för att utmana och ingen går oberörd från hennes evenemang.

 • Så arbetar Johanna Palmqvist

  Johanna anpassar föreläsningar och föreställningar efter beställarens önskemål. Tiden kan variera från 30 minuter till ca 2,5 timmar. Utöver ”stress och hållbara människor” föreläser hon om rehabilitering och kommunikation samt skräddarsyr teman enligt önskemål. Exempel på teman kan vara ”förändring”, ”värderingar” eller ”känslor”. En väletablerad pianist ackompanjerar henne i de musikaliska föreställningarna.

 • Johanna Palmqvist erbjuder

  Föreläsningen/föreställningen ”Stress och hållbara människor” är en inspirationsföreläsning med underhållning som syftar till att väcka lust till små förändringar för stora resultat. På ett lättsamt sätt presenterar Johanna vetenskapliga rön om hur kroppen i alla lägen gör sitt bästa för att få oss att överleva och hur vi kan hjälpa hjärnan att fatta beslut som gynnar oss. Hon varvar övningar, fakta, egna erfarenheter och musik för djup och varaktig inlärning.

  ”Stress och hållbara människor” går att beställa både med och utan inslag av musik. Genom att inkludera musiken får lyssnarna en unik upplevelse som underhåller och berör på djupet.

 • Johanna Palmqvist passar till

  Människor och stress finns i alla branscher. Johanna har egen erfarenhet av konsultverksamhet, försäkringsbranschen, sjukvård, butik och handel samt roller som HR-konsult, chef, VD, ekonom och undersköterska.

  En föreställning passar perfekt som ett alternativ till en föreläsning på t ex ett medarbetar- eller kundevent, en kickoff, ett frukost- eller lunchseminarium eller varför inte en after work. Självklart passar även en inspirationsföreläsning in på ovanstående event. Johanna underhåller även tillsammans med en pianist vid t ex middagar och event.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Inspirerande, Kick-off, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska

Johanna Palmqvist är beteendevetaren och sångerskan som slutade släcka bränder för att arbeta med att tända elden i människor. Efter studierna på Musikhögskolan i Stockholm och Beteendevetarutbildningen på Stockholms Universitet har hennes mål varit att utveckla människor och organisationer.

Efter att i många år ha arbetat strategiskt i ledningsroller och som beteendevetare inom HR och sett människor tappa ork, glädje och engagemang och själv ha drabbats av utmattning bestämde Johanna sig för att fördjupa sig inom området stress och hållbarhet. Eftersom hon sett utmaningarna med att bygga hållbara organisationer, samtidigt som hon insett att människor inte själva är hållbara, har hon valt att arbeta med fokus på individen för att lägga grunden till hållbara företag.

Johanna är idag instruktör i mindfulness och medicinsk yoga med fokus på stress. Hon är tränare och konsult inom HRV-träning, utbildare inom kommunikation och neuroledarskap samt rehabkoordinator.

Sången har för henne alltid varit en källa till energi och glädje. Sedan barnsben har hon berört människor med ord och toner. Att på detta sätt kunna nå och utveckla andra är oerhört roligt och inspirerande!

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

”Sunt förnuft, egna erfarenheter, god kunskap, relaterad forskning och sång”

2018-05-30, 11:33

”Lunchföreställningen idag bestod av en alldeles lagom blandning av sunt förnuft, egna erfarenheter, god kunskap, relaterad forskning och sång som perfekt matchade ämnet. Jag kan varmt rekommendera Johannas föreställning till företag/organisationer som tar ansvar för och bryr sig om sina anställda.”

2018-05-30, 11:32

”Proffsigt, personligt, inspirerande och tankeväckande! Helt enkelt toppen!!”

2018-05-30, 11:32

”Wow, jag hade ingen aning om att det kunde göra så stor skillnad att andas!”

”Flexibel och duktig”

2018-05-30, 11:32

”Johanna var fantastisk i sin utbildar roll och den utbildning som hon höll för mina ca. 20 medarbetare.
Flexibel och duktig på att ’plocka’ kommentarer från medarbetarna och sen använda dessa som exempel.
Hon fick trovärdighet av gruppen så dom tog verkligen till sig. En stor portion humor gjorde oxå att dagen blev riktigt bra och medarbetarna pratar fortfarande om den.
Väl värda investerade pengar! Jag kommer anlita Johanna igen!”

Johanna varvar aktuell forskning om stress med egna erfarenheter och musikalisk underhållning, där hon på ett enkelt, inspirerande och jordnära sätt vill öka förståelsen för ett hållbart liv. Obehindrat rör hon sig mellan ett högt tempo med smittande energi till avslappnande andningsövningar.

En musikalisk föreställning fungerar som en föreläsning med musik eller som underhållning på ett tema. Den passar utmärkt som ett alternativ till en föreläsning på t ex ett medarbetar- eller kundevent, en kickoff, ett frukost- eller lunchseminarium, under eller före en middag eller varför inte på en after work.

Johanna Palmqvist talar om:

Expertområden:

Prisklass:

10.000 kr - 30.000 kr

 • Mitt motto

  ”Med hållbara människor kan vi bygga hållbara organisationer och ett hållbart samhälle – tillsammans gör vi skillnad!”

Från ”En föreställning om känslor” oktober 2017. Det är inte mycket vi kan ha kontroll över så åk med i livet, det kanske blir bättre än du vågat hoppas:-)

Andra talare inom samma område

Göran Sandberg

Göran Sandberg föreläser om ”Må bäst – livshantering” vilket är en lättsam påminnelse om att vi måste rensa bland våra energitjuvar. Vi behöver fylla på våra liv med positiv energi i vardagen. ...

Christine Radell

Christine Radell har under mer än trettio framgångsrika år föreläst om teambuilding, hantering av stress och konflikter. Christine lyfter även fram arbetsglädjens betydelse för produktionen och h

Johanna Ericson

Johanna Ericson är den erfarna guiden inom teamutveckling. Med hjälp av konkreta övningar och tankeexperiment ger hon lösningar på vanligt förekommande grupptrassel så att ni skapar mer e

Ola Schenström

Med över 35 års erfarenhet som läkare och den ende i hela landet som uteslutande arbetar med mindfulness är Ola Schenström en ledande auktoritet på området. Han hävdar att mindfulness är et

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Årstaängsvägen 9, 3 Vån
117 43 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap