Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Jill Nyqvist

Ge barnen de bästa förutsättningarna att vara sitt bästa jag!

Att leva med barn med särskilda behov gör att man får särskilda behov själv. Jill Nyqvist har en son som har adhd och en dotter med ett hetsigt humör. Vardagen är inte enkel men heller inte så kaotisk som den hade kunnat vara. 

Jill Nyqvist delar med sig av sin väg till att få en väl fungerande vardag med barn med särskilda behov. En resa som började med att hon trodde att det var adhd hon behövde lära sig mer om när det i själva verket var att leda sig själv som var den stora utmaningen. 

— Vi varken kan eller ska ändra våra barn. De har de styrkor de har och de svårigheter de har. Det vi kan ändra är vårt mindset, bemötande och strategier i vardagen för att på så visa skapa möjligheter för våra barn att vara sitt bästa jag, säger Jill. 

Vuxna runt om barn med särskilda behov kan göra stor skillnad i deras vardag. Jill berättar om lagarbetet där pedagoger, specialpedagoger, rektorer, barnpsykolog och många fler har bidragit till att hennes son har en väl fungerande vardag idag. 

— Pedagoger och andra som jobbar i skolan och inom vården har en så viktig roll i många barns liv! Utan alla de här personernas stöd hade vi aldrig varit där vi är idag. Det vill jag berätta för fler för att påminna om hur viktiga insatser de gör varje dag!


Urval av tidigare beställare:
Grundskolor, förskolor, landstinget, habiliteringen och privata företag.

 • Effekten av att boka Jill Nyqvist

  Vill du inspirera dina åhörare att vara sitt bästa jag? Ge dem insikter i varför det ibland är så svårt att ändra beteende? Och tröst i att vi har liknande utmaningar eftersom vi alla är människor. Genom att få större insikter i hur vi fungerar på insidan kan vi hantera våra utmaningar på ett smartare sätt och både må och prestera bättre.
  Eller kanske vill du ge dem insikter i hur en vardag med barn med adhd ser ut i syfte att inspirera eller skapa förståelse för hur det är att leva med adhd? Åhörarna får även Jill Nyqvists bästa tips för att uppnå ett bra samarbete mellan hem och skola.

 • Jill Nyqvist som talare

  Jill förmedlar sin historia på ett lättsamt och inspirerande sätt. Skratt och tårar avlöser varandra och lämnar en känsla av att allt är möjligt. Åhörarna får med sig praktiska verktyg för att kunna förändra sin vardag.

 • Så arbetar Jill Nyqvist

  Jill Nyqvist anpassar föredraget efter beställarens behov och önskemål. Föreläsaren har stor erfarenhet av att leda workshops och planera konferenser. Hör gärna av dig för att diskutera idéer och upplägg för ditt behov.

 • Jill Nyqvist erbjuder

  Jill Nyqvist anpassar föredraget efter beställarens behov och önskemål. Inriktningen kan vara väl fungerande vardag med adhd eller hur man påverkar beteenden utifrån hur hjärnan fungerar.

 • Jill Nyqvist passar till

  Offentlig och privat sektor, kick-offs

Talaren utgår från Uppsala
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska

Jill Nyqvist har som chef i över tio år lett en verksamhet i ständig förändring med uppdrag att påverka beteenden i en mer hållbar riktning. Parallellt med en hög ambitionsnivå i ledarskapet fick hon ett barn med adhd. Livet tog en ny vändning och Jill fick lära sig ett helt nytt ledarskap - det över sig själv i strävan efter att skapa en väl fungerande vardag både hemma och på jobbet.

Jill har särskilt intresserat sig för vad som påverkar våra beteenden utifrån hur hjärnan fungerar eftersom hon tror att insikter kring hur vi fungerar på insidan gör att vi kan både må och prestera bättre. För att vara en effektiv chef och en bra förälder krävs att man är i balans. I en utmanande vardag krävs det målmedvetenhet och förmåga att leda sig själv.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Mycket medryckande!"

2017-12-11, 16:00

”Jill är en mycket medryckande och intressant föreläsare.”

”Bra tips !"

2017-12-11, 15:59

”Bra tips på hur man kan göra.”

"Bra!"

2017-12-11, 15:59

”Bra föreläsning”

"Superduper intressant!"

2017-12-11, 15:59

”Superduper intressant. Pratade med sådan inlevelse.”

"Mycket positiv feeling!"

2017-12-11, 15:59

”Jag fick mycket positiv feeling som jag hoppas man tar med sig.”

"Spännande!"

2017-12-11, 15:58

”Hög igenkänning!” ”Så spännande, vill höra mera!” ”Skönt att höra att man inte är ensam”
”Mycket bra distans och acceptans till funktionsnedsättningen. Tydliga och värmande och konkreta ’situation-beteende-konsekvens’ –händelser.”

Jill Nyqvist talar om:

Expertområden:

Prisklass:

15.000 kr - 20.000 kr

 • Mer om priser

  Ett föredrag kan med fördel bokas med workshop kring hur man förändrar beteenden eller uppnår ett väl fungerande samarbete mellan hem och skola.

 • Mitt motto

  ”Äg problemet så äger du lösningen.”

Andra talare inom samma område

Ulric Rudebeck

Ulric Rudebeck är en föreläsare med ledningsgrupper och ledarskapet som specialitet. Han behandlar ledningsgruppen, dess roll och utmaningar med praktiska lösningar för att öka prestationen ...

Cecilia Hed Malmström

Cecilia Hed Malmström var den första svenska kvinnan på Sydpolsbasen Amundsen-Scott och den första svenskan som jobbade som isborrtekniker i projektet Amanda på Sydpolsbasen Amundsen-Scott,

Anette Axelsson

Anette Axelsson har jobbat inom psykiatrin i många år och håller idag föreläsningar om hur vi får friskare arbetsplatser med en arbetskultur som bygger på arbetsglädje, gemenskap och

Marie Froment

Möt framtidens organisationer! Digitalisering, komplexitet och andra trender driver på och formar en ny generation organisationer. Där ersätts gamla hierarkier av mer til

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap