Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Joanna Lundin

Foto: Linda Dahlqvist

Med utgångspunkt från skolans styrdokument, forskning samt egen erfarenhet visar föreläsaren och lärarfortbildaren Joanna Lundin hur vi kan förändra, förfina och utveckla skolan. Detta för att bättre möta alla elevers olika behov. 

Ett förändrat sätt att tänka, organisera och arbeta i skolan, skapar bättre tillgänglighet och ett lärande som eleverna upplever som mer meningsfullt och lustfyllt. Dessutom gör det här sättet att arbeta att lärare upplever att den arbetsrelaterade stressen minskar.

Joanna har en gedigen erfarenhet av att arbeta i skolans värld. Hon är legitimerad grundskolelärare och har framförallt arbetat på högstadiet. Redan tidigt i sin lärarkarriär väcktes intresset av att arbeta med elevfrågor ur ett mer holistiskt och salutogent synsätt.

Vill du skapa en skola som är tillgänglig för alla elever? Boka Joanna Lundin!

Urval av tidigare beställare:
SETT-dagarna, Studentlitteratur, Attention utbildning, Skolcoacherna, kommuner såsom Malmö stad, Luleå kommun, Varbergs kommun samt enskilda skolor som Nya Rydsskolan i Linköping, ESS-gymnasiet i Stockholm och Sjöfruskolan Umeå.

 • Effekten av att boka Joanna Lundin

  Utbildningen leder till en förståelse kring vad kognitiva svårigheter är och vilka pedagogiska verktyg som behövs för att komma runt dessa utmaningar. Utbildningen ger också energi till det fortsatta utvecklingsarbetet i den egna verksamheten.

 • Joanna Lundin som talare

  Joanna föreläser på ett lättsamt sätt som är praktiknära och handfast. Hon är inte rädd för att provocera eller röra om för att väcka nya tankar och upplevelser hos åhöraren. Efter föreläsningen/utbildningen bär åhöraren med sig konkreta verktyg som lätt går att använda i den egna vardagen.

 • Så arbetar Joanna Lundin

  Joanna anpassar föredraget efter beställarens behov och önskemål.

 • Joanna Lundin erbjuder

  Joanna erbjuder både korta och långa föreläsningar/utbildningar som anpassas innehållsmässigt efter vad du och din organisation behöver och önskar. Under föreläsningen varvar Joanna föreläsning med workshop och bikupor för att skapa aktivitet och engagemang bland åhörarna.

 • Joanna Lundin passar till

  Talaren passar till offentlig sektor, mässor, event och konferenser.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska

Joanna Lundin har gedigen erfarenhet av att arbeta i skolans värld. Hon är legitimerad grundskolelärare och har framförallt arbetat på högstadiet. Redan tidigt i sin lärarkarriär väcktes intresset av att arbeta inte bara med elevfrågor utan även ur ett mer holistiskt och salutogent synsätt. “Först när du mår bra och är trygg kan ett verkligt lärande ske.”

För ca 20 år sedan väcktes intresset för frågor som rör NPF och då framförallt hur vi kan göra skolan mer tillgänglig, inte bara för elever med NPF, utan alla elever. Joanna har läst ett stort antal kurser inom specialpedagogik med inriktning mot just NPF. För 3 år sedan utbildade hon sig till coach och är idag diplomerad coach.

Under de 4 senaste åren har Joanna arbetat som NPF-pedagog på Källbrinksskolan där hon har varit med att NPF-säkra skolans verksamhet. I hennes uppgifter har en stor del av arbetet handlat om att ha strategisamtal med elever från åldern 7–16 år. Därtill har Joanna utbildat, handlett och coachat kollegor kring, NPF, anpassningar och ledarskap i klassrummet.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

”Underbart med ditt stora engagemang”

2018-07-17, 10:09

”Tack Joanna för en Fantastisk föreläsning idag. Du sa så väldigt många bra saker som helt stämmer in på hur jag tänker. Vi har börjat med många av de anpassningar som du tog upp, men vi har fortfarande många saker att ta tag i. Underbart med ditt stora engagemang och hjärta för dina ’juveler’.”

”Gav mig många ’aha-upplevelser’”

2018-07-17, 10:08

”Hon beskrev skolan i dag på ett tydligt och faktabaserat sätt. Gav mig många ’aha-upplevelser’. Känner mig både bekräftad och ’nyupplyst’ på samma gång.”

2018-07-17, 10:07

”Helt fantastiskt! Vilken energi och vilken drivkraft!”

Joanna Lundin talar om:

Expertområden:

Prisklass:

16.000 kr - 25.000 kr

 • Mer om priser

  Halvdag eller heldag
  I Stockholm kan Joanna även erbjuda föreläsningar på 1–2 timmar.

 • Mitt motto

  ”Det är först när vi tar ansvar som vi kan vara med och påverka.”

Andra talare inom samma område

Anders Hanson

Anders Hanson är talare, utbildare och författare inom hälsopromotion och salutogent ledarskap, engagerad i ledarutveckling sedan mer än 20 år. Under 1990-talet var Anders knuten till Högskolan Väst

Jan Bidner

Jan talar om gamification och digitalisering, där han ger åhörarna verklig förståelse både för vad det är och hur de kan använda sig av det i sin egna verksamhet. Feedback och tydliga mål

Adam Palmquist

Spelifiering (gamification) innebär att man använder spelmekanismer inom verksamheter som normalt inte hör samman med spelande. Adam Palmquist föreläser om hur spelifieri

Camilla Kallenbäck & Marie Grafström

Marie Grafström och Camilla Kallenbäck bokas flitigt för att hjälpa lyssnarna att få förståelse för personer med beteendeproblematik och/eller funktionsvariation. Med vär

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Årstaängsvägen 9, 3 Vån
117 43 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap